90210

Väldigt ohändelserik dag. Riktigt ödigt att skriva här nu, då det inte är något att berätta...

Äh, om jag bara tittade ett avsnitt 90210 nu och gick sedan och sova. Kanske jag slipper närmare halv 11 idag än vad jag gjorde igår?

frisören

Wow, fick 4 i rättslära provet! Duktiga jag. ;)

Igår kväll skulle jag läsa en av de tre böckerna jag lånat. Började med den första, läste 4 sidor men orkade inte längre. Tog nästa bok - läste 2 sidor och bytte till den sista boken vilket jag läste 3 sidor ur. Ingen av dem verkade precis intressant, så jag fortsatte ett par sidor av den första boken tills jag blev uttråkad. Bra dethär med min bokläsning....

På lördag ska jag till frisören och klippa mig, wiee!


Låt håret flyga iväg! Eller nej. Bara topparna ska
klippas, och mycket mera våningar!

brandkåren

Vad... Händelserikt? Brandkåren kom hit igen! Och för samma orsak som förra gången - kokat mat för våldsamt. Samma kök som förra gången, men inte precis samma personer. Fast denna gången hade inte köttbullarna hunnit ur paketet ens före larmet gick av.... Vi satt här uppe hos oss då jag mitt i allt hörde ett ljud "är det brandlarmet som ringer?", och ja det var det ju. Egentligen så hörs det inte alls här hos oss om brandlarmet ringer, är det inte lite farligt till och med?


Piipaapiiipaa hördes det igen!

hälsosammare

Jag har hunnit med mycket idag, känns det som. Skolan var helt ok, efteråt for vi till stan med malena. Köpte byxor som jag behövde, så var vi till biblioteket! Tänk er, jag, i biblioteket! Inte ofta man ser mig där kan man lugnt säga. Men i alla fall så fixade jag ett bibliotekskort åt mig och så lånade jag några böcker, så det blir mindre dator och böcker nu i stället!

Dessutom har jag nu startat ett hälsosammare liv. Idag vid skolmaten hade jag till och med halva tallriken med sallad, som annars brukar lämna helt bort eller bara bli en lite klick av. Bra början i alla fall. ;) Så på gymnastiken försökte Bolé verkligen ta livet av folk, ja ush vilket pin det var!

Nu ska jag se en film och sedan kanske möjligtvis börja läsa en av böckerna jag lånade....


Ååå vad jag blev sugen på broilersallad
nu mitt i hela hälsosamheten!

debutera 120

Hästarna var duktiga idag, båda två. Dessutom ska A debutera 120 nästa helg!

Imorgon ska jag in till stan, tror jag ska köpa ett par nya byxor eftersom... Ja, det behövs. Så var det annat jag också skulle köpa, men förstås kommer jag inte ihåg det nu.. Äsh då.

Nu ska jag se färdigt på 90210, ta något att äta och sedan kanske småningom ställa sig och sova? Blev ju lite mindre sömn inatt då klockorna flyttades...

snöar

Vad roligt, mamma kom och väckte mig halv 9 så det var bara att stiga upp (en timme senare). Och vet ni vad? Det snöar! Fy, det skulle ju komma sommar nu! Typiskt. Och vet inte ennu heller vad jag ska hoppa för klasser nästa helg, men det ska väl bli på klart idag...

Nu ska jag sticka iväg så jag hinner!

pedrinas

Har varit riktigt duktig idag, vaknade tidigt så jag hann rida båda hästarna före vi skulle till stan och äta till Pedrinas. Mums säger jag bara! Var väl inte en överraskning att jag åt burrito, har ju aldrig tagit något annat.. Hehhe. Men varför byta supergott mot annat?


Åååh, allt är så gott där!!!
(Ok, jag har ätit bara en sorts mat men nog är
allt är gott i varje fall...."

emmas blogg

Tyckte det var så mer eller mindre snällt skrivet om mig så jag måste ju lägga en länk till Emmas blogg ;)
http://emmaaras.blogg.se/2009/february/unikeko.html

Bästa var ju meningen "tur et hon i alla fall har iq tillräckligt för att kuna andas, annus sku e vara liiti tråkit jer i veeden". Hihhi.

fixa skooter

Nu är jag hemma! Åh så skönt väder det är ute, btw. Är redan på lite bättre humör. Pappas syster och hennes man är hos oss nu, kommer att fara hem imorgon.. Men inte hindrar det mig från att göra något ikväll! Och nu ska jag ha pappa att fixa min skooter så ska jag se om jag slipper och köra idag!

grädde och sylt

Har hela veckan vaknat av mig själv ca. en halv timme före väckarklockan ringer. Undrar varför? Lyser solen? Ja, det gör den ju. Men ändå är jag inte 100% säker att det är det som är orsaken...

Nu har vi engelska, en skön dag idag, egentligen. Slutar halv 12, bara två timmar med olalalala efter denna engelskalektion.. Och så står det på matlistan att vi får grädde och sylt som efterrätt. Inget annat? Ok.

tunga dagar

Vasa idag då. Tog en gratis buss in till staden från botnia hallen där taitaja tävlingen hölls. Så gick vi runt där i några timmar, tills vi skulle tillbaka. Att sitta i buss var faktiskt roligt. Bara att sitta och stirra ut, fast man egentligen inte såg något.. Överlag har det varit en tung dag. Jag har ingen orka för sånahär tunga dagar, det tar ju på krafterna!

Malena tog fram dammsugaren idag, så dammsugade hon överallt här hos oss, fast mitt eget rum dammsugade jag försås själv. ;) Så tvättade hon wc:n riktigt ordentligt, diskade och gjorde köket i ordning OCH dessutom kom hon och torkade mitt skrivbord, hyllor och skåp! Ohhoh! Tur att jag bor med henne, vem vet annars hur det skulle se ut här i vårt hushåll........... Eller i mitt rum.

kortspel

Skit, skit, paska, paska. Men oj vilken bra attityd jag har idag! Hehe. Dagens höjdpunkt var väl att jag vann malena i kortspel 2 gånger, hah. Nu ska jag se ennu ett avsnitt desperate housewives. Sedan och sova. Imorgon bär det av till vasa!

jordgubbssoppa

en låååång skoldag ligger äntligen bakom! Bokföring, gymnastik, modersmål och logistik. Verkligen en rolig dag... Slutade lite före 4 och fick då gå och äta potatis och köttbullar/biffar och jordgubbssoppa.

Nu är jag egentligen ganska trött, fast jag sov ovanligt mycket inatt! Och visst, det är väl nog lite lättare idag. Men bra? Nej.

ljusare?

Ja, inget blir väl aldrig så som man tänkt sig. Inte så som jag tänkt mig i varje fall.. Jävlar säger jag bara.

Bäst att gå och sova nu, kanske världen är lite ljusare imorgon?

Hilary Duffs album

Kerstin, IT läraren är borta, och kommer vara det i några veckor. Nu har vi en ny lärare, Janne heter han. Han kom strax och tyckte att jag skulle öppna alla rutor och visa vad jag hade upp, de var ju lite fler än de som man borde ha.. Haha. Nu borde vi svara på frågor, tex. Vad heter Hilary Duffs nya album? Viktiga saker sånadär.

Har hittat till och med 4 pantflaskor idag! Den stora frågan är dock att hur jag ska få alla till internatet på en gång? Jag har ju inte fyra händer precis, och ingen väska jag ska ha "hem". Kanske jag lägger dem in i jackan och byxorna och ärmarna och skorna?

günther glasögon

Ojdå. Förlåt bloggen. Om du har känslor borde du vara ledsen nu när jag varit så oaktiv. Jaså? Du har inga känslor? Det var ju bra.

Sitter i Jakobstad igen, klockan tickar förfärligt fort så måste ju nästan gå och sova snart? Men ett avsnitt desperate housewives ska jag väl hinna se...

Var idag och red med günther glasögonen på mig i soljuset, coolt eller coolt?? ;) heh


svälta

Oj oj. Orkade helt enkelt inte skriva något igår, var helt slut..

Till Uleåborg var vi på tävlingar, A hoppade allt felfritt, i 100cm klassen räckte det till sista placeringen, i 110 blev vi andra! R tog en vägran i 110, 120 gick inte bra för min del...

Nu är jag hungig, vi har inget att äta och mamma orkar inte gå till butiken säger hon. Det var ju trevligt. Det är väl bara att svälta då....


heppoonaa<3

felfri

Tävlingarna gick helt ok. Allu rev sista hindret i meter klassens omhoppning, skulle annars blivit 4. I 110 var han felfri efter grundomgången, och eftersom det var bedömning AM5 höjdes hindrerna 5-10 cm till omhoppningen. Han var felfri även där, och med en bra tid fast jag red ganska så långa vägar! Där märks att han har ganska stor galopp.. Så det slutade med att vi blev placerade som 3 i den klassen! Wohoo! Ressu var lite halvtokig, så det blev 8 fel med honom. Ska hoppas på att det går bättre imorgon.. Eller nej inte hoppas. Det ska gå bättre imorgon.

since 2.11

Idag. Nu. Snart. Första tävlingen för i år. Roligaste med det är att annalina också kommer med! Det som är lite tråkigt är att det inte är någon superstor tävling... ;) hihi. Men allt med sin tid. Strax jag vaknade lade jag tävlingskläderna på mig, för första gången since 2.11.2008!

massa bilder

Har tagit hem en massa bilder av annalina, ååh vad roligt! Och så lade jag märke till att på 95 % av de bilder jag fick skrattar, ler, eller har jag annars bara någon filurlig min på. Det kan ju inte betyda något annat än att jag har haft roligt! Och bästa vänner jag kan ha. Och på de 5 % jag inte skrattade på, syntes mitt ansikte inte. ;)

Ååå vad jag börjar sakna tillbaka till gamla tider! Ser på bilder av då annalina varit och rida, sista skoldagarna, solbad, prao, cyclone dansen, Kaustby slalomdag, Tahko, och mer och mer gamla bilder! :')


hjälp, en baby i fara!!
Nejdå. Det var bara jag som hade billigt humor en dag
vi kört till skolan i ösregnet och var i vilorymmet och hade
skoj medan andra hade samhällslära.. Muhahha!

Nu sova så att jag är utvilad för morgondagen!

morgondagens tävlingar

Nu är jag hemma och har just ätit mig mätt av en god, god... Pizza. Ska alldeles strax, nu, precis nu, gå och rida och göra klart utrustningen inför morgondagens tävlingar. Jeeij!

Dagen gick bättre än jag förväntat mig. Fast i och för sig gjorde vi inte det som var planerat. Kanske bara bra?

tvätta utrustning?

Solen har lyst hela dagen, det har jag också. Nästan i alla fall. Imorgon är det fredag och jag väntar på att se vilken katastrofal dag det kommer bli... Ush då. Får i alla fall hoppas på att allt annat blir bra, förutom dendär företagar saken. Blä.

Det blir att tvätta utrustning imorgon då. Första gången sedan... Hmm... Öö.. Länge?!

städerskor?

Men se vem jag såg städa igår! Självaste lannäspojkarna. Det var en sådan syn man inte ofta ser så jag måste ju ta bild..


Blivande städerskor?

       
Dessutom var jag och Malena idag och panta våra
många, många flaskor och burkar vi hittat!        
         

Britt-marie

Hahaha. Dagen har ju börjat bra. Hittade en pant i skräpkorgen (wohoo) och har fått ett gott skratt då Janika låste sin dator under rasten, och då vi kom tillbaka stod det att Britt-Marie hade låst den. Haha. Så nu slipper inte Janika in på sin dator,  läraren skrattar också bara, eftersom ingen förstår hur det kan ha gått till...

Annars så är det inte en bra dag. Jag känner inte alls för att ha de kläder jag har på mig... Heheh..                                                                                                                                                                                                                                             

Två onödiga timmar

En dålig pantdag, om inte annat. Så skulle vi vara smarta och sticka iväg efter maten eftersom vi inte hade någon lärare. Men nejdå, det gick ju inte, det var som att vli blev trakasserade av alla lärare och hindrade oss från att gå någonstans. Skit också, nu har vi då suttit här två timmar.... Två onödiga timmar. Och jag är hungrig.

rolig dag?

Så skönt att sova! Vaknade först runt halv 9 tiden, men somnade om och sov till nästan halv 10. Nu sitter jag och äter morgonmål och ska snart hoppa i duschen och sedan ställa mig iväg till skolan. Hoppas det blir en rolig dag (men det tvivlar jag på), fint väder har vi i alla fall!

Anmäla

Oj. En blogg? Jag? Va?

Oops. Skolan var helt ok, så var jag till Nykarleby och rida med Ressu. Han var riktigt jämn och fin. Så fick jag anmäla mig till säsongens första tävling idag också! Jippii! Hur länge har jag inte väntat på detta?

Vi har funderat för fullt med Emilia vad vi ska göra på fredagen i 3 timmar mot en penningsumma.. Imorgon ska det vetas. Får se om det blir av något med vår grupp ens, då hälften av gänget kommer troligtvis att vara borta......

grön i ansiktet

Äh, sjuk nacke har jag. Och hjärnan står stilla. Sitter och skrattar åt dåliga skämt, och åt en film jag och malena spelat in en gång. Haha. Modersmålsläraren tyckte att Janika var helt grön i ansiktet. Grön? Varifrån fick hon det från. Hahahha. Hon är lite rolig den damen...

pantsamling

Min msn vill inte funka rätt. Blä. Visar åt andra att jag är offline fast jag i själva verket är online.. Paska juttu.

Vi hade gymnastik i skolan idag, vi skulle ut och gå. Ush, i detta väder! Men som tur hittade vi en lösning. Gick till internatet med Jenna och satt och stalka människor på nätet. Hehe. Det var verkligen en aktiv gymnastiklektion, trapporna hit upp var ju tunga att gå....

Jag och malena har varit duktiga med att samla pantflaskor och burkar. Skräpkorg, snödriva, bord, ja, var det än finns pant hamnar de oftast med oss.


Vår nuvarande pantsamling.
De ser ut att vara mera i verkligheten.
..

räddad

JES! Min dag är räddad! Kom just ihåg att jag får börja klockan 10 imorgon!!! Jejejjeje. AJ. Nu bet jag mig i läppen.

neuropsykopat

Hästarna ridna. Ätit hälsosamt bröd. Frusit. Ja, det har hänt under de senaste timmarna.
 
Fick idag en nästan obehaglig känsla, jag har ingen aning om vad jag ska göra i mitt liv. Tycks som att alla andra har nu kommit på va de vill göra, men jag, vad ska jag göra? Emma har kommit fram till att hon vill bli neuropsykolog (eller neuropsykopat som jag sade), Lena fick för sig att bli bartender, Annalina har alltid velat bli skådespelare. Vad har jag velat bli? Hmm, låt mig tänka.. Inget?


Kanske lättast att gifta mig med
Johnny Depp. Då kan jag bli hans
privata kock och få betalt för att koka
dåliga soppor och för att jag inte vet om
det behövs mer salt eller inte.


tävlingssäsongen

Efter 5 timmars sömn är jag ändå pigg och glad. Ensålänge i alla fall. Ush, jag har katthår överallt på kläderna, min lilla feta frasse skulle ligga och sova i famnen. Han är söt.

Väntar redan på nästa helg, det är då tävlingssäsongen för detta år inleds! Yeij! Och att få anmäla sig till tävlingarna.. Ja, det har jag inte gjort på en evighet! Nu först märker jag hur jag har saknat allt detta med tävlingarna att göra. Och i och med tävlingar blir allt utrustning förhoppningsvis tvättat och smörjat oftare...


Dålig soppa

Kanske bra att jag inte gick på kock i alla fall. Jag vet inte skillnad på om något är salt, söt, sur, besk... Ja, oftast vet jag inte. Dessutom har jag nu kokat en soppa. En dålig soppa. Väldigt dålig soppa. Det är lite som att jag satt i för mycket kryddor, och nu kan jag inte ta bort dem, och vet inte hur jag ska göra för att få soppan att smaka bra igen. Ja, precis så känns det. Vad kan man göra att få soppan bra igen? Ta bort kryddor en efter en? Lättare sagt än gjort. Denna gång har kocken nog misslyckats.

Har ridit ullas (grannens) häst idag också, han hade kul :)


En stor soppa. En stor, komplicerad soppa. Och det är bara kocken som kan rätta till det.

Handske

Igår kväll satt vi hos Lenas och åt oss lite,lite, bara en aning mätta! Gjorde burritos, ah vad jag älskar burriton. Med kyckling. Mums säger jag bara. Och så glass med chocklad sås. Kom nyss in, har varit och hoppat i manegen. Allu var super, Ressu ville inte riktigt lyssna. Nu ska jag kila iväg på wc:n, dessutom sitter min katt och vill ha mat. Hunden har också blivit galen. Han springer runt med en handske. EN HANDSKE!!! Iik, fort och se efter om det är något viktigt!!

Slickepinnar?

Vad svårt! Vi skulle gruppvis hitta på något att sälja, nästa fredag i 3 timmar! Det låter ju inte värst svårt, men tror ni vi kom på något? Parnings service för åldringar, ja det återkom vi. Men kanske inte. Det slutade med att Markus slängde ur sig åt läraren att vi ska sälja slickepinnar utanför neste. Hurra säger jag bara. Jag vill inte sälja slickepinnar utanför neste. Nej, fy vad pinsamt! Vi måste hitta på något bättre. Ideér?

Ingen vanlig skoldag

Vi har inte en vanlig skoldag, håller på med olika övningar. Vi skulle hitta på vad man kan använda en tegelsten till.. Intressant, javisst. Så trodde de flesta att vi skulle vara vid yrkes, men nej.

Jennifer hälsar att jag ska skriva att hon är bäst. Eller bra. Så; Jennifer är bäst eller bra!

Ps. Jag stal en pant av städerskan. Hihih.

Håltimme

Vi har finska, så jag har håltimme. Första gången jag är i skolan under en ledig lektion. Men jag känner mig själv, om jag inte lämnat här nu, skulle jag inte orka komma på dagens sista lektion, engelska. Jag vet det, så för mitt eget bästa lämnade jag här idag. Nu undrar jag bara vad man ska hitta på? Vore roligt att ha hela sommarens tävlingar planerade......

suck!

Phuh, vilken morgon! Vaknade klockan 07:26 av att malena ropade. Iik, jag skulle i duschen och allt! Nå, jag hann, men nu i skolan märker jag att jag har tandkräm på tröjan (suck.), glömt ringarna vid internatet (jippii) och håret är ödigt (iugh). Så jag tror det blir en snabb omgång till internatet nu på följande rast, jag kan ju inte sitta med jackan på hela dagen.. Eller det kan jag nog, men jag vill inte. Och man känner ju sig naken utan ringarna....

kommentera?

Inget att kommentera. Inget nytt har hänt. Eller jo, det har det visst. Men inget man kan skriva ner här, på en publik blogg.

Nu ska jag sova, kanske hjärnan funkar bättre imorgon?

Gonatt!

Vart är världen påväg?

Jag har mest vilat mig hela dagen. Nu är jag törstig.

Och jag förstår mig inte på vissa människor. Hur kan man göra såhär??? Artikeln är på finska, men här är länken i alla fall; http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200903119221543_ul.shtml

Och så är det 10 döda i Tyskland, skolskjutning osv. igen. Vart är världen påväg? http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200903110114853_ul.shtml

Snuva

Aj aj säger jag bara. Dethär blir inte till något. Jag måste skärpa mig! Det kan inte vara svårt...

Så är min snuva bara värre. Nyser, snörvlar och snyter mig vart annat. Och så rinner mina ögon. Äsh.

Papperstallrikar

Det är något skumt på gång nu. Vi åt mat ur papperstallrikar idag! Och dessutom var maten inte god heller. Nu har redan halva timmen av första IT lektionen gått, och inte har vi gjort något. Så kom jag på att desto mer jag härjar och rör på mig, desto mindre snuvig är jag.


Denna bild passar väl ganska bra.
Då jag är sjuk är jag på datorn.
Det heter att vila och utöva fingermusklerna.


Förfärligt snuvig

Gjorde just textbehandlingsprov, får se sedan hur det gick.. Nu är jag förfärligt snuvig, näsan bara rinner och sjuk hals har jag också. Fick höra att Stina, bokföringsläraren, ska vara borta från morgondagens timme, alltså börjar vi klockan 10! Men. Jag har lite funderat på att lämna och vila mig, jag vill ju inte vara sjuk i helgen...... Men det återstår att se.

Nu orkar jag inte skriva mer, mat efter en halvtimme. Undrar vad vi får idag?


coolfrost

Äh, det står stilla i hjärnan. Har i alla fall varit till Halpa-Halli, på vägen dit rabblade vi upp olika bilmärken som kom emot oss. Vi gick om en bil och malena frågade om jag visste vilket märke det var. Skeptiskt svarade jag nej, och hon svarade: Haar int du höört om hitt nyy coolfrost, haar int du siitt på riklaama?" Och ja, jag trodde ju för fullt.

Jag har haft ganska sjuk hals idag också, till och med de andra märkte av det. Hehe.

Nu ska jag.. Jag ska.. Tvätta bort smink, just det.

Bilderna av Ressu, ridtur

Bilderna av Ressu från vår ridtur. Synd bara att de är tagna med telefonkameran, kvalitén blir så dålig strax man lite zoomar...fyller

Vet ni vad? Så har jag fått höra att jag börjar meningen med om jag har något nytt att komma med. Hehe. Men hur skulle man annars säga?

Jenna fyller idag, egentligen är det tre stycken från vår klass som gör det! Första gången jag ens hört om att så många i en klass skulle fylla på samma dag...

Vad ska man hitta på idag? Hmm.. Ingen aning.

Nigglaar

Tröttheten försvann i ett huj, Annalina påminde mig om en rolig youtube "film" som vi skrattat rejält åt ett år tillbaka. Hahhha, underbart!

http://www.youtube.com/watch?v=M6trcaydh0A&feature=related

"Mä lynttäsin pyykit kylmän viileesti koneeseen ja pumpumpum pistin koneen päälle....."
".. Ja sit se kone niinku pyöri, ja kuulu kauhe miaaau, mjaaaau, mjaaaau.."
"Kissan turkki on pystyssä nyt, ja kissa voi huonosti. Tää teiän pesukone teki huonoa jälkeä mun kissalle."
" Mä luin käyttöihjeet, ei sanallakaan mainittu ei kissoista ei norsuista ei krokotiileistä että niitä ei sais laittaa pesukoneeseen.
"tää on vakava juttu"
"tottakai se on vakava juttu"

hahahaha!

Inte snö, inte smältat

Nu är hästarna ridna, kan inte säga att de var super bra, men inte var de dåliga heller. Nu är jag hemma och Jakobstad ska man till ikväll. Tungt. Borde försöka gå tidigt och sova så jag skulle få vila ut mig lite, matematikprov har vi imorgon också! Iiks, men nog ska det väl gå fint.


P.s. Sådanthär väder hatar jag. Det är inte snö, inte smältat,
bara lite kallt, men inte varmt. Ush säger jag bara.

5 tiim

Ja lovar et ja er tröitto ida. Har sovd en 5 tiim, Petra kom å veck me. Fast nu just er ja faktist int just naa tröitto, men he komber vell ett hand... Rittit roolit vare ju igåår å, i alla fall så hadd jag he :D Fast tå ja kom heim hadd ja heilt vååt strumppuna å hees var ja å. Å er ennu.

Nu ska ja legg åpå me å faa ti mommos ett naa sakre å jelp Petra me na dator juttu.

underbart

Jag har haft så underbart roligt idag! Var med Petra och rida med Allu och Ressu i terräng, på vallen. Det var såååå härligt! Solen sken, passlit kallt, fin utsikt, roligt sällskap - ja nästan inget kunde varit bättre.


Vi tog världens finaste bilder! Här jag och Allu. Ressu bilderna är på Petras telefon så de lägger jag hit strax vi får flyttat dem.

Nu ska jag skynda mig, vi ska till stan! Senare ska vi hoppas på att slippa och köra med motorkälken!!

a & r

Jag och Petra har varit och ridit med A och R. Roligt var det, dessutom gick det förvånansvärt bra för Petra också! Lite galoppspurter blev det nog, men inget farligt. Vi bara skrattade och njöt! Roligt att rida med sällskap!

Nu i duschen, så ska vi till butiken.

New York

Jag trodde inte vi skulle vara på datorerna i skolan men ack så fel jag hade. Vi ska söka reda på vilken information man måste ge då man beställer en resa. Jag är på finnairs sida och ser vad jag hittar. Men jag är lite rädd, mittiallt har jag bokat ett flyg till New York för 2361 €! Aijaij, då blir nog inte pappa glad..

Bara två timmar företagsverksamhet efter denna timme, sedan ska jag hem.

Hörde att en flicka tagit självmord i Kokkola. Hon gick på sjunde klassen och hoppade ner från Halpa-Hallis tak. Ush!

brödrost jakt

Efter mat, brödrost jakt och två avsnitt desperate housewives ska jag nu gå och sova. Imorgon är det fredag, slutar skolan klockan 11:30. Petra, kusinen, kommer upp till Österbotten imorgon också. Inga planer för helgen. Gonatt.

magmuskler

Nu är det bevisat. Mina muskler är skit. Efter 30 arm, rygg och magmuskler + kaninskutt hopp var jag slut. Eller nej, inte slut, men trött. Och mina benmuskler var sämsta av alla, magmusklerna bästa. Men i och för sig har jag ju förr haft 6-pack *skrytskryt*, men nuförtiden syns den bara om jag riktigt riktigt kämpar!


Mera, mera, du orkar nog 4356 till din
sportiga lilla jävel!

Jag blir ju nästan arg. Jag borde ha bättre kondition! Det ska det bli en ändring på.

Omusikalisk

Varför är jag så omusikalisk? De som är det ska vara tacksamma! Nu ska jag ta en dusch före Malena kommer tillbaka från att ha haft kundbetjäning hela dagen. Jag har nämligen varmt. Fast först ska jag ta 500 situps. (-00). Om jag orkar. Ryggmusklerna borde jag också träna lite mer.

Diskmedel?

brr, idag är jag trött. Som tur behövde jag inte gå i duschen före skolan, så jag fick vila mig lite, lite längre!

Måste ju nestan tacka niklas, vet inte när mitt hår senast varit såhär lent och skönt! Måste tydligen börja tvätta det med diskmedel....

brandkår

Hjääälp!! Vilken händelserik kväll! Nu är också brandkåren här, eftersom vissa pojkar som tydligen inte kan koka mat kokade för våldsamt makaroner och köttbullar, så brandlarmet gick på och brandbilen kom hit susande. Svarta köttbullar fick de i alla fall.


..piipaaapiipaaaa! Och så lyste det
rött och blått.

askungar

grrr!!!! Niklas lurade oss om att Mårten var arg!! Så nu har vi skurat golv och väggar som värsta askungar, fula i håret och med trasiga kläder, helt i onödan! "snacka om pinsamt!". Dethär slipper han inte undan för........


Vi såg inte såhär vänliga ut
då vi hört att vi inte borde
skura.....

Krig

Hett. Vi har haft krig. Egentligen har jag ingen aning om på grund av vad det började, men jag blev sprutad vatten på, så som malena och niklas också. Sedan fick jag schampo, handtvål och diskmedel i håret, vilket ledde till att mitt hår nu är råddigt och klibbigt. Mitt i allt var vi ute i korridoren och sprang, riktigt krig blev det. Nu är Mårten inte så glad. Så tydligen får vi skrubba både golv och vägg imorgon.

projekt

Dagen blev ju riktigt bra i alla fall. Slutade 2 istället för 4, eftersom läraren skulle på ett möte. Så ska vår klass + två klasser från yrkesskolan vara med i något "projekt", vet inte faktiskt alls vad det handlar om, men i alla fall. Så de nästa två fredagarna kommer vi att vara allt till 2 i skolan, och hålla på med det. Så inga vanliga timmar, utan praktikska uppgifter blir det väll om jag förstod rätt. Fast överlag har jag ingen aning om vad det hela handlar om..

idiotiskt

Jag glömde säga att jag tycker det är idiotiskt att säga att man älskar någon efter en vecka. Då kan man ju inte ännu veta vad det är att älska! Dumt folk.

retail

Oj vad skönt det var med sovmorgon idag! Började klockan 9, och fast jag vaknade bara en timme senare än vanligt märks det nog.

Vi skulle idag välja om vi tar ekonomiförvaltning eller retail som inriktning till nästa år, det kom helt plötsligt eftersom jag inte hade bestämt mig då ännu! Funderade på de två möjligheterna under hela timmen, vilket resulterade i att jag väljde retail. Jag tror det är mer för mig, praktiskt, psykologi, marknadsföring. Ja det är sådant som intresserar. När jag lämnade upp lappen åt Stina, bokföringsläraren, sade hon "oj jag hade hoppats att du skulle ha valt ekonomiförvaltning!" Jag berättade att jag hade svårt att bestämma mig, så hon sade att om jag ändrar mig får jag mer än gärna byta... Det är ju bra att veta i alla fall!

Så det  blev alltså retail, efter ett långt funderande och svårt beslut, haha. Fast nog gör jag mer gärna det som jag vill, än det som är bättre.. Och dessutom, de som vet mig vet att jag inte är så lugn och sansad och allvarlig så jag skulle orka hålla på med räkningar i 4 timmar i streck.....


Om jag valt ekonomiförvaltning skulle jag troligtvis måste
ta många sånahär pauser. Minst var halvtimme. Eller var 15 minut.
Nej nu överdrev jag lite, var 5 minut kan vara bra.

High School musical 3

Nu har jag sett High School musical 3 filmen. Trodde inte den skulle vara så bra, men visst hade jag lite fel. Det var ju roligaste att se danssteg de hade, jag vill ju också kunna dansa!

Sådär annars så är min mage endlös. Den måste vara det! Ingen skillnad hur mycket jag äter, ändå är jag hungrig snart igen. Jävla hunger. Jag äter ju regelbundet morgonmål, lunch och middag + kvällsmat. Mellanmål har jag inte, men detdär borde väl räcka?? Fast man brukar ju säga att man blir som man umgås.. Och jag umgås inte med precis ohungriga människor.


Hästar äter mycket. Jag umgås mycket med hästar.
Är det en orsak varför jag äter som en häst?

diagram

Nu börjar dagens sista timmar. Vi har ritat en gubbe med bred röv. Jag har nytt tuggummi som inte är lika gott som förra. Jag ska se över dataskärmen vad Jenna och Janika gör på sitt prov. De sa att jag får göra det. Vi ska göra diagram och uträkningar på excel. Trevligt...Fast den excel vi använder är inte såndär. Vi har ju en vanlig....

bredare

Noora tyckte jag blivit bredare. Det stämmer. Hiih. Fast jag måste ju se efter så att jag inte blir alltför bred heller.

Imorgon sitter vi på datorerna 4 lektioner av 6. Fast då har vi ju prov två sista timmarna, så troligen får vi gå då vi är färdiga...

currysås

Jag och malena var gående till Prisma eftersom Mia skulle hem därifrån. Annars så har dagen varit helt vanlig, fast faktiskt så har tiden gått ovanligt fort! Så fick vi ju ris, broiler och currysås till mat efter skolan idag.... Kan det finnas något bättre? Nej.

Nu är vi i varje fall tillbaka från prisma och jag ska värma mig med en filt och se ett avsnitt DH... Eftersom det inte finns bättre värma nu. ;)

pratar om..?

Nästan så att man kan säga en tung dag. Först till skolan till 8, hade matte i en halvtimme och så tillbaka till internatet eftersom jag hade håltimme. Så till skolan igen, hade två lektioner utan att veta vad vi pratade om. Eller jo det vet jag, men inte vad läraren pratade om...

Så hade vi en lång matrast, sedan gymnastik. Vi skulle svara på 8 frågor och fick gå sedan. Jeij. Så nu är jag här, orkade inte vara i skolan en timme och vänta på att nästa lektion ska börja..

Morotskaka

Nu sitter man då här i Jakobstad igen, skola imorgon efter en skön sportlov. Noora kom upp med varsin bit av en morotskaka åt mig och malena, nam. Så har vi suttit och skrattat åt ett visst uttryck, haha!

Hur i vida världen ska man orka upp imorgon? Dumt att ha en timme först och sedan ha håltimme... Kunde inte vara andra vägen? Äsh. Jävla skola.


gips?

Steg upp tidigt idag, var och hoppa med hästarna. Trött är jag nu också, ska ta en dusch och sedan vila mig lite tänkte jag..

I alla fall har jag nu en sjuk arm, slog till den på något underligt vis vid ett hopp, om man kan kalla det så, så nu är högra handen sjuk allt från lillfingret till halva armen. Ajaj. Tänkte att jag skulle överdriva lite och ha mamma att föra mig till sjukhuset och skaffa gips så jag skulle få fina namnteckningar på den. Fast sedan kom jag på att jag inte vill, eftersom jag inte kan äta vanligt då.

Nu ska jag till mommos och proppa i mig mat. Eller nej, det är hon som proppar i mig, på sätt och vis. Och så ska jag låna deras dusch.


..På tal om gips så kan jag ju inte duscha med en?!
Ush vad äckligt.

RSS 2.0