cool

bokföringsprovet över, matrasten över och sista lektionens början. Bokföring gick väl inte så skärskilt bra, en uppgift tror jag att blev rett, hah. Eftersom det blev mat efter provet blev det en över timmes rast så jag gick till internatet och sov en stund, behövdes verkligen. Nu är det bara ca en halvtimme kvar av skoldagen, skönt skönt skönt!


Jag har en superdator, den är bättre än de andra. Den har fler knappar och en såndär rolig rund sak mitt på tangenterna som man kan använda som mus. COOL!

plugga bokföring

precis då jag skulle uppdatera slutar vi. Hehe, typiskt.

Iaf är det roligt roligt alla vägar! Mycket skratt och bråk men det är vel så det ska vara. Hästarna är bra. Kamraterna är bra. Framförallt är JAG bra. Hahah, nåja, skoj skoj.

Nu ska vi "plugga på bokföring" som jenna uttalade det. Fy då. Men jag tar det på talang. Precis som allt annat.

Igår kväll tittade vi på män som hatar kvinnor, efteråt sov noora över hos mig, hehe. Hon tyckte visst filmen var lite hemsk :)


hoppa med häst

fredag fredag varje fredag också varje jul, det tycker jag ee kuul?? Städa kanske. Men nej, fredagar är bra dagar. Speciellt denna. Har inte gjort något på hela dagen, och kommer nu också att sitta på datorerna tills lunchen. Efteråt ska jag hoppa med min häst :):) Länge sen sist känns det som, haha. Oj oj nu är jag hungrig. Eller snål? nejnej, "måste tänka på formerna" som en viss person skulle säga, haha. Nåja, ska göra en uppgift nu och sedan blir det mat!

sova halva dagen

we made it!! Vi mala, vi sprang, vi boxade oss fram och fick ett öga sprucket - but we made it. Haha. D vet vad jag pratar om. Och alla andra närvarande såklart.

Idag är det en sådan dag att man bara skulle velat lämna under täcket och mögla halva dagen. Sedan skulle man bara vakna, äta, rida och dricka kaffe, spela kort och se på film. Och så skulle dagen vara slut. Fast i och för sig tror jag allt annat går i uppfyllelse förutom sov-delen. Den delen jag troligtvis skulle mest behöva.....

Nu har vi IT. Tråkigt, kanske mest eftersom jag inte riktigt vet hur saker och ting funkar. Är huvudet dumt får skolan lida, som man brukar säga. (elde naa)

GRRRR

Grrr.... Vissa människor kunde man bara klubba utan att ångra det en sekund. Sedan mala den personen och skära i små bitar. Muhahhah. En sak som denna gör hela dagen förstörd!!!

Detta som har skett nu får absolut inte ske flera gånger!!!!!!!!

jenna på facebook!

Wow! Today is the day when Jenna gör ett facebook konto åt sig!!!! Wieeee, äntligen! Hihihiih, så länge som jag pratat om det åt henne :)

kortspel & kaffe

En bra dag denna, faktiskt. Eller nja, egentligen har det inte hänt något extra men det är väl de små sakerna som gyller vardagen? Hehe

Kortspel och kaffe har stått på schemat egentligen i flera timmar nu, får se hur länge man orkar me dedär korten längre........ Men det återstår väl att se. Nog har man väl tröttnat på dem senast då vi slutar skolan på våren, haha.

Ja, vad ska man hitta på nudå? Åt just några smörgåsar och borde väl hitta på något kvällsprogram nu? Får se vad som komma skall.

uppgift med J

här igen. Ska göra någon uppgift med Jennifer, får se hur det går med den, haha.

Slutar i alla fall om en timme eller lite tidigare hopperligen. Har varit en tung men ändå lätt dag, fysiken var ovanligt rolig, kanske för att vi fick se på experiment istället för att sitta och skriva tråkiga siffror och figurer jag inte förstår mig på.....

Nu ska jag använda min lilla hjärna en stund.

09.09.09

Måste skriva ett inlägg eftersom det nu är 09.09.09. Och klockan just var 09:09. Hihi

känns som en måndag för mig idag, eftersom jag varit borta både igår och i förrgår. Men fy vad ödig dag vi har idag!

skotävling

Hittade en rolig tävling...

http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.11619994#lasKommentarer

"Tävling...

Palomas tävling é avslutad och redan nu börjar nästa...

Denna gången har du chansen att vinna ett presentkort på Scorett på 1000 kronor!

Ni som vill vinna måste kopiera detta inlägg till er blogg samt lämna en kommentar här hos mig att ni vill vara med (softcandy).

Tävlingen avgörs den 18 september.

Lycka till!"

 

Inte skulle det väl sitta helt fel med nya skor??!

 


kaffe

Jag tyckte jag behövde sova lite idag. Egentligen var jag inte alls trött när veckarklockan ringde, men bestämde mig för att sova lite till. Kom till skolan till 10, räknade 16 (!!!) uppgifter på fysiklektionen. Har aldrig förr varit så aktiv under skoltiden här, haha. Så blev jag mobbad av H, eftersom jag sa att "jag sov tills jag vaknade". Ja, om ni försår pointen så är det visst inget nytt detdär, hehe.

Efter skolan har vi planerat att gå på en kaffe till stan. KAFFE! Och till STAN, när man har eget kaffe också. Vad har hänt med mig....

"en kall"

Huhhei, kom just "hem". Har varit och hälsat på i en lägenhet vart tre typer nyligen flyttat in, helt ok var det faktist! Tog "en kall" (haha) och spelade nintendo. Dessutom fanns det en stor klädgarderob vilket vi flickor gillar. ;)

Annars så har dagen varit väldigt varierande. malena, mia och noora som jag oftast är med har varit upptagna med annat eller bortresta, så jag har fått underhålla mig själv. Var till prisma en varv också, råkade hitta ett par fina örhängen med -50%, jea. På tillbakavägen var jag och checka läget med bilen som idag blev skadad. Fin var den.

nervositet

Undrar hur sakerna blir. Vilka saker? Ja det vet jag inte riktigt själv heller, men... Saker?

Igår kväll var malena nervös, hon gick runt och fnittrade och trodde hon skulle spy av nervositet. Jag låg i min sköna säng och skrattade åt henne medan hon hoppade och fnissade i fotändan, haha.

Idag slutar vi klockan 2, men så har vi desto värre lektioner... Fy och blä. Dessutom säger internet att det ska regna idag, men när jag tittar ut ser jag ingen regn?! Vad ska detta betyda, ALLT som står på internet brukar ju vara sant!

RSS 2.0