I can't decide if I'll let you save my life or if I'll drown

Har överträffat mig själv och varit på en ridtur i regnet. Och bara så ni vet, jag hatar att rida regn, fyfy. Inte nog med det råkade vi på en massa kor på vägen och Allu + kor är ingen bra kombination, så vi fick nästan ta en åktur i diket för att slippa om, haha.Nu är jag bara sur på detta jävla pissväder, ikväll borde man vara ute men ojojoj så mycket det lustar just nu!

28-06-2012

"I’d just like you to know that I’m aware of all my mistakes,
so before you try to make me feel bad, just remember: I’m way ahead of you"

It was those three words that saved my life

Var är vår sommar? Helloooo, jag har faktist semester och skulle gärna ligga på terassen och sola med en kall i handen. Men nä. Det regnar och är knappt 15 grader varmt. Great.
Midsommarvädret kunde man dock inte klaga på! Härliga kalajoki....

Nobody's a picture perfect but we're worth it

Förra veckan (?!) var jag på min livs första morgonlänk! Och nu har jag verkligen överträffat mig själv eftersom jag idag också varit med A & E och motionerat. Visst, jag tog inte de 10 spurterna upp och ner för en lång backe, eller gick tillräckligt långt och lågt på ansträngandelårstegjuttun, men jag var där och jag sprang också. Dessutom, som vi idag konstaterade - det är tanken som räknas!


She met a shark under water, fell and no one caught her

Har det hur bra som helst! Steg upp vid 8 för att släppa ut hästarna och städa stallet, tog ett träningspass med Allu på plan, hoppade några skutt också, börjar vara några veckor sedan sist... Nu har jag magen mätt och ligger i soffan och ser på live sändning från Finnderby! Och vad är nu bättre än att jag har sysslorna gjorda för idag så jag med gott samvete kan ligga här och se på hoppning resten av dagen, hehe... Fast nåja, en sak vore väl bättre - att vara själv på plats i Ypäjä och inte ligga hemma i soffan och se på. Dum jag är, semester som jag till och med har! Vem åker med mig? Imorgon??! Hehe.
26-06-2012

"It’s not that I don’t believe in love,
I am just terrified that it doesn’t believe in me."

And when you never look back

Efterlängtade provinssibilder! Jeeej publikens jubel as always. Har nog annars också en massa bilder som lämnat efter i uppdateringen, eeheheh.


... Och så är det antagligen bäst att jag lämnar resten av bilderna för mig själv!

Those would be the best memories

Huh, midsommarhelgen är överlevd! Några få timmar sömn, trevligt sällskap, solsken och benji hopp kronade årets midsommar. Får fortfarande en typ av adrealinkick med bara tanken på känslan då man släppte ner sig, fyyyyy vad roligt!!


News Flash


You say it's too late to make it, but is it too late to try?

Hej ni, kom just på att jag inte uppdaterat er på hästfronten på länge! Fast å andra sidan har jag inte så mycket att komma med, det har varit lite lugnare med hästarna eftersom det varit så mycket annat på g. Men efter ett besök av en tandspecialist (ja, häst-tandspecialist) så tar vi nya tag nu igen och siktar oss på nya träningar och tävlingar!


Because maybe, you're gonna be the one that saves me

Kvällens fotbollsmatch mot HBK slutade med en vinst, hurrey för oss! Orkade dessutom ganska bra, måste nog vara eftersom jag löd Mankkis råd och förberedde mig med att äta bra och dricka mycket under hela helgen!Nu ska jag förbereda mig mentalt för 4 arbetsdagar. Efter det börjar min semester!! Hurrey för det också!

If we could party all night and sleep all day

Nåjaaaa! Överlevde årets Provinssi med tältande och allt! Bland anant Teltta-Teemu, Torres, världens godaste hot doggar, topp + shorts, solsken, regn, skratt, musik, utskämning, öl och brännviin förgyllde vår helg! Och ja, vi ska ju inte glömma bort att jag svimmade vid affären. HAHAHA. Slå det ni!


It turned my whole world around And I kind of like it

Eftersom Provinssi närmar sig är här några bilder från tidigare gångerna, i blandad ordning;

När dessa bilder ser ut såhär kan man ju bara fråga sig - VAD VÄNTAR OSS I ÅR????

hihihi vad roligt det ska bli!!!

Do you know that there's still a chance for you

Hemma efter några dagar i vasa. Inträdesproven ska vi inte prata om, MEN vi fick 3 stycken nycklar. Och en lägenhet. Så happyface för det!!!Då vi var ute på en igår kväll kom servitrisen plötsligt till oss med varsin champagne glas. "Männen där borta ville bjuda dem åt er" sa hon, precis som det brukar hända i filmer. Jaha. 40+ år gamla Ryssar. Tack för drickan men nej tack ändå.

I just wanna let it go for the night

Vad jag vill just nu? DETTA - sommarnatt och galenheter.


And the world around us won't stop turning tonight

Har fullt upp med program här de följande veckorna!

Imorgon, måndag fotbollsmatch, on-to inträdesprov, lö-sö hopptävlingar, påföljande må-on på ridläger och vakta barnen (föhoppningsvis lära dem något också), to hålla ridlektion, fre-sö Provinssi. Utöver allt detta ska jag jobba och mer eller mindre rida 3 hästar. Behöver jag säga att jag inte har så mycket tid över?? Hehe.

Så ja, semester efter midsommaren passar perfekt!


I would lie and say that you’re not on my mind

Har för tillfället egentligen ingen alls orka att jobba. MEN, när det ser ut såhär på nyaste arbetslistan så orkar jag visst lite till!


For the first time in history, it's gonna start raining men

En sådan pissväderdag idag. Fast det är ju tur att det regnar så min vindruta på bilen blir ren eftersom pissapoikan är slut! (Och nej jag har inte haft tid att fylla på den här under de gångna 3 veckorna ungefär....)


you think that I shouldn't still love you, or tell you that

Har tagit en powernap och nu är planen att läsa till urvalsprov.

MÅSTELÄSAMÅSTELÄSAMÅSTELÄSA!!

Men blah vad tungt. Orkar inte. Hinner inte. Blablabla. "Tekosyitä riittää", as always!

RSS 2.0