31.12.2011

Mitt nyår spenderas INTE på traditionsvist sätt vid lokalen.. Huh för det! Nu sticker vi iväg till vasa och fira istället! Roligt sällskap, bål, och.. Ja? Vad annat behövs det för ingredienserna för en lyckad kväll?

Hörs nästa år!


You cast a spell on me, spell on me

Har varit överdrivet duktig och steg upp tidigt idag och skulle gå och rida tillsammans med H! Så härligt väder, vit backe och snön som sakta faller ner. Hur underbart som helst att börja dagen så! Men tydligen har några högre makter något emot oss (mig??) så vi hann bara en liten bit för att konstatera att det inte var så vidare, så vi fick gå tillbaka till stallet efter typ 15 minuter. Great.

De senaste dagarna har det kännts påriktigt som att världen faktist har något emot mig!! Allt jag är inblandat i skiter sig eller så blir det värsta problem. Huhu.

Har jag en så dålig karma att inget blir till något? Hur ska detta nyår sluta egentligen?? Kommer ju inte komma hem i liv om oturen håller i sig... Ååååååh.

Får väl be till gudarna och hoppas på det bästa.


No more poison, killing my emotion

Åååh, hur många gånger ska jag lära mig att det är dumt att vara optimistisk? Och att man aldrig ska planera in något? Det lyckas aldrig. Alltid något som förstör, och efter många om och men då man äntligen tror allt ordnas så nej - då kommer något i vägen igen.

BLÄÄ


Den som är optimistisk får tydligen alltid bli besviken helt enkelt?

See the sunlight, we ain't stopping

Just nu, precis NU känner jag mig hur inspirerad som helst! Men sedan då jag tänker på något annat så kommer jag på hur fucked up det egentligen också är. Huhhu.

Imorgon har jag hursomhelst en trevlig arbetsdag från morgonen och så är jag ledig hela resten av helgen! Och kanske våra nyårsplaner uppfylls i varje fall...? Ja, kanske det är helt ok after all. Just nu.

The more I had to change I'd just stay the same

Jag har en klänning. När jag har på mig den känner jag mig såhär;

 


2012

Några planer för nästa år;

  1. Hållas borta från allt som kallas problem!! Det har vi haft tillräckligt av i år..
  2. Festa mindre. Det finns väl annat liv också. Eller? Finns det??
  3. Man behöver inte köpa kläder och saker bara för att. Men ååh då man hittar en superduperfin topp och bara MÅSTE ha den!
  4. Rida. Motiverat, aktivt, ofta, framgångsrikt. Nu jäävlar! Någon som har en till häst åt mig??
  5. Bli realistisk. Hur ska det gå till???
  6. Försöka få studieplats. Fast.. Vill jag nog studera??
  7. Hållas bort från problem. Ja, det är värt att ta två gånger!
  8. Göra några roliga/spännande resor. Köpenhamn? Tyskland? Södern? Amerika? SVERIGE?
  9. Använda klackaskor. Ja, jag blir typ en miljon meter lång men äsh. De är ju snygga!
  10. Inse att jag inte är 16 år längre. Så den unga, dumma partypinglan kan vi ju lämna någonstans?
Okej, that sounds like a plan. Nu ska jag bara komma ihåg allt detta. Lättare sagt än gjort?

Harry Potter wtf

Okej jag borde ha gått och sova för länge sedan men vad gör man..? Att det ska vara så lätt att fastna in the cyberworld...

Nu skrattar vi åt detta en stund och så är det kanske bäst att sova. Eller nej, det vore bäst om jag redan gått och sova och aldrig sett denna bild. HAHAHA.


Criticize

"Don’t criticize what you don’t understand."

I only got one life, one life, tonight I`m gonna live mine

Juldagen. På traditionsvist sätt ska vi ut och fira. Minns ni hur det gick ifjol? Det gör jag, tyvärr, och ifall ni vill uppfriska ert minne kanske detta inlägg berättar er något, alltså Juldagen 2010.

Kvällens mission kan ju kanske vara att inte upprepa 2010?! höhö.

Nu ska jag ställa mig. För en gångs skull har jag till och med några outfiter att välja mellan, tänk er det!


Ses i dimman?

Julen är väl jättefin i alla fall

Denna fina pepparkaks-Allu fick jag idag!

Så, God jul på det!


11. Berätta om hur dina framtidsdrömmar ser ut

Dethär är ju alltid så svårt!! Vem drömmer inte om att vara framgångsrik, lycklig och snygg?? heheh...Jamen äh, jag vet inte. Alla vet ju vid dethär laget att jag har svårt att bestämma mig för saker och ting!? Därför är detta inte en fråga jag heller kan svara på. Jag vet helt enkelt inte! Det finns ju så många möjligheter...........

10. Berätta om vad som finns i din väska

Där finns så mycket soooom.... Arbetsnycklar, vattenflaska, läppomada, hårband, hårspännen, vantar, kvitton (varför har jag dem där i väskbotten egentligen??), smink, plånbok. Kanske det var ungefär allt?

All I want for Christmas is...

Jobb, jobb, jobb in till det sista! Japp, ännu imorgon, på julafton (!!) ska man orka vara och betjäna kunder i några timmar. Ni skulle sett denna morgon, då dörrarna öppnades kl 9 hur folk strömmade in, hahahaha. Och därefter höll det på heeeela dagen, förstår inte hur det kan vara typ en miljon kunder på en gång och handla mat, tydligen har ingen menat fasta i helg i alla fall, höhö.

Så är jag ivrig på att få öppna julklapparna!
Har önskat mig bla. en iphone, bil, någrahundraeuros ridbyxor, en häst och annat sådant smått så undrar hurudan ferrari pappa har skaffat åt mig??

Ja, men det var bara det jag hade att meddela. Att jag är busy.
Och god jul?

8. Berätta om ett av dina favoritplagg

Jeansshorts! Aboslut favorit på sommaren.......

och så tar vi 9an här på samma gång;
9. Berätta om en av dina favoritlåtar.


Har väl egentligen inget annat val än att säga denna, hehe. Och vad jag ska berätta om den? Tjaa texten talar ju för sig själv till en viss mån?


7. Berätta om ett av dina favoritfotografier


Ett perfekt ögonblick?

Life is a highway, I wanna ride it all night long

Ska till jobbet första gången på en vecka nu! Ush vad konstigt det då känns? Men äh, det ska väl gå fint, är i arbetet nu allt tills lördag och så blir det ju automatiskt några lediga dagar igen. Glad att jag inte behöver vara på nyårsafton!!

Var och red en dynamit-Allu idag. Han är ju för rolig då han är dynamit!


Fast han kan nog också vara sneeel hest då det behövs.

6. Berätta om bloggarna du läser

Började riktigt tänka efter och oho - jag läser ju fast hur många bloggar!

Egoinas är ett av mina absoluta favoriter! Så läser man ju också Kenzas, alltså hur kan en person lyckas med allt i livet? Tyras har jag senaste tiden också kikat in på, mest eftersom hon har börjat rida igen, hehe. Och så får man ju lite sitta och skratta åt hennes hästinlägg också.. (ja, tur då man själv är världens proffs!)

Men ja, emellanåt blir det mer och emellanåt mindre bloggläsande. En massa folk från våra trakter bloggar ju också, så deras bloggar är ju roliga att följa med eftersom de flesta är mer eller mindre bekanta. Så finns det ju bloggar som skrivs av personer jag egentligen inte känner och de knappast vet vem jag är, så det är mer som att "jag-har-hört-om-dig-och-är-nyfiken"....


5. Berätta om vem du var för ett år sedan

Jag var väl samma vanliga jag? Eller nej, det var jag ju inte! För ett år sedan denna tid hade jag världens vinterdepression så mina helger bestod av många, många sjuka kvällar som vi inte ska ta upp här, haha.... Så ja, jag var kanske lite vilsen och ur kontroll om man kan beskriva det så?


4. Berätta om en person som du beundrar

Åååh. Det här måste vara något av de värsta att svara på.

Så vi skippar nr 4.

I got an empty cup, pour me some more

Om någon undrar så har jag varit nere i Åbo hos min kusin i helg. Vi tittade på basketbollspel, shoppade, åt trerätters middag, drack öl på mysig pub, drack vin på en söndag och festade tills måndagsmorgon, dissade en läkarstuderande som ville ha mig på dejt, dansade med basketbollspelare (tänk er 2m långa, vältränade, amerikanska gentleman.....!! OCH en finsk fyllesvin.)

Ja, det var min helg. Konstigt att vara hemma och imorgon till jobbet. Wtf?

I want to love you but I better not touch

.... Och dagen Johanna äter två hamburgarmåltider.


3. Berätta om din bästa vän

En gång sa hon att "vi sku int bööv na aader en varaader." (ja, vi kanske var lite trötta på män just då, höhö) men ja, det stämmer ändå. Hon är bäst!

Så vet jag inte vad jag ska berätta, annat än att livet vore hur usligt som helst utan henne. Alla borde väl ha en annalina i sitt liv!

Vi har tillsammans gjort en miljoooon olika saker. Rest utomlands, varit till tammerfors, vasa, haft galna partynätter, räddat varandras partynätter som menat sluta i katastrof, skrattat åt eländet, gråtit åt eländet, gjort mat, varit ut och äta, fiskat, simmat, shoppat, drömt om framtiden, ätit choklad, skjutit med riktiga byssor, spytt, åkt tåg, åkt på roadtrip, lekt cp barn, mobbat varandra, lånat kläder, ridit, cyklat till stan, varit på konsär, sovit på trampolin, varit in på bar som underåriga, talat med poliser......... Osvosvosv.

En miljon saker, sa jag ju så det är inte precis något att lista upp hit....! (och dessutom FÅR ju en del helt enkelt inte sägas åt allmänheten, höhöhö)


2. Berätta om staden som du bor i

Skulle söka en fin bild på vår bys föredetta stolthet men hittade ingen annan bild förutom denna lilla fjuttebild. Tomatautomaten!

Desto mer vet jag inte vad ja ska berätta. Bara att vi har en skön dialekt som många inte förstår sig på, och vi använder ordet "gårr" till det mesta.


1. Berätta om dig själv

Nåjaa, vi börjar på då!

Hmm. Ja, var ska jag egentligen börja? Nåh, har väl sagt det förr också, jag är lite halvsprallig och galen, prövar på nya saker, tröttnar fort och orkar inte med vanlig, jämn och bra vardag. Lite action och spänning ska man ju ha! Så är jag oftast helt förvirrad i huvudet, dvs jag aldrig kan bestämma mig över saker och ting.

Ooooch ja jag gillar sköna sommardagar, hästar, trevliga människor och sådant vanligt. Alkohol hör till ett av mina favoritintressen av någon orsak. Ska nog försöka sluta av med det.


och så typ nyaste bilden av mig. Borde nog ta lite egobilder någon dag, hehe.

Are you loving pain, loving the pain?

Nåja! NU har jag hittat något att blogga om, hehe.
egentligen är det vel typ av en julkalender men äh, det går väl lika bra sådär annars? Kan ju laga fler per dag bara!

1. Berätta om dig själv.
2. Berätta om staden som du bor i.
3. Berätta om din bästa vän.
4. Berätta om en person som du beundrar.
5. Berätta om vem du var för ett år sedan.
6. Berätta om bloggarna du läser.
7. Berätta om ett av dina favoritfotografier.
8. Berätta om ett av dina favoritplagg.
9. Berätta om en av dina favoritlåtar.
10. Berätta om vad som finns i din väska.
11. Berätta om hur dina framtidsdrömmar ser ut.
12. Berätta om någon som du saknar.
13. Berätta om din favoritsak i ditt hem.
14. Berätta om ett fotografi som någon annan tagit på dig.
15. Berätta om en av dina favoritböcker.
16. Berätta om hur du var när du var liten.
17. Berätta om hur en perfekt dag ser ut för dig.
18. Berätta om en plats du absolut vill besöka innan du dör.
19. Berätta om en vän som bor långt bort.
20. Berätta om vad du önskar dig i julklapp.
21. Berätta om någon som du älskar.
22. Berätta om något som du är beroende av.
23. Berätta om ditt bästa julminne.
24. Berätta om fem fina saker som har hänt under den här decembermånaden.

You either stand or you fall when your will is broken

Aa vilken lugn och skön dag! Sov runt 11 timmar inatt och tog ännu till en powernap på dagen, höhö.. Sömnbrist borde jag i alla fall inte ha, hehe.

Ska nog visa några bilder från min och Alexandras morgon. Vi spelade playstation, åt chokladkalender och lekte med tigern från nalle puh. Hur skönt som helst att inte behöva stressa någonstans!

Nu väntar jag att pappa ska komma hem från affären med glass och hamburgare. Roligt att känna sig som en liten bortskämd skitunge ibland!

It's uncontrollable and I just can't help it

Åååh världens bästa julkalender! (tråkigt part 2)

I dagens lucka....;
Vardagens små glädjen?

Go try, go fly, so high, and you'll be walking on air

Okej, tar tillbaka allt jag sa om att det skulle vara helt ok roligt med sjukledigt. HUR KAN DET VARA SÅ TRÅKIGT????

Någon frivillig som vill komma och hålla mig sällskap, som kanske möjligtvis vill bli smittad också? Va, nehe inte?
Har gått genom varenda sida på internet, spanar in facebook varannan minut, har sett några avsnitt himym, börjat på en film som jag tittar en bit av alltid nu som så, äter upp min chokladkalender, tjatar, ja, jag har så tråkigt att jag till och med talar med J-A på facebook!!!!

ååååh detta uslighet.


Ja, jag har så tråkigt att jag till och med tar omotiverade cambilder på mig själv! Vad har hänt åt mig..

someday

"Someday, someone is going to thank you for letting me go."


When you pick yourself up, you get kicked to the dirt

Har fått sjukledigt åtminstone tills torsdag. Tänker inte göra annat än vila, vila, vila, äta och vila lite till.

Så vi börjar sjukledigheten med julkappsshopping, pizza, himym och några filmer!  Sorry, men ärligt talat låter det hur bra som helst............

if you could see it then you'd understand

En gammal moviestar-bild på mig. Hehehe.


Its too late to make it right, I probably wouldnt if I could

Var på övertid i jobbet och efteråt handlade jag lite nödvändigheter åt mig. Dvs. Choklad, chips, dipp, popcorn, pizza. Kanske jag klarar kvällen nu?

Dessutom har vi fått vara och äta ris och broiler också. DET var gott!

Såå nu kanske lite film och mat resten av kvällen. Just det ja, desperate housewives kommer väl också! Och top model. Hmm ska nog våldgästa lemu, det går ju alltid att myta (muta??? wtf) henne med mina godsaker?? höhöh.

Nu var det ju igen ett sådant vääääldigt intressant inlägg, I know. Men det blir ju bara så då jag är så intressant, I know.


Han som man aldrig tröttnar på. <3

I am damaged at best like you've already figured out

Det har varit en one hell of a 24 timmar, om man kan säga så. Det har hänt så mycket konstiga, nya saker, saker som inte nödvändigtvis borde ha hänt och saker som var på tiden att ta upp. Sjukt dygn helt enkelt!

Tror jag behöver en resa. Vartsomhelst, med vemsomhelst, närsomhelst!


It's a small crime and I've got no excuse

Världens skönaste säng!!


Ååååh ville nog lite flytta in där i sängen och aldrig stiga upp, skulle leva mitt liv som en lycklig latmask och slavar skulle föra mat åt mig och lägga en potta brevid så jag inte behöver anstränga mig det minsta lilla för dagliga behoven. Jag kunde ha dött där i denna säng. Av glädje. Den gjorde mig lycklig och nattsömnen god. Den ville aldrig låta mig gå och jag ville aldrig lämna den. Men någon dag ännu, någon dag ska jag återvända!

You would rather fight than walk away

Hejhopp, här har det hänt massor! Ni skulle bara veta sådan kväll vi hade i måndags. Huhhuh! Och hur tungt det är i arbetet just nu. Och jullov? Nej det har jag inte hört talas om heller!

Sååå ska nu ta en sleepover med min vän Lemu ikväll. I den stora mjuka sängen hoppas jag?

Och så hörs vi då jag har tid. Ok?

minds

"Great minds discuss ideas.
Average minds discuss events.
Small minds discuss people."

Nickelback - Far away


Inte kanske den första låten man tänker på då man ska låtsas förbereda sig på en partykväll?

But will we sleep once I tell you what's hurting me

Har lust med en riktig "retåfyllo". Måndagen till ära ser det ut att bli det också.

Wish me luck.

I can't help feeling, we could have had it all

Ska gå på en öl med emma och lena.

Och ja, det blir bara en(!!) och inte som det gick för mig och emma den gången i förra vintras då vi kom hem halv 6 på morgonen, en TORSDAGSmorgon då vi skulle på "en" öl. Hahaha. Så ja. En öl ikväll.

Galenskap

Random.


Oh, the truth hurts and lies worse

Ut och rida i solskenet och senare till arbetet. Kan tänka mig att det blir en ganska brådskande dag på jobbet eftersom det är fredag, och inte vilken fredag som helst - utan skatteåterbäringsdagen! På tal om det, undrar hur många miljoner det trillat int på mitt konto? Hmm...


I always hope that the best it was yet to come

Vad gör mig förbannad??? Jo, jävla bilisterna som inte bryr sig ett piss om att man är med häst på vägen!!!
"Nejmen här kör vi ju inte mitt på vägen med gasen i botten så grus sprättar och hästen blir galen"


Vill inte att detta ska vara min häst någon dag!!
Och kan lova att chauffören inte heller vill vara i denna situation,
gud vare med honom/henne i så fall för då är jag ARG!

Så snälla ni, respekt åt oss ryttare också, tack?!?

RSS 2.0