Life lessons from H.I.M.Y.M

 

I'm on your magical mystery ride

En rolig tid vi lever i! Förra veckan spenderades i tammerfors ti-ons tillsammans med Emmi, särkkänniemi och shopping woopwoop! På torsdag åkte vi iväg till Rovaniemi på tävlingar och jag hade en superrolig helg fast själva tävlingsresultaten hade kunnat vara bättre... ;) Igår körde jag iväg till jeppis för en lunch och lite strandchill med Emma som haft lite semester från Holland och var alltså nu i Finland, so nice att träffa henne, länge sedan sist kan man säga. Idag har jag och Lena varit till stan på en liten shoppingtur, så har vi sparkat lite fotboll med Annalina, och mot kvällen då det blev en aning svalnare har vita hästen också motionerats. Varmt och soligt har det varit så perfekt semesterväder! 
 
 
Har en del bilder men ack så tungt att få över dem på datorn, höhhö.
 
 

I never look back cause I don't even want to

Nu är den här!! Nämligen min semester!! 
 
Och den inleder vi med två dags tävlingar i stan, roligt då det i alla fall en gång om året ordnas tävlingar så pass nära haha. Hoppar 110, 120 och 120, juhuu så glad för tillfället, allt flyter på så fint! Ska se hur det låter efter helgen, om hästjäveln kastat av mig eller liknande är det inte en lika solig johanna som man får se och höra av kan jag tänka mig hahaha. Men nädå, det ska nog gå fint! 
 
 
 

Wherever you go

Ojoj vilken rolig dag det varit!! 
 
Eller, vi kan ju börja från igår, vilket inte var riktigt lika roligt.. Hade migrän i två dagar nästan oavbrutet, vilket ledde till att jag ju spydde dag ut och dag in, hur mysigt som helst. Igår kväll åkte vi då in till första hjälpen för att faktist få hjälp åt denna usla sjuka, så de satte mig i dropp och gav medicin också via det. 
 
Mitt livs första dropp!
 
Idag hade vi Byakampen i fotboll. Hur roligt som helst med fotboll igen efter alla dessa år hihi! I turneringen var 6 lag med, och vår lilla by var alltså indelat i de olika byadelarna som bildade lag. Spännande dag, och det slutade med att vi var med i final matchen, som gick till straffspark.. Och den vann vi! Guld till Pelo, hih! Att vädret dessutom var 10+ var ju bara pricken på i. Sedan att mina ben blev spagetti är ju en annan sak, jag är ju som känt nog inte riktigt världens aktivaste motionerare, undrar om jag tar mig ur sängen imorgon ens....
 
 
Efter fotbollen hann jag hem en vända förrän vi skulle iväg på hoppträningar! Toppen avlutning på en bra dag. Träningarna gick bra och im so happy men trött som en plätt.
Gonatt på det!
 
 
 

RSS 2.0