Träning 29.4

Är nog allra mest nöjd över Rinos insats igår! Han har nog aldrig förr lyssnat på mig så bra som han gjorde, även fast det blåste galet mycket och vi hoppade på en stooor uteplan. Bitarna börjar kanske falla på plats nu? Duktig finast polle! 
 

Life is short, but this time it was bigger

"Morgonstund har guld i mun" har jag hört någon säga. Vad som ens menas med det påriktigt så var det nog det idag när jag motionerade Rino. 
 
 
Så har jag varit i jobbet där emellan (12:30-18:15) och då jag kom hem gick jag iväg till stallet och Allu fick en ridtur barbacka. Var i terräng en liten bit och jestas vad mina byxor kändes hala då han galopperade iväg haha. Efteråt hade vi lite skoj på ridplan och lekte med galoppombyten och hoppade ett litet hinder. Så skönt att inte alltid ha allt på fullt allvar!
 
Söndagsmys! Kasper the hästkaar stannade vid plan en stund och hoppades på att jag skulle ramla av så jag passade på att tvinga honom att ta en kompisbild på mig och A <3
 
Och ett under har skett - dessa bilder är helt färska (från idag alltså) och det händer ju inte alltför ofta att jag har aktuella bilder haha. Hurrey for me! 

Hoping one day you'll make a dream last

Idag är jag bara superduper kär i Rino. Såklart Allu också, han är ju min älskling sedan 6 år tillbaka, men Rino är en riktig drömhäst och jag ser sååå mycket fram emot våra gemensamma år! 
 
Igår var vi på hoppträning och han har väl gjort framsteg. Han lyssnade på mig bättre, och jag fick kortat upp honom bättre än tidigare. Han behöver ju bara mera muskler så han ska orka hålla ihop sig. Idag red jag honom på plan här hemma och åååååh. Så. Underbar. Han utvecklas gång på gång och det är så skönt då saker och ting börjar fungera. Dessutom är det ju inte precis ett minus att han har en riktig stor, härlig, gunghäst galopp som man kunde somna i. hehe. Men ja. Så härlig att sitta på.
Så kan jag ju bara drömma om hur superfin han kommer att vara någon gång i framtiden då han lyssnar på mig till 100%, fått muskler på rätta ställen och hoppar som en gud!! (eller pegasus kanske) 
 
 <3 Criano <3 

19.04.2013

Ajajaj. När man är lika lat inom träningsfronten som jag så måste man ju träna ordentligt de gångerna man orkar släpa iväg sig till gymmet. Det resulterar i att man är sjuk i hela kroppen dagen efter och att hålla armarna uppe är en pina. Nå, inte ska vi klaga för mycket inte! 
 
Det är fredag och skolan har slutat, väntar på att E ska komma hem så vi slipper iväg mot Nedervetil. Har packat med mig en hel massa saker eftersom dethär egentligen var min sista skolvecka?!? Nästa vecka kommer jag antagligen bara ha en skoldag och så får jag sommarlov. Ojdå, vart har tiden gått? 
 
På tal om trollen, nu kom E hem så nu ska vi ställa oss iväg! Adjöö

BikBok

Inatt drömde jag om att BikBok skulle öppna och jag väntade rastlöst på att slippa in för att shoppa! Och hej vad händer när jag vaknar - det är ju faktist BikBoks öppningsdag idag! Måste nog gå en vända in dit före skolan..........
 

My dreamhorse

Var till manegen och tränade i början på veckan, och Nike tog några fina bilder på oss! 
 

RSS 2.0