Olympiastadion

Har kommit på ett bra mål åt mig och Rino för i år! Det ordnas för första gången på 61 år hopptävlingar i olympiastadion i helsingfors, i september, så de tävlingarna ska vi kvala till. Det betyder alltså en del unghästars racing trophy deltävlingar, och att jag får samlat åt mig så mycket poäng att jag slipper med i finalen som då alltså rids i olympiastadion. COOLT.
 
Okej, it's gonna be a long road. Kanske till och med omöjlig. Men nu har jag ju något att sträva efter till, så det är ju bra i alla fall. Träning träning träning!! Om ett halvår ska vi se hur det ser ut! 
 

18.03.2013

Ska motvilligt ställa mig till skolan för ett par timmar, sedan blir resten av veckan mer eller mindre skolgång för Pampasveckan drar ju igång! "party everyday...." Huh....
 

Kostnadskalkylering

 
 
 
Ingen kan vara gjord för att räkna/göra kostnadskalkylering. Fy säger jag bara.
 
Så denna soliga fredagsmorgon har inte börjat bra. Mitt namn ger mig otur än en gång och dessutom förstår jag inte det minsta. Bejeweled Blitz är alltså dagens schema för kvarstående halvtimmen. Så roligt så!
 
 
 

Hoppträning 23.2.2013

Eftersom jag har denna videoklipp på fb kan jag ju lika bra lägga ut den här också. 
 
 

Gonna push it to the limit, give it more

Imorgon är det lönedag och därmed ska jag börja spara! Har shoppat en hel del nya hästsaker senaste tiden.... Ridbyxor, två schabrak, benskydd, ett täcke, hästshampo, jacka, nu bara på några veckor. Eheh. Men det är ju inte att slösa, utan att investera........
 
Men så vill man förstås bara ha en massa fina greijer åt hästarna!? Har blivit galen och kan inte gå och rida med t.ex. blåa benlindor och brunt schabrak, det måste ju liksom matcha. Tror jag har blivit mer skitso här än vad jag är med mina egna kläder, hästarnas utrustning ska vara rent och gå ihop, men jag själv kan gå runt och se ut som en groda. 
 
Så sådant idag. Imorgon slipper jag hem från vasa och har faktist ett ledigt veckoslut framför mig- (inget prismajobb alltså) Ska bli riktigt trevligt, så en ordentlig ledig, hästig helg för min del!
 
Lilla virsingen. Efter regn kommer solsken, så snart ska vi skina!

So I put my faith in something unknown

 
 
 
Skolan once again. Kom lite tidigare på plats för att ha tyskapresentationen som ju gick så väldans bra, haha.. Men som jag sa i kursens början, bara jag får godkänt så är jag nöjd!
 
Nu sitter vi och lär oss photoshop, jag bara ballar mig och allt jag gjort försvann så nu orkar jag inte mer. 1h kvar, huuuh...
 
 
 
 
 

If every day goes like this, how do we survive

Sitter i skolan och har en kurs som heter.. Öh. Ja, att använda datanät, just det! Svårare än det låter, inte bara att läsa bloggar och nörda på fb nu inte....
 
Dagens meny i skolan sådär för allas intresse. Mm, mat...
 

I know I'm probably much too late

Från skopunkten fick jag med mig dessa....
Så i sommar säger jag blingbling och hej nitar!
 

Too dumb to realize

Wohoo titta vad jag fick gjort! Fick nog av förra headern och dysterheten så gjorde något åt saken. Bra är den inte men ett steg bättre...
 
Om någon photoshopnörd är utan att göra kan ni kontakta mig så får ni göra en fancy header åt mig, eller hur?!
 
Märkte ni att också profilbilden och bakgrundsfärgen har ändrats? Pluspoäng åt mig inom bloggandet!
 
Ps. Hahaha. Titta bara vilka två sidor jag har som bokmärken.. Vaddå Maria Montazami crazy?
 
 
 

I'm hungry

Hahahahha. Satt på lektionen och var aktiv som vanligt och surfade runt på instagram då jag hittade denna och inte kunde hålla mig för skratt.

It's not just something you take, it's given

Efter 18 dagar "semester" ska jag imorgon återvända till skolan. Lockar inte det minsta, överraskande eller vad? 
 
Ylläsresan överlevde vi, åkte skidor för första gången på många många år, och varje tag jag tog var det "aldrig mera skidor, aldrig mera skidor" som snurrade i huvudet på repeat. Tre dagar var vi i backen och rände, inga brutna ben, bara söndriga glasögon. En kväll hittade vi inte nyklarna så slängde in en klabb genom fönstret. Hahaha. Resans höjdpunkt. "Smakare så kostar e"
 

Bucas buzz off Zebra

Hihih, denna skulle ju Rino behöva till sommaren! ;)
 
 

Where you want to go?

Imorgon åker vi iväg till Ylläs!!!!! Så en vecka sportlov + en vecka Ylläs passar bra för min del, hehe. På vägen ska vi stanna vid Haparanda för att besöka skopunkten (!!) och så vill jag också till hööks. Har en del greijor att inhandla som jag mer eller mindre behöver åt pollarna......... :))) 
 
Sååå.. Typ panssare och träns på inköpslistan? Men så kan man ju också hitta annat kul, som typ ridbyxor, ridjacka, osvosv....

01.03.13

Man får ju aldrig riktigt gjort det man borde... Så idag borde jag packa, men jag hittade istället på att putsa typ all utrustning jag äger. Hade alldeles glömt bort att jag har sådana här stübbens produkter, så när jag hittade dem och putsade ett träns blev jag helt crazy då jag märkte hur glansigt och fint det blev!! Så, ja, lite uppfixande av utrustning blev till att allt nu ser ut som nytt! Nöjd alltså. 
 
Själv brukar jag inte vanligtvis vara värst "märkesnörd", (säger jag nu och köper väl näst ett par animos 300€ ridbyxor HEHE in my dreams............) men måste faktist säga att dessa var många gånger bättre än "vanliga" tvålar och smörjor. Så med andra ord kommer jag inte använda något annat längre! 
 
Råkade hitta en bild på google av exakt samma produkter jag använde mig av, hehe. 

RSS 2.0