I will breathe, I will breathe, I won't worry at all

Nu börjar denna skolår vara på vinstens sida! Vår affärsplan ska lämnas in, 3 tenter ska skrivas, ett engelska "prov" göras och 4 matteprojektarbeten ska lämnas in. PHUH orka orka!! Countdown 4 skoldagar tills jullov!
 
Idag fick jag finfina gelnaglar som Anni gjorde åt mig, så happyface för det. Andra gången jag har gelnaglar och oj så fin jag är! (ett steg närmare hollywood fru?!?! ;);))
 

Nickelback Parody (Instagram)

 H3h3h3
 

no one can hold me back, I ain't got time for that

Imorgon ska det bli en bra dag bestämmer jag nu! Inte för att denna dag heller är extra dålig, men imorgon har jag mycket program på g. Jag måste ju vakna, gå till skolan, vara i skolan, köra hem, äta, åka till jobbet, hem och byta om, åså byri vi taa. Peeråsetsi vi Calles så antar att hela Nedervetil är på plats, haha.
 
Idag på tyska kände jag mig för första gången inte som en hjärnlös tupp. (Huurrey!) Så mina tyskakunskaper framskrider ju faktist, och det är ju alltid roligt! 
 
Bokföringen då? Hade lite catching up to do, så jag var duktig och bokade in händelser som i boken var utspridda på över 20 sidor. Så aktiv har jag knappast varit tidigare detta år! 
 
Igår då? Vi åkte in till stan för julklappsköp. Hmm, hur gick det med det egentligen? Köpte underkläder, örhängen, nagellack, läppomada och handdukar. (Hollywoodfru varning?!?! ;)) Men julklapparna.. Nja, de hinner man väl med?
 
Ikväll ska jag och Emma dela på en vinflaska. Det låter väl gött? 
 
Sofistikerat vin i södern med Emmi

Could you make it on your own?

Vet ni att jag har en ny idol? Bästa Maria Montazami, sk. Svenska hollywood frun. Hihihi hon är ju bara för bäst! Har blivit helt beroende av att se på hollywood fruarna. Dock fick jag höra att jag aldrig kan bli en själv eftersom jag har mörkt hår, så får väl satsa på en annan karriär jag istället......... Kanske lika bra det? 
 

RSS 2.0