Rino 29.05.2007

Min fina lillpojke fyller 6 år idag! 
 
<3 Rino <3

28.05.2013

Idag var det lite mer trevligt än vanligt att ha ridlektioner, eleverna skötte sig och solen sken + att jag fick en fin brun nyans av allt damm på ridplanen, och så hjälper det försås att ha ridit själv före så man är lite svettig och smutsig från förr, haha.
 
Nu ska jag ännu iväg till stallet och säga natinati åt pollerna, sedan får jag äntligen ta en dusch och tvätta av mig allt skit från idag, så skönt! 
 
Och! Vet ni vad? En ny lägenhetsjakt har börjat, wohoo! 
 

27.05.2013

Helgen är över, vilket är ganska skönt för det har varit en massa program och resande hit och dit, hehe.
 
Lördagen åkte vi iväg till Iisalmi och hoppade 110cm för unghästar eftersom Kalajoki tävlingarna blev inhiberade som jag gissade. Ingen onödig resa blev det eftersom Rino var hur duktig som helst och hoppade banan med endast ett litet pet då det blev lite trångt... Borde ha vetat att när det är normal avstånd för vanliga hästar blir det lite knappt för oss, haha, så lite mitt fel och onödig rivning alltså! Så en väldigt väldigt duktig lill-kille. 
 
Så igår, på söndagen åkte jag med till Vasa på tävlingar, som turist då bara. Var riktigt roligt att bara "vara med" för en gångs skull. Senare hemma motionerade jag ännu hästarna, hoppade med A och han var ganska... Vild, haha. Finis-hästar! Kommer få bilder från iisalmi, så ifall det finns några bra kommer de nog fram här ockå!
 

Sagohästen =) Tack för bilden Nike!
 
 
 
 
 
 
 
 

Rodeo

Det var en gång..... hahaha vad tror ni? Flög jag eller inte? ;)
 

Tävlingsdebut

Fina Rino uppförde sig exemplariskt på tävlingarna i lördags! Eller nja, först då vi tog ut honom var han väldigt hingstig av sig och travade på stället haha, men efter att ha skrittat en stund lugnade han ner sig och var sig själv igen. Banan tyckte jag var mest bara att flyta på i en bra galopp, inga konstigheter vilket var bra. En linje med fem galoppsteg emellan blev dock lite vinglig så vi missade andra hindret haha. För övrigt gick banan fint och han var inte tittig av sig eller överlag stressad eller galen över allt vimmel. 
 
Nästa helg är planen att åka till Kalajoki och hoppa 110cm, dvs. ifall tävlingen blir av. (var så pass lite anmälda än så länge, så får se hur det blir) 
 
Här är det i alla fall bra att fortsätta ifrån!
 

17.05.2013

Sådääär ja! Värme och sol har hittat hit också, inte en dag för tidigt!
 
Red en terrängtur med Allu idag och trimmade Rino inför morgondagens tävling. Så nervös, huuur ska det gå??? haha... Hoppar bara en meters klass och så ser vi hur vi fortsätter. Vet ju inte med vår lillkille hur han reagerar på en tävlingsplats ännu. Så håll tummarna att allt går fint!
 
Nu är det en fluga som stör mig så jag blir galen så tar och smiter undan. Jobbet kallar om någon timme också så ska ta och ställa mig. 
 
Foto: Krista G
 
 

Now I can move in the right direction

Rino var så gullig idag då jag tog in honom då han inte riktigt visste hur han skulle ta sig över "diket" hihihi!
 
 
Så fick han bara lite lätt motion och pussar och kramar. 
 
 
Efteråt tog vi en kvällspromenad med Allu, Zorro och Kasper var också med. Skönt med en äkta sommarkväll feelis...!
 
Så med andra ord en lugn bra dag, och imorgon startar vi nya veckan med jobb och så ska hästarna få svettas lite också efter det.

One step closer and feeling fine

Såå! Veckoslutet är överlevt med ishockey, bastu och mat hos Nooras, för att därefter gå och bailabaila till Melody. Nu har jag alltså varit i jeppis helt tillräckligt för iår, haha. Men roligt hade vi, det kan man ju inte säga! 
 
 

06.05.2013

Idag har vi hämtat hem alla saker från Vasa, så adjö vår lägenhet! Snyft.
 
Red Rino lite ikväll och han var väl helt okej. Haha nu skojade jag. Hanvar faktist mer än okej. Min fina lilla kille.
 

1a Maj

Var igår och se på första maj hoppet, blev världens tävlingsjuk och därefter dressyrade jag med Rino och Mamma (!!) tränade på att rida K.N special med Allu..
 
 
Nu har jag dessutom bestämt mig var vi ska ha vår tävlingsdebut - om två veckor blir det i varje fall. Hur ska jag orka vänta?? 
 
Bild från måndagens träning. Hur roligt är inte det att hindret faktist är 120cm högt... hehe. Min lilla flyplan!
 
 

RSS 2.0