You're gonna be the one that saves me

Ganska najs!
...Att kunna rida i lugn och ro i terräng med denna galning och faktist kunna njuta lite också haha. 
 
 
 
 
Har bokat in en dressyrträning till imorgon, och i helg blir det hoppträning för hela slanten.. Så i väntan på helgen alltså, hihi!
 
 

And I slowly go insane

Har egentligen inget spännande att komma med idag. Vardagen rullar på, jobbar och rider i princip. Kom fram till att det lönar sig inte att ha en helt fullt ledig dag eller absolut inte flera lediga dagar för den lilla vita hästen. Tycks stiga mannen i huvudet direkt och är galei när jag nästa gång rider haha. Så nu då han har sin lediga dag får han ändå promeneras eller longeras eller vadsomhelst så han har något att göra i alla fall! 

Har varit en liten paus med tävling och träning nu (har alltså bara ridit för mig själv), så väntar på träningshelgen om två veckor för säkert bästa tränaren ever. Typ. Haha. Ska bli roligt!! Har dessutom provat ett nytt bett som verkar fungera bättre än den som vi hittills har tävlat med. Nice.
 
Midsommaren närmar sig och samma story år in och år ut - var ska man vara? Huoh, orkar inte tänka. Att det dessutom är kallt som i sibirien hjälper ju inte precis. 
 
Kommer att ha en semester i sommar vilket nog är det bästa hittills haha, superduper med 3 veckor ledigt!! 
 
Såja, en lagom råddig och random inägg men inget vi kan göra något åt mer. Have a nice day!
 
 

Sometimes

 

Say Something - A great big world

De senaste vardagskvällarna då jag haft en lugn stund innan sovdags har jag lyssnat på denna om och om igen. Blir så lugn och harmonisk och får ro i sinnet om man säger så haha. 
 
 
 
And I am feeling so small
It was over my head
I know nothing at all

And I told you to be fine

Vilken bra helg jag haft! Jobbade fredagkväll men åkte iväg efteråt och träffade jänget som just hade färdig grillat och inte lämnat mig något haha shame on you. Underhållning på hög nivå då vi lekte med kattungarna som var överdrivet söta.
 
 
 
Lördagkväll åkte vi till staden för att fira Lauras födelsedag. Alias och bål var en riktigt rolig kombination, och dessutom vann jag och Roosa juhuu! 
 
Idag har det varit en skön dag med sol, examensfest och ridit mina hästar. Efteråt fixade jag kvällstallet och åkte till annalinas för mer kaka och diskussioner om allt och inget. Nöjd idag, kan man väl säga :)
 
 
 
 

Cause after all you do know best

 

RSS 2.0