sommarlov!!!

NU, nu, nu är det sommarlov på riktigt! Som jag sa ifjol denna tid också - alltid lika bra tajming.

Ajaja nu ska ja njuta, kommer inte bli någon desto vidare uppdatering nu heller anar jag, hehe.

sista..

För sista gången sitter vi här i skolan för i vår. I denna klass, på dessa datorer. Märks nog att alla har sommarfeelis på topp, haha! Sista presentationen, och sista provet. Så blir det sommarlov. Äntligen sommarlov.


Gårdagen fick jag sova bort tack vare migren, trevligt. Sov 6 timmar på dagen så när jag väl vaknade ca 9 tiden på kvällen var jag hur pigg som helst, hehe. Härjade på med pojkarna sista gången för i år också, hihi.

Dataskärmen är grön. Sådär btw.

sommarlov, sommarlov

Blir nästan bara till tjatande, "sommarlov, sommarlov, sommar, varmt och härligt"... Ehehehe. Blogglusten har verkligen smältat bort i samband med snön. Igår, i förrgår, ja i princip hela veckan har det varit soligt och varmt. Har länge funderat på hur vädret kan påverka ens humör så mycket? I alla fall är mitt humör väldigt beroende av vädret...

Igår hade vi tyngsta skoldagen på länge!! Prov kl 8, slutade 20 över.. Där var den dagen. På eftermiddagen fick jag skjuts hem så tog chansen och for, anli och emma kom på kaffe och vi satt och diskuterade i flera timmar. Så och rida, försöka tända eld i pannan och sova. Kändes bra att få gjort något annat än att sitta i jeppis och mögla, haha. Som på förmiddagen. Släpade ut filt och tidning + mp3, la mig ner på gräsmattan och solade... Tur att ingen kom, hahahah.

Nåja, nu ska vi försöka göra något färdigt här. Sista skoldagen imorgon! Avslutning nästa torsdag. JEEJE


money money

Här sitter vi glada i skolan när det är soligt och varmt ute.. Ehehe eller hur det nu var?

Vårt sommararbete försäkrades också idag, så 7.6 börjar vi arbeta vid sjukhuset! Money, money...

Nåja, nästa vecka har vi avslutning. 7 skoldagar efter denna. Dessutom blir det en hel del håltimmar eftersom vissa kurser faller bort, om man haft alla 28 lektioner man ska ha. Jaja. Härligt..!

Lördagskvällen var ju interssant, med vissa slag och drama. Haha, så typiskt!


blogglust

Ja, nu när sommaren är här igen gick min blogglust bort, så som förra året.

Sitter nu just på terassen och äter morgonmål, lägger in lite bilder från kameran och ser på tävlingsfilmen från igår. Ja, vi var på tävling igår, egentligen är jag väldigt nöjd med båda två i 120, fastän ressus felpoäng ger en blick av att det gick dåligt, haha. Han var faktist bra.

i alla fall har vi ju det varmt och skönt med 28 grader överallt osv. Ajajaj


vårt lilla stoföl som, 2 dagar gammal!

9 dagar

Ja, som ni kanske märker är inte uppdateringen helt på topp. Det beror helt enkelt på att jag inte har något att säga? Skolan är tråkig, har verkligen måsta anstränga mig dessa två skoldagar vi hittills haft denna vecka, för att inte skolka eller försåva mig..... Ehehe. Men jag har verkligen överträffat mig själv och varit duktigaste eleven i klassen!! Typ.

Jaja. Vad ska man hitta på idag då? De hade lovat 13 grader varmt men ack så kallt det är. Ush då.

Nåja, endast 9 hela skoldagar kvar före avslutning! Kanske 8. Haha. Inte länge kvar till räddningen nu!


mardrömmar

Jag vågar ju inte nästan sova längre heller. Drömmer ju mardrömmar helatiden!! Inatt flög jag till och med, om jag inte skulle ha flaxat med armarna skulle jag ha fallit i vattnet och drunknat. Annars också har jag nu en längre tid drömt ofta mardrömmar. Hjälp?

Grease - You're the one that I want"You better shape up,
'cause I need a man
and my heart is set on you.
You better shape up;
you better understand
to my heart I must be true."

Såhär i brist på annat.

värsta regnet

Tror jag lyckades vara ute och rida i värsta regnet. Bra tajming as usual.

Bakade till och med en gräddtårta idag! Första tårtbottnet lyckades jag bränna, så mamma fick göra en till, som var ätbar. Efteråt fyllde jag i med en massa jordgubbar och grädde. Muuums!

Hatar regn. Hatar vinter. Hatar Kyla. Hatar Finlands väder.

övre våningen

Blir nog ingen vidare uppdatering under helgen eftersom.. Ja, äh, jag orkar inte förklara. Men i alla fall är det tungt att gå upp till övre våningen för att använda internet.

Igår var vi ute med flickorna, har vi ens aldrig förr alla 4 varit tillsammans med en bil under en helgkväll? Tvivlar på det.

borsta håret?

Jenna undrade tidigare idag om jag glömt att borsta håret? Varför undrar hon det?I don't get it.

subway & mcDonalds

Hahahaha. Här sitter Diana och Jennifer och surfar på nätet på subways å mcDonalds sidor och snålas. Hahahaha. Jenna och Janka var igen en gång icke-duktiga skolelever så de har åkt iväg härifårn. Aja baja!!
Blir nog en bra dag för mig ändå. Är full av iver och på bra humör, känner mig duktig eftersom jag varit i skolan hela dagen (har dock inte gjort något vettigt här), ska snart hem med roligt sällskap, rida, och sedan redan ställa mig iväg. Perfekt!


dömd till döden

Denna dag är nog dömd till döden. Eller kanske inte så brutalt men bra ser det inte ut. Förutom kvällen. Får gå till Ninnis för att äta födelsedags"mat", och efteråt ska vi ut på roliga äventyr med flickorna. Väntar väntar!! Dessutom får jag ikväll souvenieren annalina köpte åt mig från polen.... Men före dessa roligheter borde jag slippa hem härifrån. Tycks vara svårt att hitta skjuts idag, eheh. Om inte annat kanske mamma måste komma med polisbilen och hämta mig? Det vore väl coolt?!


desperate housewives

Jag försår inte varför jag envisas med att vara upp denhär tiden på dygnet, då jag vet att jag är dödstrött imorgon, och jag vet att jag sovit för lite förra natten.. Dum i huvudet? Troligtvis.

Nu ska jag bara tvätta bort sminket och se färdigt denna avsnitt av desperate housewives som jag börjat på.Har börjat på season 1 för en tid sedan, ojoj då de är så bra! Och susan.. Hur hon alltid lyckas klåpa sig, hahha!

webcameran

Woow! Jag, efter två år har äntligen kommit på hur man använder webcameran som är inbyggd i datorn!! Hahahaha. En gång kom den på i misstag, efter det har den igen varit livlös. Tills nu. *STOLT*Av någon orsak kan man inte ladda upp cambilderna pga. att filformaten är fel? öööö

Så denna bild är inlagt via paint, hehe

roligt, roligt

Är heeeelt slut. Och hungrig. Och.. Ja, trött. Hade fullt upp igår hela dagen, roligt roligt! Hästarna kom hit så jag fick rida ordentligt dressyr, märks verkligen att jag inte är en dressyr ryttare eftersom det blev tungt åt magmusklerna i slutet, hehe. Efteråt gick vi in till staden med m&m och spenderade resten av kvällen där.

Senare idag har vi ennu gymnastik. Får nu se om vi ska vara med, har nämligen inte några lämpliga kläder och annars också låter det ju lite tungt. Egentligen låter det inte så lite tungt heller, det låter väldigt tungt.

Jag som är på riktigt lustigt och finurligt humör kommer inte på något roligt att skriva. Äh, jag vill ju vara rolig, daa?!simhallen

Ni kan aldrig gissa vad vi gjorde frivilligt idag på skoljumpan? Ja, vi gick till simhallen för att simma! Har verkligen överträffat mig själv, brukar inte vilja gå till simhallen utan att någon hotar mig med kniv. Ungefär.Skrattade så jag nästan kunde ha drunknat i bassängen. Flytväst att tänka på tills nästa gång?


Beyonce - Disappear

En sång såhär före sovdags! Hur i vida världen ska jag orka upp imorgon..... Huh

"My heart stays faithful
And time has come and time has passed,
if it's good, it's got to last
It feels so right"


PS. Jag är psyko

mer och mindre motiverat

NU, har annalina åkt hem. Hann med ett som annat, både mer och mindre motiverat, eheh. Nu ska jag bara ta det lugnt vi datorn resten av dagen, hur skönt är inte det?


uppe i hopptornet i gamla hamn. 10 meter, javisst..

super humör & sommarfeelis

Super humör och sommarfeelis!! För en gångs skull har vi råkat få en ganska så varm dag, tänk er, till och med... Eh, 8 grader? Nej jag vet faktist inte men solen lyser och man är på bra humör, vad kan vara bättre?

Ska städa undan vid internatet nu och vänta att annalina ska anlända hit. (Nej inte med flygplan). Sedan ska vi nog gå ut och tillbringa en stund vid gamla hamn, njuta av vädret och dricka något gott! Dessutom är ju klockan lite ännu så dagen är ung, får se hur mycket skoj och dumheter vi hittar på... Jag hoppas på många.


Och se hur bra jag gissade graderna! Jag har övernaturliga krafter. Det har jag förr också tyckt.


bortblåst

På tal om skol-humör.. Är den nu som bortblåst. Fast å andra sidan, vad kunde man ens förvänta sig??

Idag kommer i alla fall annalina hit efter skolan, så roligt så! Dessutom hade jag idag för första gången på en evighet bra morgon humör, så det kan ju inte tyda på annat än att det blir en bra dag? Går ju att hoppas i alla fall.

Nu ska vi besvara frågor som "Wie viele Einwohner hat die BRD?".. Eeh.. Tur att jag skrev upp på svenska vad frågorna betyder, haha!

gjorde läxor!

Vet ni, hur obeskrivligt stolt jag är?? Diana lämnade sist och slutligen ändå i skolan med mig hela dagen fast alla andra skolkade eller var borta, så vi två har verkligen varit aktiva idag på lektionerna. Efter tyskan kom vi till internatet och gjorde läxor. Läste ni??? Vi faktist gjorde läxor!! Det är inte ofta vi får sådana men idag fick vi. Tror faktist det är första gången jag satt här vid mitt skrivbord och gjorde läxor på fast hur länge. Men det kanske är för att google translator finns på internet.....? Men haloo, vem vet sådär bara vad siebenhundertsiebenundvierzigtausenddreihundertzwei är???? Inte jag i alla fall.
tala bort mig

Jag är mästare på att tala bort mig. Sade några väl utvalda ord och minuten därpå märkte vi att de som inte skulle ha behövt höra något stod brevid oss. PINSAMT, hahahahaha. Nåja, elämä on... :)

skol-humör

Skoldagen började med sömniga ögon och kamrater som pratar om skolk. Låter lockande? Men nej, själv är jag faktist riktigt på skol-humör för en gångs skull, så här tänker jag stanna och vara med på alla dagens lektioner! Känner mig ganska stolt över att jag faktist sa det där...... Men nej, 2 ordentliga veckor kvar, kan ju inte vara så svårt att vara alla lektionerna i skolan! Eller...?

diskar och dammsugar

Tryggt tillbaka vid internatet! Malena är här också nu på samma gång som jag för första gången på.. eh, nästan 4 månader?? Skönt att ha henne tillbaka, har jag någon som diskar och dammsugar här!

Ska "slänga" igång en film här nu fast jag egentligen borde gå och sova...någon som sett denna film? Hoppas den är ok, haha. Flickfilm kanske, passar bra åt mig och malena...

så, så glad!

Kan ni gissa hur trött jag är?? Njaaa... Kanske ni kan? Hoppträningar idag då, kan inte säga annat än att jag är så, så, , glad och stolt över att allu har börjat hoppa så bra och fått självförtroendet på högre hinder. Ojojoj vad roligt det är!!

Nu borde jag faktist packa väskan för ikväll då jag ska tillbaka till internatet igen en gång. Före det skall jag hinna duscha, gå till stallet ennu ett varv, och så få annalina, emma och lena hit för att dricka kaffe och äta kaka, hehe.

Vet ni annars? Vi har bara 2 ordentliga skolveckor kvar före sommarlov!!! En vecka är det kristihimmelsfärd så det blir ledigt, och allra sista skolveckan har vi avslutning redan på torsdagen så det blir inte heller ordentligt. Härligt härligt härligt!! Fast undrar..... Hinner det bli 20 grader varmt och sol tills det?


gullilallu

super - tvärtemot

Dit gick den dagen! Ena hästen var super - andra tvärtemot, eheh. Imorgon blir det träning, vilket behövs efter dagens ritter... Eller nåja. 1 runda är jag i alla fall nöjd med, haha.


Ruben

Varmt varmt varmt!! Har varit duktig och stigit upp tidigt för att gå till stallet och göra allt klart inför dagens tävlingar. Hoppades på sol och härlig uteplan men får nu se om vi tävlar inomhus?? Blä.

Igår kväll fick jag se min livs kärlek, ruben. Såg honom på Sancta Simplicatas (revy), och blev så förtjust i honom! Igår fick jag äntligen se honom backstage och han ställde upp för bild.ehh.. Syns det att jag var i hypnos? Pepsodent-smile i största hugget, håret förstört av fukten och regnet osv.. Men vem skulle inte vara glad av att se sin största idol och kärlek???

Nu ska jag byta om och ställa mig iväg till jakobstad där tävlingarna är. Wish me good luck!! (PS. tror vinnaren i varje klass får en kaka???) (I alla fall tidigare år har det varit så.) (hehe.)

RSS 2.0