I laugh cause it's just so damn funny

Vet ni att jag gjort en ny tatuering? Den lyser till och med i mörkret!
 
Fin va? hehe

Magic mike

Mike. Mike. Magic Mike. Behöver man säga så mycket mera? Efter filmen var vi alla tre i extas och helt galna. Det borde vara olagligt med så snygga killar!!!

Efter bion igår gick vi ner till HP för att slösa några slantar, så när man vaknade och skulle till skolan kl 8 idag hade man inte världens finaste tankar i huvudet ska jag säga er....

Nu har vi suttit och gjort läxor i några timmar (blaaaa bokföring & engelska!!) så vi måste ta en motionsrunda för att uppfriska hjärnan. Det lär behövas efter alla dessa siffror och ord.....
 

I can't help that I need it all

Okei, jag kommer inte alls överens med blogg.se för tillfället.
 
Mitt intressanta liv har inte mycket att bjuda på idag - lektioner för hela slanten, lite live-hoppning på nätet, nu ska jag rida Allu och därefter gå på födelsedagsbjudning och ta en dejt med Emmi.
 
Ska försöka klura ut dethär med bloggen också så jag får laddat upp bilder, bläh vad tråkigt annars! 
 
 

So we search the sky for any flashing signs

Vasa by night igår, hade det riktigt, riktigt roligt faktist! Idag har vi haft världens bästa humor med A & E, suttit i lägenheten och ätit gårdagens pizzarester till morgonmål, hähä.
 
Åkte iväg från vasa idag så nu ska jag ut och rida min häst! Låter det farligt att jag bara varit 2 dagar i skolan denna vecka.....?

take a chance thats why we dancin'

Helloo! Long time no see?! 
 
Vad skönt att inte ha bloggat på en stund nu, men tänkte att jag kanske kunde ta och börja aktivera mig igen och hålla er uppdaterade om mitt väldigt intressanta studieliv full av alkohol, våld och droger :)
 
Så, skolan har alltså startat (okej för typ 3 veckor sedan?) och änsålänge går det rätt bra. Jag suger på matte så måste gå en kompleteringskurs vilket betyder att jag på tisdagar har matematik i 5h i sträck, hurrey för det...... En bra sak är dock att jag är så pass datanörd att jag fick tentat bort en datakurs, så jej för det! 
 
Hästarna då, lever de? Ja de gör de, men tävlingssäsongen är ganska så slut och eftersom säsongen i sin helhet har varit superbra för Allus del är jag lite ledsen över hur den slutade... Nå, vi catchar upp nästa år igen. Ressu börjar i sin tur helatiden vara i bättre och bättre form och jag har hur stor träningsinspiration som helst!  Dagarna här i vasa blir ibland lite tröga då jag inte har någon häst att rida, men förhoppningsvis hittar jag någon jag kan motionera in i veckorna nu som då. 
(klicka på bilden för att få den större. Har lite problem med att lägga bild i inlägg?? De är bara megastora eller så i denna storlek.... Teknik..)
 
För övrigt så lever jag, annlina och emma som en one big happy family här i vår lägenhet. Lagar mat, gör läxor och ser på HIMYM. Så försöker vi (jag) motionera lite mellan varven också. OCH vi ska ju inte glömma billiga vardagsutekvällar!


 
 

RSS 2.0