teltapit

teletapit nukkumaan, teletapit nukkumaan!!!!


skratt

Har spelat klöver 8 i princip hela dagen, wow vad mycket vi har att göra då! Så har vi också slagit upp stycken ur bibeln och försökt tolka vår framtid frångående av det. Och skrattat har jag, oohja. Mika tyckte att han fick huvudvärk på grund av mitt höga och skrattiga skratt, haha.......... Varför säger alla att mitt skratt är så genomträngande och... Glatt?

Så har jag igen hittat fina hästar på nätet som jag mer än gärna skulle vilja ha i vårt stall, hehe..


en rolig 3-åring med roligt pris.
Roligt :)

he funkkar!

"he funkkar!!!"

Nätet som inte ville funka började mitt i allt fungera och alla blev glada och tjutade och vrålade hlögt av glädje! Känns nästan som jesu-uppståndelse!!! Nåja, vad skulle livet vara utan internet? hahaha


johnny depp

Ojdå. Orkar inte skriva något nu, hehe. Har spelat "parklöver8", nu ska jag ta och titta på johnny depp en stund och börja sedan sova, vissa börjar ju 10 imorgon ;)


ihihhi

christmas

Sitter här och diggar till "all i want for christmas is you".. hehe, ja, vem?

Hinner inte skriva nu heller, ska gå och rida ennu en häst, eller ponny kanske man ska säga. Har faktist ridit på en annan ponny idag också! Ojojoj vilken ponnyflicka jag är :)

Nåja men måste berätta om min och annalinas galna ridtur senare, haha!!

Och ja förra kvällen... Den ska jag också berätta om, hhahha!

Nu packa väskan och iväg.annalinas

Sitter nu hos annalina, lyssnar på musik, har partyfeelis och ställer oss iväg. Först ska vi äta lite pizza som annalina skaffat åt oss, mums ;)

lillajul

Tycker det känns som att det blir lite fattigare uppdatering på helgerna men.. Ja?

Nu ska ja alldeles strax i duschen, dra kläderna på mig och gå till annalinas! Vi ska ställa oss där med flickorna, spela lite twister och ha det roligt, senare ikväll ska vi till lokalen för att fira lillajul! Ojoj, roligt roligt roligt!!! Detta har varit en perfekt dag om man kan säga så. Vakna - rida - fira. Haha. Förutom min muskelvärk mår jag prima både fysiskt och psykiskt. ;)


Jag och annalina på lillajul ifjol. OJOJ vad
vi har ändrats sedan dess!!! :o


Oj glömde nästan det viktigaste. Glad lillajul!

sjuka muskler

Sitter här vid köksbordet och äter morgonmål. Ja, det blev en lite sen morgon för mig, hehe. Ska alldeles strax gå till stallet för att mocka och rida!

Nu har jag vääääldigt sjuka muskler, ryggen, axlarna, magen och benen är sjuka som sista dan................ Ajaj, tar ju nästan ont att bara sitta. Inte för att tala om att ligga i sängen!


auts auts auts auts auts...


Oj vad gott det är att dricka mjölk sådär btw. Vet inte när jag sist skulle druckit det!

powernap

aah nu har jag tagit en välbehövd powernap. Ska alldeles strax gå till stallet en sista runda för idag och sedan ställa mig iväg mot terjärv!

underkläder

neeeej! Kom hem och såg mina underkläder utspridda överallt i huset, Zorro hade tydligen haft roligt med dem..... Verkligen, sönderbitna och utspridda, huoh, billigt humor? Men ack så arg jag var.... Fast å andra sidan så inte kunde man ju låta bli att skratta, haha!

Kvällen börjar så småningom också ordna sig hyvähyvä!

smink

Skönt att klockan är lite ännu, men känns som att ajg gjort mycket. Javisst, varit i skolan och kommit hem, tagit en liten tupplur har jag också hunnit med. Nu ut i regnet och rida, efteråt kan jag igen vila upp mig lite och sedan se vad det blir för program ikväll!

Igår sminkade mia, malena och noora mika och kalle, och de i sin tur dem. Själv var jag på för dåligt humör för att orka med sådant så jag tog bara bilder. Inte kan ju jag alltid vara roligaste? ;)


resultatet.. Tillochmed Mårten skrattade åt dem!

fjärtsoppa

Ojojoj. Jag kommer klara det, fast orkan tar emot. Endast 28 minuter kvar av skoldagen nu, jeah!!!!!

Så har vi fjärtsoppa och plättar till mat idag säger de. MUMS!

Sen hem och rida, hoppas hoppas hoppas kvällen blir bra!!!!!!

dömd till döden

Nejnejnej... Denna dag är dömd till döden! Vaknade kanske på fel fot, blev bara lite nattsömn och nu har jag ingen orka alls med skolan. Nåja, bara 3 timmar tills vi slutar för idag, så slipper man hem. Vet inte om jag hinner med någon vila idag vilket skulle behövas, men jag ska väl överleva. Jag måste ju lite som överleva?

Så blev jag för en liten stund sedan attackerad av en bok. Janni skulle kasta den över mig åt Jenna men såklart landade den rakt på mitt huvud!! Aj. Vår lärare tyckte det var en självklar kärleksbekännelse men själv är jag inte övertygad... Var det inte Janni som skulle bli hedersmedlem på en gaybar???!?!?! Jag tror en logiskare förklaring är att han försökte smälla in lite kunskap i mitt huvud.

Henrik här brevid mig tyckte jag skulle skriva att "ja här sitter jag brevid min bästa vän Henrik...." Haha :) Och nu bråkar han med mig!!! Grrr....idag

Idag har jag varit i prisma. Det var roligt. Nu är jag glad.

ööh?


ööh.. Hur ska man slippa upp?

..eller ner?

Ja såhär såg det ut i trappuppgången igår. Höhö

konstigt

Känns konstigt. Varför? Var inte på datorerna i skolan alls efter maten. Härregud...

Vad ska jag nu? malena, noora och mia är i skolan, tills 7 ikväll! Hjälp. Nåja, om jag skulle läsa lite av en bok jag lånade från biblioteket för läääänge sedan. Och nej jag vet, har inte fått läst ut någon av böckerna så som det var meningen.... Och sedan mera kaffe!


värsta

Första gången jag känner mig utvilad på läääänge?! Har lite extra inspiration eftersom dendär södernresan lockar....... Typiskt mig att bli ivrig av det minsta lilla, och sedan om det inte blir av heller blir jag ju också extra besviken.

Inatt har jag sovit länge men väldigt dåligt. Ena sekunden drömde jag värsta drömmen och den nästa värsta mardrömmen! Gaah

Nu ska jag försöka göra någon uppgift eller två. Trevligt att börja 10:45 och mat 11:30 :)


scchnaaarkk!

blombuskar?

Hahaha. Någon har lyftat stora blombuskar mitt på trappuppgången så man knappt slipper igenom gående, haha! Djungel in the internat!

Och ja, jag var påväg till lappland igår.


Med denna utrustning menade
jag att jag skulle klara mig i
lappland. Ja, även i -50 grader.

kaffe

Kaffekaffekaffe.. Så gott (??) men så onödigt. Så som mycket annat här i livet.

Näst... Ja? No idea. 


Varför dricker vi kaffe,
egentligen?

Benkksitara

Dagens personer - Benkksitara. Eller bänksittare, på finsvenska. Var inte det lättaste att hitta en bild på google med det sökordet, men denna kom upp;


Ja, två bänksittare bongat i högra hörnet!! Tydligen diggar de GH?

PS. Är det bara jag eller har de med sig två stolar?? (vänster kant)
Nåja, borde väl inte ha antagit något annat, bänksittare som de är.

Ja, vi saknar våra bänksittare. Vem ska vi nu sitta och flirta med i skolan?!?!?!? Eller nåja, det är Diana som flirtar.

tungt

Huoh. Tycker många min inlägg börjar tungt? Men visst, det är ju lite tungt. Tungt att se på södernresor, billiga sådana. Borde kanske skaffa pass åt mig eftersom min förra gått ut, vem vet om jag mitt i allt sprättar iväg till södern? Vill ju bara härifrån, allt är så tungt och dystert!


Teneriffa?

dum i huvudet

Hahahahah! Måste säga att jag är helt dum i huvudet. (om ni inte visste det redan). Noora sov över hos oss inatt, och precis då vi skulle börja sova blev jag helt pigg och härjade på tills klockan var... Ja, alltför mycket. Men jag hann med att väcka mallo, leka spöke, rita och skriva och... Ja skratta som sista dagen, haha!!! Men ja, undrar nu varför jag är trött?

Kom till skolan till 9 och slutar nu, 10:35, hah!

Jag vill till södern. Jag SKA till södern. Men först och äta.

varför?

Ääääääh. Varför??? Varför ska allting vara så svårt?? Egentligen borde det inte vara, men det är det, nog när det handlar om mig. Äääh!!!

Nu vill jag ha mina naglar lackade. Något positivt kanske med denna kväll...

motionering

HUH! Dagens motionering avklarad. (Nej jag var inte ute och springa som det var meningen) MEN jag har hoppat och härjat här hos oss, sheikat lite rumpa till olika låtar U know.. ;)

Mia har somnat i min säng, haha! Jag fick städat färdigt i alla fall, och så råkade jag slänga ett hårband i skräpkorgen och nu kan jag inte hitta den, har inte riktigt lust att gräva så noga heller......


move, move, shake, shake...........

dammsugare

Jag som skulle städa... Började med att byta bilder i mina fotoramar, och ja, nu är jag här. Aktivt hehe. Men dammsuga måste jag, nog nu när den står tålmodigt och väntar på att komma i användning. Och så vill ju kanske någon annan också använda den?

Mia ligger i min säng. Jag tänker gå och vila med henne. HIHI

malarn


bumbumbum!!

Dagens person - malarn på ett skutspel. Där kan hon visst mala alla hon vill, muahahha ;) Hoppas hon inte vinner.

meddelande

Det är verkligen något skumt med tisdagar, igen är jag hur trött som helst!

Mina klassakamrater har försökt gissa vem jag fick ett meddelande av. De hade förslag allt från fiskaren till arbetaren, från gulliga ***** och elaka *****. Det de inte vet är att det verkligen inte var någon intressant person. Tänk om det inte var en person överlag? Nejmen klart det var någon. Annars hade det väl varit lite för icke-trovärdigt? Men aldrig i livet att jag säger! Tänk om malena skulle veta att mina klasskamrater såg vad hon skrev??

Oj glömde bort att J-gänget läser min blogg. Plus big D ;)

Så hade vi på psykologi om olika beroende, att man är telefonberoende. Det måste jag vara. Fick världens panik då diana och janika på något sätt hade tagit min telefon och jag kom inte ihåg det, så iik iik iik!! Kan inte ens tänka mig hur jag såg ut då jag trodde jag tappat bort mobilen, hehehe!


mobilberoende?

twilight

Har varit på bio idag och sett på Twilight - new moon! Ååååh varför slutade den så spännande????? Grrrr......

För övrigt har jag inte gjort något speciellt. Sett på top model och desperate housewives as usual, det är ju måndag!

Och ja, så har jag nu sökt svar på de sista frågorna jag inte hittat inför mästaförsäljarsaken. Eller nåja, jag har försökt hitta svar. Måste ta me pappren till skolan imorgon och se om de andra skulle råka att ha de jag inte hittat... Och ja, så måste jag ju övertala dem att visa svaren åt mig också, hehe.


aaah<3

pansarvagn

Tack snälla diana som lät mig låna hennes mästaförsäljar pappren!!!!!!!! Min dag är räddad. Och morgondagen också. Och onsdagen. Torsdagen också??

Så har vi idag skrattat åt att min rumpa hänger (jaja byxorna då), och... Panssarvagnen?Lilldiana?!?! Ojnej, det var visst en
pansarvagn......

lyckodag igen

Iiks, verkligen min lyckodag, igen. Dagen började fint med att jag försåv mig, började kl 10 så.. Ohho. Okej jag var nog vaken lite väl länge och såg på 90210, kunde inte slita mig ifrån den!! Och ja, kan ni gissa vad jag glömt hemma? Min förbannade jacka! Kom ju igår direkt efter jag varit och rida hit så.. Ja, den glömde jag hemma. Och så... Ja, alla kläder såg fula ut och håret har en stål-henrik dag.

Nu ska jag svara på vilka positiva saker jag ser med MLM. För det första, vad faen är MLM???

film

Var igen och red vid Fredlunds manege, fick nog både jag och allu arbeta och ge ut allt och lite till. Typiskt mamma att pina allt till det sista....... Och typiskt det också att hon blir arg och jag blir arg, hehe.

Nu är jag i jakobstad, tittar egenom våra filmer som vi har gjort under årens lopp med annalina och malena, haha!


Första........................... andra..............................och tredje filmproduktionen

Fortsättning följer???

surfa?

Jag har hunnit med mycket idag. Bl.a. vurpat snyggt med min skooter som blev alltför skråmig (!!) och sett på 90210. Åååh det ser så härligt ut då de surfar omkring...


En hobby att tänka på kanske?

Nej? Oj.. Glömde bort att jag bor i Finland.

Nu ska jag packa inför Jeppis och sedan också packa iväg hästarna för att rida i manege ikväll!

stock

Har sovit som en stock inatt (även fast det är fysiskt omöjligt), så nu är ja pigg som den! Eller... Nåja, nog skulle jag ha kunnat sova en stund till... Ush vilken slemmig hosta jag har sådär btw.

Nu ut och rida i solskenet!!

phah

Ja phah. Typiskt att allting alltid är imot mig!!

Nu ska jag dränka mig i min dator. (Lycka till åt mig själv)

rida

Även idag har jag sett då klockan varit 12:12, 13:13 och nu 15:15....................................

Var just och red med Ressu, måste ta något att äta här emellan och gå sedan med Allu.


Reschu in de snöuwdriiv wintär 08

19:19

har flera gånger tänkt skriva om detta men aldrig blivit av. Men nu är det så att jag "alltid" ser på klockan då den visar 11:11, 14:14, 17:17 osv.. Har flera gånger printscreenat då jag sett på klockan just då men aldrig fått gjort något åt saken. Idag såg jag i alla fall igen på klockan just på ett sådant klockslag och denna gång kom jag ihåg att spara den synen!!

En aning skrämmande faktist, det är inte något som sker nu som då, utan jag ser faktist flera gånger om dagen då klockan visar samma siffror...


lite... Creepy?

bubbelbad

Var nyss i bubbelbadet, aah så skönt! Hade mysiga ljus tända runtom, mycket skum i badkaret, sakta musik i bakgrunden och en skål med chokladglass.... mmmm!


På gång...

lanttisparty

Var på en långtur med Allu i regnet, faktist skönt när luften är.. Ren?

Funderade riktigt att det är vissa saker man kanske vill göra men man gör det inte för att... Ja varför? Det står ingenstans att man inte får göra "saken", men man bara vet att man inte kan göra den. Haha vilken förklaring. Men ja detta på grund av att ja vill göra en sak men nu går det inte för sig eftersom jag vet att jag inte "kan" göra så. SVÅRT

Nu lite makaroner i käften och sedan ut med andra hästen! Haha, detdär rimmade ju till och med. (jag är en naturbegåvning)På tal om socker så denna bild har jag tecknat
en dag vid internatet då vi absolut inte
hade tråkigt. Som ni säkert förstår.
Observera Valtra 3310 traktorn och
99% drycken.

ut i regnet

Nu är jag hemma, ska bara byta om och gå ut i regnet för att rida. Ojoj, allt ska det göras för hästarnas skull, hehe ;)

Vet inte ännu hur det blir med kvällen men om inte annat tänker jag vara hemma och ta ett skönt bubbelbad, äta glass och lyssna på musik medan jag badar, och... Ja..? Vad annat ska jag göra?


Lyx??? ;)

plättaar

Oj nu får jag snart skynda mig. Börjar 10 idag så vaknade just, så ska vi vara 1½ timme på datorerna och så är dagen slut!! Kan det bli så mycket bättre? Och jo, så har vi ju ännu plättar som mat!!! (eller nåja, efterrätt)

Nu ska jag ställa mig iväg snart så småningom. Fast inte är det så mycket att ställa eftersom jag bara tänker dra byxor och tröja på mig, håret på en hästsvans osv.

FÖRRESTEN! Denna text har mina bråkiga vänner lagat in på wikipedia.....

Johanna Heivonen är en känd finsk ryttare. Hon föddes den 2 november 1992 i södra Finland men flyttade vid 6 års ålder till Österbotten. Hon äger en häst, men tävlar med två olika hästar. Hon har många fans runtom i Finland.


hahahha!! Fast jag heter ju inte Heivonen. Och sista meningen stämmer ju upp till 148%! :)

konflikter?

Nej jag förstår inte hur flickor kan ha så mycket konflikter och skittal mellan varandra?? Hahahha. Tur att jag är så lätt att handskas med. (och är snäll och inte talar skit)

Jorma

Nu har jag fått några uppgifter gjorda i alla fall... Är ju inte ändå bara 6 timmar sedan jag egentligen började...... Fast där emellan har jag ju hunnit med mycket annat också, hehe.

Nu ska jag fort berätta lite om Jorma. Han är min livs man. Han har en egen gångstil (otroligt amazing!!), en fin mössa och fina former. Dessutom har han ett mjukt och skönt täcke. (Fast av någon orsak får man binda fast honom i sängen så att han inte ska rymma) När han rymmer är ingen i säkerhet!! Speciellt inte den andra personen som är vän med Jorma. ehehe. Nåja. Men ja, Jorma<3


Här är han.
Min och allas (min) jorma <3

brakar om demNu ska det göras skoluppgifter så det bara brakar om dem!!!!!!!


Okej inte riktig bokstavlit braka, men...

jul?

Oojojoj. Hur ska jag förstå något av detta??? Ingen vet hur man ska göra en inbjudningskort... Man tror ju att det inte kan vara så svårt men tydligen är det?

Blev erbjuden ett jobb förresten. Får se hur det går eftersom det är en jobb jag inte är van med att göra, måste använda mitt fantasi och försöka lära andra saker. Spännande!! Men roligt kommer det att bli, får ju dessutom pengar ;)

Nu har vi julmusik på här i klassen, gör inbjudan till julfest osv. Julfeelis?

HAHAH; Christina tycker att vi ska stänga av musiken. Så frågar Robin "nå va tycker du om för musik? MCgyver soundtrack?"... Voivoivoi.


Julevisor!!!

varför???

Varför, oj varför ska jag hitta fina unghästar helatiden????? =(


aaaaaah :)

edward cullen

åååh vad skönt att börja 10:45! Dessutom drömde jag om Edward Cullen........ Jag var ihop med honom men när vi skulle pussas började han bita av mig, haha!  Så har annalina också väckt mig två gånger, ena gången med orsak att skratta andra gången med orsak att bli arg.

Jag har sjuk hals, känns som att bollarna där djupt inne skulle hålla på att svälla upp?? Men inte vet ju jag.....

13 åring

Tjohei tjohoi. Alla (eller nåja två personer) säger att jag liknar en 13 åring på grund av håret... Snällt. Tur att jag inte tar åt mig.. Bara lite.

I alla fall ser jag mycket snällare och gulligare ut med denna frisyr, hehe!

Nu ska jag och noora börja sova. Hon vågar inte vara ensam om Mårten kommer ;) hehehhee

svår att hantera

nej nej nej.... Varför är alla våra gäster så svåra att hantera??? Hur har deras föräldrar uppfostrat dem riktigt?? HUHUH

Jag har druckit mycket kaffe idag. Nu mår jag dåligt. Sådär btw.

tråkigt och irriterande

Är det på grund av årstiden eller är det bara idag som allting känns ödigt och tråkigt och irriterande??? Bläh.

Nu återstår att se hur länge jag orkar vara på dåligt humör. Faktist ganska störande att jag är så lätt att få på bra humör och att skratta igen....... Kommer verkligen att vara under tofflan om jag någon dag hittar en gubbe åt mig eftersom jag inte vill ha bråk och arg är jag inte länge heller. Huoh.


Roligt om det skulle vara denhär
vägen ibland?!

vatene?

kröhmm..

Är vatten en produkt?

Jag är visst osmartare än vad jag ser ut....


levt i en lögn

Så trött som jag är idag kan ingen annan vara. Janka är nog också trött, men hennes hjärna verkar fungera bättre nu än normalt? hehe, nej men varför är jag inte trött och smart? Skit också.

Kom just på att jag levt i en lögn!!!! Har hela tiden trott att det var torsdag idag..

södern

Nehep, blev ingen film ikväll ändå, kanske lika bra? Kan ju drömma om att slippa tidigt och sova?


Ni kan väl inte gissa vem som vill till södern?
bild från Turkiet -06

Tänk er den härliga lukten av hav, värme... Och de varma nätterna, de bruna benen och goda maten.... Starka solljuset, billiga kläder... Hotellrummet. Palmarna? Gatorna? Souvenierna? Flygplanen? Snön? Oj, nu är vi visst tillbaka i Finland igen. I dystra verkligheten? Sablar.

nej härregud

Nej härregud..

Just badade vi bastu, var för en gångs skull länge och badade, hehe. Jag och malena var bara på två eftersom mia är hemma och noora någonstans?? Höhö

Nej härregud..

gismoevangeliet 1:1; Ty så älskade gud hela natten och fick en son.

Nej härregud...

Ja, så tråkigt har vi här. Nu ska vi se på film

Nej härregud............

bild på håret

Jaja nu får ni se en riktig bild på mitt nya hår.


Nej, det gick inte
att få bilden mindre.


Nu var jag allt lustig, heh!


Åsikter?

Häggman uttryckte sig med att "hhaha, F13!!". Så snällt. Malena tyckte jag såg rolig ut. Jenna loves it ;)

kinabarn?

En bild av hur mitt hår ser ut. Oskojat, som ett typsikt (?) Kinabarn!! (eller buddha). Fattas bara en strut på huvudet.


hhehiheheie. Har verkligen att
göra för att vänja mig med
nya håret..

Okej ärligt talat tycker jag flickan på bilden har ganska fint hår.

buddha!

Jag ser ut som en halv-buddha!!! Eller ett litet kinabarn, ni vet ett sådant som sitter med fötterna i kors och händerna framör bröstet. Ja en buddha!!


en sådan liknar jag. Fast i
människoform...

Ja varför? Var hos frisören.

hysteri

Man blir ju rädd för världen när man läser tidningar, så mycket hysteri och saker som skrämmer upp folk!


Bäst skulle det vara utan media.
Det man inte vet av kan man inte ta skada av, eller hur?!

personlig almanacka"Jag är med och tävla hos FRIDA HJÄRTA KEVIN om en personlig almanacka från tryckdig.se"

hmm... Jajja!

en straffas

Är igen helt otroligt trött. Måste vara något skumt med tisdagar då jag varje gång är så döslut?

Just fick vi ett perfekt exempel på att om en gör bort sig straffar det alla andra. Denna gång straffades först jag, via mig Jennifer, via henne Jenna, via henne Janika och inte via henne Diana. Men ja, GRR så arg jag är att någon förstör min lycka. (Och via mig alla andras lycka).... Hahaha..


Vår skola skulle inte vara något
värt utan datorerna!!

läggdags?

Nu ska vi alldeles strax börja sova (säger noora), hon ska nämligen sova hos mig igen, hehe. Bra att någon sköter om när det är läggdags för mig!

Är faktist stolt över mig själv, har fått gjort några skoluppgifter!!! DESSUTOM borde Mia och Noora ge + poäng åt mig för en viss sak.... Hihi ;)

skoluppgifter

Har faktist tänkt göra skoluppgifter. Har massor att göra egentligen, men var är inspirationen? Säkert lika långt borta som min 18-års dag känns det som, haha! Nej men allvarligt talat borde jag verkligen ta och skärpa mig... Men i alla fall lite framsteg har jag fått gjort på mästaförsäljarpappren och dessutom börjat skriva text om vår tattoo-place. (Inte gaybar om ni trodde det) hehe nej men detdär är väl kanske lite urnött (?? kan man säga så?), men ja. Det var roligt så länge det varade........

Nu uppgifter en stund tills det igen kommer top model och desperate housewives = sofforna kommer vara upptagna hela kvällen!

samma telefon

Fysikprovet jag skrev efter skolan idag gick väl ungerfär lika dåligt som den första. Haha, nog är det usligt.....

Var till Prisma och handlade lite mat så man ska klara sig även denna vecka, just lackade malena mina naglar och kan säga att de blev liiite snyggare än vad jag hade tidigare idag!

Ganska lustigt sådär btw att jag och malena tittat i misstag på samma telefon, men i olika färger, haha


Denna telefon skulle inte vara illa!

vällackade naglar

Var och hämta miniräknaren från internatet just eftersom jag kommer behöva den på fysikprovet. Passade på att lacka naglarna på samma gång med en aning misslyckat resultat... Förstår inte hur jag alltid lyckas förstöra lackningen redan 1 minut efter att jag fått mina fingrar målade. Ja, idag har jag målat både händer och naglar, dessutom har nagellacken blivit helt fult :( Jag är inte gjord för att ha nagellack!!!


Varför kan inte jag ha långa, snygga och
framförallt vällackade naglar????

Olas nätdejt

"Ola skulle träffa sin nätdejt - mördades"


Jasså, nu visste vi det om vår kära lärare! Ojoj så synd att vi inte får ha honom längre, hehe.

Skämt skämt, men ett roligt sammanträffande!

Facebooka?

godmorgon världen! Jag är pigg och glad idag, (ensålänge i alla fall), kom just till skolan och snart är det redan mat..

Såhär lät det en minut sedan då vi skulle börja på;

- Vad ska vi göra?
- Jag vet inte, Facebooka?


Jajja, får se vad detta blir till. Har en hel del skoluppgifter som borde göras, aijaij!


frestande

Nu är jag då tillbaka i jakobstad och en ny skolvecka väntar (huhhu hur ska man orka?) men nej egentligen känner jag mig ganska pigg! Fick ju sovit ut i helg, så en stund borde man ju orka nu igen.

Var till manegen och rida med A, har inte hoppat på evigheter så var lite frestande att rida i manege me utrymme och hinderutrustning... hehe, men jag nöjde mig med bommar, får se när jag får hoppa igen..!?

Nu ska jag.... Ja? Ingen aning. Sådär btw så har jag ingen mat med mig ikväll så jag har tydligen menat svälta tills imorgon.

Me and my BFF ;) haha

fattig uppdatering

Förlåt för en sådan fattig uppdatering men är faktist helt slut. Beställde över 200 bilder från ifolor, tog ju inte länge heller. Nu ska jag städa mitt rum och efteråt ska vi till manege för att rida!

sheiksheik

Kom för en liten stund sedan he, har sovit över hos annalina! Sov allt till klockan 1 idag också, gjorde verkligen gott...... hehe

Om gårkvällen ska vi inte prata om (jaja, drama som vanligt, haha), men några bilder kan ju visa lite?


haha, flummiga släkten Sheik sheik!


Och såhäääääär trötta var vi på morgonen! Hehehehe


Nu ska jag ta mig i kragen och städa mitt rum. Det ser för bedrövligt ut för tillfället.....

påbörja kvällen

Nu när mamma kommer ur duschen ska jag iväg till annalinas! Ska påbörja kvällen där och så småningom ska vi väl söka oss mot lokalen... Hihi.

Var och red Allu i manegen, han var ganska duktig. Eller så är det bara jag som är så krävande, hehe

Nåja, nu ska vi hoppa i bilen och köra iväg så jag får ställt mig där!!

Jeah, wish me a good party night ;)

lika personligheter

Kom att tänka på att jag och min häst har väldigt lika personligheter. Det är svårt att beskriva på vilket sätt, men jag vet att vi är likadana. En aning spralliga och sprättiga, ganska lata egentligen. Har detdär lilla glimtet i ögat som väntar på att göra något hyss (eller fittas med någon), men är ändå ganska snäll på utsidan. Hehe.

Så märkte jag att han beter sig likadant som jag gällande en sak. När han står i hagen brevid en annan häst är han till först glad med öronen framåt, nafsar vänligt med mulen och "låtsas" vara en snäll vän. När den andra hästen har tagit Allu som vän visar han blixtsnabbt sin andra sida genom att hastigt slänga öronen mot nacken, vifta med svansen och biter efter sin nya kompis.
Det som är lika med mig är att jag först kan vara hur snäll och rolig som helst, men sedan, mittiallt då jag får en sådan känsla blir jag kall och elak utan någon större orsak... Ja, svårt att förklara!
My heart.

kebab?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6121771.ab

This is why I don't eat kebab.... hehe

nejnejnej!!

Nejnejnej!!! Måste vara min olycksdag! Den person som skulle komma på besök nästa vecka kom redan idag. Så hade jag veckarklockan att ringa 11:15 eftersom jag visste att jag kunde vara trött och att jag har en hel del att göra, när tror ni jag vaknar? Jo, 12:54!!!!!! Nej härregud. Varför har ingen väckt mig???

Nu ska jag gosa lite före jag tar mig i kragen och börjar göra något. Hemlit med vem ;)

Kan ni gissa vem som ligger i min säng?


kärkkäinen

Blev en lite längre resa än vi tänkt oss! Då vi kom till kokkola kunde vi inte bestämma oss till vilken butik vi skulle gå till så det slutade med att vi fann oss i kärkkäinen! Hehe. Hittade ett som annat, länge sedan man sist varit och handlat med mamma (vilket är bra eftersom då betalar hon)....... Så hade jag och min lillabror roligt i citymarket, hahah, normala är vi javisst!


LÄSKIKASA!!! Gissa vem som är längst under?


Mia och Noora skrev "nati nati" åt oss ;)

mommo med dator

Var nyss på en trevlig... ööh... Ridtur? Med min häst. Red utan sadel, träns, hjälm eller annan utrustning. Mamma blev visst mindre glad men vad då? Nog måste man ju ibland ha lite skojjigt och att leka med livet är väl den bästa leken haha! Ja, min häst är bäst om jag inte sagt det förut.

Mommo var urgullig då vi var på moffas födelsedagskaffe. Jag pratade om att vilja gå till södern och de två började genst planera och fundera över billiga resor, heh! Dessutom har de funderat på att skaffa en dator (!!!), får se hur länge det tar innan de lär sig använda den. Hihiih de är så gulliga. Mommo med dator är nog en syn för sig!!

Nu ska jag till stan (igen), ska se om mamma skulle köpa en parfym åt mig... höhö


hmm... Cypern eller turkiet??? Eller någon helt annan!!! aaaaah<3


min hund är gullig

Hur ska jag orka hela dagen? HUH

Min morfar fyller 71 år idag, så nu ska jag dit på kaffe har jag bestämt mig. Bara jag orkar stiga upp.

Från en sak till en annan - min hund är gullig. Ååå han blir så glad när jag kommer hem, vad är bättre än det när en glad gubbe kommer springande i ens famn och hälsar välkommen?? Hihi, fast nåja. En riktig man skulle inte vara dålig han heller. 


omg omg omg

Nu sitter jag här hos annalinas och ser på hennes rumpa då hon böjer sig ner och plockar upp kläder från golvet. Hihi, skämt skämt. Men inte är det någon fel på hennes rumpa för den delen, haha.......

Hennes S knapp på tangentbordet är cp:t. Den funkar inte om man inte trycker med all sin kraft och säger en magic word. Eller något ditåt.

Nu ska jag passa på att nappa några bilder från hennes dator ;)


äh, hann inte lägga in fler bilder, ska ju hem nu!

PS! Jag har ingen dator förrän efter kl 6 ikväll, hur ska jag klara mig???? OMG OMG OMG

vilt

Ja ni skulle bara veta hur vilt det gick till just. Tyvärr är jag nu upptagen av annat så bilder får ni se senare.

I know you love to hate me ;) nej nu ska jag inte bli fjortis!!! hihihi

lyckat wc besök

Nemen äsh!! Jag glömde kameran hemma då jag och annalina var i stan. Vi var på en kaffekopp och så var vi i biblioteket. Min telefon ringde och jag pratade högljutt med personen i andra ändan. Med det samma jag slutade prata märkte vi en skylt med "telefonfri zon", haha. Så gjorde vi ett lyckat wc besök där också.

Men nu harmas jag verkligen över att vi inte kom ihåg kameran. Vad är en blogg utan bilder?? Det är som... som... Jag utan annalina? :)

kaffekopp?

Nu är annalina här hos mig! Hihihihi. Min käft är inte bättre än förr men kom fram till att det nog är på grund av tandställningarna. Hoppas vi får soppa till mat eftersom jag inte kan tugga något utan att det tar sjukt, höhö.

Efter maten har vi tänkt åka in till stan kanske på en kaffekopp? Och på några andra ärenden också ;)

Nu snöar det som ur någons rumpa, kan man inte skaffa en tunnel från internatet in till stan så man inte behöver bli båt och få sitt hår förstört? Nej men, så bimbo är vi väl inte????

käk ur led?

Ajaj min käk är sned. I alla fall tar det fär jävligt sjukt att smaila eller breda på munnen, höhö. Får gå runt och puta med läpparna hela dagen ;) Men nejnej, på något vis måste ju detta fixas. Om någon skulle slå mig en gång hårt kanske käken skulle hoppa på sin plats? Eller så är det bara tandställningarna som har gjort sitt jobb inatt....


Nu alldeles strax är annalina här!!

men janka...

HAHA! En bild från avslutningen.. Synd att vi är så långt borta, men kanske ni ändå ser??


Men Janka... Din blick?!?!?!?!?!

Btw. Fråga inte vad jag gör. För jag har absolut ingen aning.


skratta eller gråta?

Yhyy, vet inte om jag ska skratta eller gråta då någon kittlar mig.......

Har i alla fall skrattat en hel del idag.. Fast så har jag varit lite sur också, hehe. Tog en mattetävling om vem som är snabbare på huvudräkning, hur kunde det vara så att jag inte visste nästan något rätt? Inte är jag väl dålig på matte ändå? Eller.. Kanske jag är. Höh.

Nu ska jag tvinga malena att se en film. Om hon inte vill kidnappar jag henne och binder fast så att hon inte har något annat val. För jag ska för f*n inte se på film ensam!


ööh...? jaa?

rik gubbe

Oooj denna dag är så skön! Har inte gjort något annat än läst och sett på film, haha. Ja, och sovit har jag också!

Än en gång är jag hästsjuk. Hittade en superhärlig 3 åring från svergie!!! Åååå, måste skaffa en rik gubbe så han har råd att betala mina intressen, alltså hästar. Så kan jag tävla och träna bäst jag vill, och köpa härliga hästar! Haha, skämt o sido. (NOOOT)


Filmen vi såg idag. Hade väntat på en
stund ensam med malena ;) men det blev
inte som jag tänkt mig......


studiebesök...?

hoppeli hoppeli heei! En skön slapp dag.. Eller.. När har vi inte en slapp dag i skolan? När har vi inte långtråkigt här? höhö.. Nåja, snart mat, sedan på studiebesök till.. Ja, någonstans?

Nu är det bara en natt kvar tills Annalina kommer ;) Oujeah!

zZZZzz

Var just och skrev bokföringsprov i skolan, nu har jag rast över en timme så tänkte komma till internatet och sova en stund... Provet gick väl.. Ja, ska jag säga som så att det var lite som allt eller inget rätt?! Hoppas såklart på allt, haha ;)

NU; zzzZZZzzZZZz

ren och fin?

Nu är jag ren och fin. Eller nåja, ren i alla fall?

Noora tänker sova hos mig inatt också, haha, betyder att jag kommer vara dötrött även imorgon.... Men nåja, man lever ju bara en gång!


Bara för att jag väntar på torsdagen då
A ska hit till Jeppis, bjuder jag på denna..
ööh.. Fjortisbild?

böcker

Var till biblioteket och lånade några intressanta böcker, nu ska jag bara se när jag har tid att läsa dem.. Jag som är känd för att inte orka läsa något, haha, ska se hur det går nu. Kanske jag får läst något eftersom jag ändå är intresserad av de böckerna jag lånade?

Nu ska vi försöka ta oss till bastun, vi har åter en gång besök här uppe i vårt rum och de är inte de lättaste att hantera.. Själv har jag säkert röda ränder på rumpan. Varför? Ja, ingen aning.

pinsamt haha

Hhahaha. Nu är jag lite... ööh pinsam? hahah.

Youtube klippet jag visade i tidigare inlägg var ju inget??? Eller... I början skedde det något och.. Ja, thats it? När jag nu efter någon timme äntligen fått se filmen från början till slut blev jag helt frustrerad!! Skedde ju inget i slutet, haha. Pinsamt nästan. Hade ju nämligen inte sett hela filmen då jag la upp den här, pga de väldigt snabba nätet som ni säkert har hört om. Så ja, väntade på ett spännande slut men inget hände. HAHA

HJÄLP

Man får se mycket sjuka saker på aftonbladet. Själv blir jag helt förskräckt av alla svininfluensa artiklar....... Tidigare var jag av den åsikt att nejnej ingen influensavaccin för mig, blir man sjuk så blir man! Men nu när "vanliga" människor dör hursomhelst och läkarna inte tar emot dem så.. Hmm.. Tänk om jag har svininfluensan nu som bäst? Inte alls omöjligt. Dessutom har jag ju varit smått förkyld i flera veckor redan? HJÄLP

Ja, så var det en sådanhär film jag hittade; http://www.youtube.com/watch?v=iBAOIt_Wcw0

Och jag som hästmänniska tycker dethär är VÄLDIGT äckligt! http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article6080159.ab

gaybar? Nej

Börjar ju snart bli smått orolig över hur det går med vår gaybar.. Har skrivit en sida för hand, och det borde överföras till datorn och få till minst 10 sidor. Kröhöhöh.

Oj, men vad sa jag? Gaybar? Förlåt. Såklart jag menade tatuerings och piercingsstudio! (Har lite svårt att få det i skallen)

VS.
Själv skulle jag såklart ta gayb.. Tatueringarna och piercingarna?!

kinkku och snusing

Dagen har kickat igång! Eller det har den gjort för länge sedan, höhö. Var sömnig de första tre timmarna eftersom vi gick sent och sova. Malena låg och hoppade i min säng (tänk bara inte snuskigt så förstår ni nog), Noora talade om intressanta saker och jag låg facinerad och avundsjuk under täcket och drömde. Hehehhe.

På facebook hade vi en rolig fundering över om man väljer kinkku (skinka) eller snusing (snus). Saker och ting spårade lite ur så det blev att jag fick tre livlinor, 50/50, ring en vän och fråga publiken. Efter att använt alla dessa svarade jag snus. Nu ska vi bara vänta och se om svaret blev rätt.

Nu ska vi igen planera får gayba... KRÖHM, tatuerings och piercingsstudio!!


ihiheihehiheheh

Hihihihi. Blev helt iver av allt.... Ööö.... Jaa? Hihhhhihiehhehehahaha. Halls ju inte i mina brallor snart. Så pratar jag med min bästa vän på msn, hihihhhii. I wish she was here with me ;) Höhöhö, nåja, hon kommer ju på torsdagen hit och hälsar på!!!!


Annalina goes crazy.... GRAU!nörda mig en stund

Har varit en ganska skön dag, top model och desperate housewives har stått på schemat, kan det bli bättre? hahaha

Nu har jag tänkt sitta och nörda mig en stund. Kan vara bra eftersom jag inte suttit på datorn på.... 6 timmar?

salatut elämät avsnitt

Sa åt Jennifer och Diana att jag vill ha ris och broiler som skolmat idag. Kan ni gissa vad vi hade? Ja precis - ris och broiler! Namnamm....

Så slutade vi tidigare idag eftersom lärarna skulle ha möte klockan 3, det är stör ju inte mig. Nu försöker jag se en avsnitt av salatut elämät på nätet men tur som jag har går det igen en gång inte fram så fort som de borde för att man ska kunna se avsnittet utan avbrytningar. Typiskt.ISMO!

Och nu gav ja upp med tittandet


bytas nu

Nej nu tröttnar jag på rosa designen!! Den ska bytas NU!

Undrar vad vi har för mat idag sådär förresten? Ris och broiler skulle smaka gott....

tatuering

Började 9 idag, borde svara på frågor men var tror ni jag har blanketterna? Jo, vid internatet. Vill inte ens printa ut nya eftersom det var kanske 40 sidor, helt oskojat. Men nog kunde det vara bara 20 sidor också, inte kan man ju minnas sånahär saker??

Förresten så har jag börjat planera på tatuering.. Eller en har jag redan bestämt mig för, den kommer att komma vid vristen har jag tänkt. Så har jag en idé till handleden som jag gillar, men måste ha den i min hjärna litelite längre ännu, hihi. Faktist, väntar på att få den vid handleden........ Men får se när det blir av med något, mamma som tycker att "tänk om du ångrar dig". Men ja, den risken är ju bara att ta?!?!?


En bild från google, jag vill
ha text på min hand!

back in jeppis

Back in Jeppis!

Förresten så har jag börjat tänka tillbaka en bit, och det väcker upp blandade känslor. Hjälp!

bloggdesign

Vad tycker ni om min nya bloggdesign?? Rosa och hjärtor, hahha. Precis för... Fjortisar? Bimbon???


hahaha. Får se när jag tröttnar på denna rosa färgtema..........

på tal om älgar...

På tal om älgar, kan man hitta äckligare bilder???? NEJ.


Ja blir både rädd och äcklad av denna syn. YÄH!!!

Kom också ihåg att jag är livrädd för blod.

döda älgar

Nu är hästarna ridna och tårna börjar tina upp.

Fick en trauma då jag var med R och rida, kom en bil med släp efter om körande. I samma ögonblick bilen for om såg jag att det var två döda älgar på kärran och benen pinglade ner ut över kantera!!! Fy fy fy, dessutom kom den ganska så nära oss då den gick om, hoppade ju nästan till då jag märkte vad som menade röra mig, haha. Ressu blev också helt galen eftersom det luktade så.... Dött??

Ja, men det var bara det jag skulle säga; Jag hatar älgar!!


Hyj hyj hyj!!!

PS. Bilden är inte från idag om någon undrar.


bilder av hästens hals

Var nyss och red A, tog en ganska lång ritt, skönt var det att vara för sig själv ute i friska luften och snön ;)

Har nu några gånger funderat på hur många bilder man egentligen tar av hästens hals, eller bara uppe från hästryggen så att hästen också syns på bilden? Själv har jag märkt att jag ofta tar sådana bilder i brist på annat, eller om det är fint bakgrund kanske man tar med hästen i ett hörn på bilden för att få lite känsla i den? Här några exempel på bilder vilka man ser alla hästflickor ta!


Och här är inte ens alla jag tagit.......

typiskt

Det är länge sedan jag tänkt på den sak jag tänker nu på sist. Vet inte riktigt om det är roligt eller inte att ta upp denna sak igen? Jag som just glömt bort allt, typiskt. Eller nåja, nästan allt. 

Nu ska jag byta om och gå och rida. Tänkte ta en lugnare långtur så jag får sitta och drömma, hehe.

partyhatt och kändisar

En bild från igår då vi var ute och äta. Jag hade en snygg partyhatt på mig!


Folk stirrade. Beundrade. Var avunsjuka!
- På min maträttKan ni se någon kändis i TV:n? Och nu menar jag inte Lilla My!!

Kändis-livsbilden på mig och A. Ja, vi syns verkligen i TV! Och kommer att vara med ännu fler gånger kan jag lova er.

raska steg

godmorgon allihopa! Vad då att klockan är nästan kväll? Ja, tog en liten tupplur eftersom jag somnat på soffan....

Nu ska jag ned raska steg mot stallet. Bara jag orkar upp.

hemma från stan

Nu är jag hemma från stan. Hittade lite ett som annat - bl.a. två par byxor (billiga!!!), två tröjor och en finfin bh! Ja det sist nämnda skulle jag ha kunnat lämna osagt.

Så var jag och annalina till café edla, kaakaon jag drack var heeeet. Så den drack jag inte upp.

Ska visa en bilda av vår famous life lite senare idag, nu ska jag äta potatismos tills jag spränger.

spiller snö

Ojojoj vad det spiller ner snö här!! Har ju snöat hela dagen igår, tydligen hela natten och nu ännu snöar det. Oj gode gud, låt detta bli en snöig vinter och jul!!!


Ja, är uppe rätt tidigt, ska till stan och handla med annalina. Hoppas att jag skulle hitta något!

gulli

HUH, nu har jag skött om min häst och ojojoj vad gullig han är!!! <3<3<3<3<3<3<3 puussss


gulli gulli gulli ;) OBS! Jenna, gUlli

Nåja, nu ska jag sluta med fjortis-beteendet, ska ju snart på restaurang. Måste vara hos mommos och duscha eftersom vi inte hade varmt vatten. Ni kan ju gissa att i samma ögonblick då jag kommer hem tillbaka finns det?

TVÅ veckor

Äntligen hemma efter en lång resa hem! Förstår inte hur det kan vara så mycket folk i Prisma på fredagar? Eller bara denna fredag? Tur att man slapp ut därifrån, i varenda kassakö var det minst 50 pers. i kö. Och tror ni jag hittade den kortaste kön????? Ja, faktist så gjorde jag det. *stolt*

Nu ska jag inte äta något mer före kvällen då vi ska till Pedrinas och äta me A, E och L för att fira min födelsedag. Tänk att jag inte sett dem på över en vecka?!?!?! Eller nej TVÅ veckor! Nej kära nån.


Alla vi 4! Med våra vardagliga outfits. NOOOOT!!
memories

Dagens sång, helt klart!


http://www.youtube.com/watch?v=piqUDK8fR7c

I väntan på att malena och noora ska sluta skolan har jag nu fixat mina naglar och provat min nya partydress ;) Och ja, sheikat lite rumpa också!

Jenna & Mockarutor

Jenna. Igen ett inlägg där jag skriver hennes namn. Denna gång för att hon aldrig i livet förlåter mig för att jag inte tog henne till mig för att äta mockarutor!! Förlåt.


mums!! Mina mockarutor är godaste ;)

Förresten hittade vi på en affärsidé. (Hemligt). Den skulle heta JD (John Deere). (Eller förkortad Jenna, Janika, Jennifer, Johanna, Diana). Så skämde vi ut oss. Diana tyckte vi gjorde det för att jag var där, men det var väl inget nytt?? Men sårad blev jag, OH JA! Hämnden är söt.. Sur?
nödvändig skoldag?

Detta var väl en nödvändig skoldag? Började 8, skrev superdupersnabbt ett prov som jag kunde så väldigt bra, och nu har vi rast till 10. Dessutom fick jag reda på det efter att jag just varit vid internatet och hämtat bokföringspappren jag hade glömt där och som ska inlämnas idag. Snacka om onödigt, dah! Så nu är det ingen vits att gå tillbaka dit mera.

Förresten hade vi äckligt morgonmål idag vid skolan. Fröbröd??? Vanlijyoughurt?? OST??? Nejnejnej. Tur att de hade någon sorts piroger. Eller va de nu var som jag åt.

kära vän annalina

Ett inlägg ägnat åt min kära vän annalina.


Se hur söt hon är. Men rena armhålor och allt!
Tyvärr glömde hon lyfta wc-locket där hon satt
så tyvärr blev hon lite brun om rumpan.
Men nog gillar jag henne ändå :)

nytt folk

Har varit en stund i staden idag, träffat på en massa nytt folk!!

Ja, vad då? Nog ser man väl nytt folk då man går på stan, eller?


Nu ska vi väl gå och hälsa på noora till grannrummet, efteråt blir det tydligen film. Tur att det är fredag imorgon!

fyrklöver

Vad tråkig blogg jag har. Inte någon bild på senaste 200 inlägg? Nåja, 4 kanske?


Ja, jag har hittat ett fyrklöver. Men var är lyckan den ska
bringa????

If I were a boy

If I were a boy, I think i could understand.

Eller skulle jag? Nej. Man kan inte förstå sig på kvinnor. Inte på män heller för den delen.

annalina, annalina

Kom för en stund sen till skolan (okej en halvtimme sedan), har nu PR och säljtexter med Christina. Skön tant hon, haha! Ursäkta om man inte får kalla henne tant.

Skönt att få vila ut ordentligt en gång, drömde en massa. (annalina, annalina, en annan person, annalina, fest osv.) så ja ni förstår att jag drömde gott.

Nu ska vi skriva om ett dataskåp. "Du glömde väl inte att låsa dataskåpet?"kallt

Hmh, kallt? Var en sväng ute, till after eight och se vad det var för typer som uppträdde. Jenna var envis och ville inte komma och hälsa på oss där vi stod i dörrhålet (haha), så vi försvann nästan lika snabbt som vi kom. Stannade dock ute i kylan och gungade en stund, fötterna domnade bort så jag knappt kunde gå efteråt.

En bokföringsuppgift borde jag göra. Tänk om jag skulle vara duktig och ta itu med det nu??

hårt motstånd?

Jag har en tung natt bakom, haha. Blev inte tillräckligt mycket sömn kan jag säga. Dessutom var malena skrämmande och hade oljud från sitt rum, och jag blev biten på axeln av en örkki (scary).

När skolan slutar tänker jag sova en stund, sedan mat och troligtvis gå på staden. Eller i staden? In i staden??? Nåja hursomhelst, så har Jenna bestämt sig för att få mig till ett cafe med all makt eftersom sveden passive ska dit och framträda.... höhö, ska se om jag får lagat mig dit. Om inte skulle jag dö och så skulle Jenna ta mig dit med skottskärran, haha. Skulle inte vara hårt motstånd i alla fall.


oj fy fan. För första gången jag har svårt
att sova efter en skräckfilm.
Och ja, det var en sådanhär jag blev biten
av igår....

färg på väggen också?

Nåja, nu har jag färgat mitt hår och badat bastu. Varför ska jag alltid klåtta ner mig överallt då jag lägger ut färgen i håret? Idag lyckades jag även göra mina armar, rygg, mage och byxor svarta... Och ja, golvet och lite färg kom det visst på väggen också, oops. Nåja, shit happens!

Nu ska jag se vad vi hittar på resten av kvällen. (hjälp)

orättvis

varför ska världen vara så orättvis? Huoh.

blääblää

Ush ush vad tråkigt. Tänker gå ut och springa/gå idag, får se om jag väntar på att malena ska vakna och komma med eller om jag bara skulle ta mp3 som sällskap? Blääblääblää. Vad i hela fridens namn ska jag hitta på??


bent objects

När jag nu ändå är i gång med bloggandet vill jag visa några bilder, underbara!! Här är adressen; http://bentobjects.blogspot.com/ (ja, la in den för min egen skull också så jag skulle hitta tillbaka till den sidan någon gång om jag får tråkigt)


våldtäkter

Har läst runt på olika tidningars hemsidor, och fy helvete vad sjukt folk det finns här i världen!! Bl.a. fanns det en artikel om en 22-årig man som våldtog ett 3-årigt barn och lämnade barnet sedan och dö??? Annars också har jag sett flera andra artiklar om våldtäkter. Ush fy, och fy. Det är nog det värsta jag kan tänka mig hända!!

Så var det ganska intressant.. En 11 årig flicka blev mamma, och i hennes land är det inte konstigt att vara 13 år och med barn. Fy för det också måste jag säga. Läs hela artikeln här; http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article6059557.ab


Bild på 11-åringen
med familj.

bilder från igår

For och sova lite sent igår, ovanligt nog var jag pigg när jag vaknade idag i alla fall!

Hade just ledigt eftersom vi hade finska, sov en stund och ojoj vad det gjorde gott ;) Nu orkar jag igen planera på vår tatuerings och piercingsstudio med J & J, fast egentligen skulle det ju vara en gaybar.......

Nu ska jag förresten ladda upp fler bilder från igår eftersom nätet är liiiitelite snabbare nu! Kom ihåg att jag var den som startade hela allt (som alltid), = jag är den roligaste och galnaste U know.
Ja, fråga inte vilken sjukdom vi har,
vet inte vilken våra symptom
passar in på..100 år

Nej fy, det går ju inte att vara på nätet ens??? Tar minst 100 år att komma fram till en sida och vem har tålamod att vänta så länge??? Jaja, "väntar man på något gott väntar man aldrig för länge". Men... 100 år är nog för länge även för mig.

födelsedagshärjande

Nu har jag fått några roliga födelsedagspresenter och drukit födelsedagskaffe + ätit tårta, hihi. Snart blir det att bänka sig vid soffan och se på top model och desperate housewives.

Så har vi också haft födelsedagshärjande med malena och mia klädde ut oss och hade roligt ;)

Hur kunde jag förresten glömma hur snabbt nät vi har här vid internatet????äh, nätet är SÅ trögt nu så ska se om jag får
laddat upp fler bilder någon annan gång.

svininfluensa

Kom nyss till skolan, blev gratulerad av nästan alla som kom emot gående, haha ;)

Har redan idag hunnit rida A, bakat mokkarutor (jajajaja, mamma bakade) och nu är jag i skolan. Hörde att två här har blivit smittade av svininfluensan!! Typiskt, just förra fredagen tykte jag glatt åt mamma då hon frågade om någon blivit smittad att "nejnej ingen alls!", äsh, jag hade väl fel då...nöffnöff!

hemma

äntligen hemma!!! Är helt trött, Zorro verkar också vara det eftersom han nu har störtat ihop i mitt rum och menar tydligen sova här, hehe. Han är så gullig.

Ska själv också gå och sova nu, så man orkar upp i morgon och rida, och vem vet om jag orkar baka??!?! Före jag åker till skolan...

RSS 2.0