You make me feel alive, ive, ive, ive

Finaste hästen hade jag i helg! Lördag hoppade vi två klasser, 110 & 120cm. 110cm klassen var också uttagningsklassen för söndagens final där vinnaren fick 1000€.... Vi skulle varit med i finalen om inte vi skulle rivit SISTA hindret!! Måste jag ens säga hur surt det var, SISTA, grrrrrrrr! Meeen, den surheten gick ganska snabbt över eftesom vi gjorde 0-0 resultat i 120cm och tog en andra plats!

Söndagen hoppade vi bara 110, Allu kändes superbra och gjorde 0-0 resultat även här och vår tid räckte till en 5 plats.

Så en pissrivning på sista hindret, och två rosetter blev helgens saldo så man kan ju inte vara annat än nöjd!
You told me you'd never fall in love

Detta kallas lyx! Sitter i husbilen som bäst påväg till Rovaniemi med en massa desperate housewives på datorn och choklad att äta, då ska jag nog överleva resan hur bra som helst.

Har ärligt talat inte rest med husbil typ aldrig så detta är ju superkul med en liten "husbilssemester"! Jej

Så hoppas vi förstås att vädret blir super hela helgen och att min häst hoppar succéfint. Fast det förutsätter ju också att jag inte rider som en kratta, meeen, det ska vi nog fixa hur bra som helst!


If you hear me now you know what really matters

Min käraste <3 ajajaj det går inte att beskriva mina känslor för denna häst! Bästbästbäst

 


When everything feels like the movies

Vad gör man då man får resfeber? Jo bokar första bästa resa man hittar!

Jag kommer ha min allra, allra sista arbetsdag söndagen 12.8, på måndagen den 13 åker jag och Emmi iväg till Cypern! Vi kommer hem måndagen 20.8 och så är det ju bara en vecka kvar tills skolan börjar. Härligt härligt!!


I don't want to move a thing, It might change my memory

Några skutt med skrutten. Nästa vecka bär det av till Rovaniemi på tävling!Under the coconut tree we stay

Jeje! Har fast hur mycket roligt program framför mig nu allt tills skolan börjar!

Happyhappyhappy!

Nu ska jag orkka medd ett jobbskift än idag, iiivriig!

Time has brought your heart to me

Härliga bilder i kvällssolen.. Älskade häst!16-7-2012

Sometimes late at night it just hits me. This is my life and I can do whatever I want.


I used to let you paint 'em pretty pictures

Duktighetspoäng för mig! Efter lite på 4h sömn inatt steg jag snällt upp och gjorde eld i pannan (!!!), red, fixade stallet och gjorde mat. Nu är klockan 11 och jag ska snart åka iväg till jobbet. Så är planen att vi ikväll ska gå och se nyaste spiderman filmen?! Bäst att den är bra för annars kommer jag somna.....


I do what I can when I can but I cant really do a damn thing

Hurraa för att jobba hela helgen! 15-21, 11-18, 12-18. Hm. Det var den helgen...


If you're going my way, I wanna drive it all night long

HAHAHA. Dör. Lite.
..Eller är det bara jag som har dålig kvällshumor idag?? HAHAHAHAHA.

Don't stop believin', hold on to the feelin'

Ikväll var det såååå överdrivet roligt att rida!! Stunder som sådana påminns man om varför man egentligen rider, det går inte att beskriva känslan... Aaaa häst är så överdrivet bäst, vill bara rida rida rida hoppa hoppa hoppa stoooora hinder! Har ett mål att uppfylla inom följande 5 åren också, häääst <3


Pusspuss gulli!

Don't push it we both know I'm falling everytime

Direkt en mycket bättre dag! Sa ju att en öl och sömn skulle göra susen ;)Och nu räddar ett avsnitt Desperate housewives denna kväll!

And the road gets tough I don't know why

Blääääh! Var kom denna depp-anfall ifrån?? Har varit nöjd och glad hur länge som helst nu, men NU, började min hjärna överarbeta och tänka och grubbla och blablabla. Alla världens tankar snurrar runt och jag är än en gång i situationen då jag vill göra så mycket olika saker - allt på en gång såklart! Så är ju livet förstås orättvist också ännu på köpet. Blir galen. Har man möjlighet att göra allt man vill? ALLT? sdjkfsjkdngsd. Har ingen annan likadana ålderskrisframtidsproblem som jag?!?!

Ja tack till ett enkelt kattliv just nu;


Bäst att ta en öl och sova på saken. Imorgon är allt antagligen bättre!

It feels so good to just get lost sometimes

ÅÅ hallelujah! Vaknade och såg att jag hade fått 2 nya meddelanden. Halft i sömnen öppnade jag den första och vad står där? "Grattis, du har antagits som studerande vid vasa yrkeshögskola". Whaat?? Jag var näääääästan säker på att jag inte skulle slippa in, men hipp hurraa I DID IT!

Javisst, lite över ett år sedan sa jag att det finns så mycket bättre att göra än studera. Men ja. Nu just låter det faktist riktigt bra! (Så att jag har en massa andra planer jag också egentligen skulle vilja göra nu under de följande 3 åren är ju en annan sak...)Så, i väntan på skolstarten!

RSS 2.0