21.02.2014

Alltså denna bild är ju nog något av den roligare sorten;
 
 
Tyvärr gick ju inte själva matchen FIN - SWE så bra för vår del idag, men det var jag inte så förvånad över haha... 
 

18.2.2014 tävlingsbilder

Och här har vi tre fina bilder på lillkillen från i söndags!
 
 
 
Bilderna är tagna av Tuulia 

18.2.2014

Man skulle få en rolig bok då man skulle skriva upp allt vad jag pratat i sömnen..
 
Några exempel;
 
- Ja har int ijiriveeden siit såde fiin stigbygla! 
- Hede beibi ba puff! 
- Va ska du me dömde fleetona? 
- Va har Avery ritti dzort me ögonbryna siin? (avery är från tv-serien nashville...)
- Va ska du me dömde batteria? 
 
Det finns så mycket så mycket som jag sagt i sömnen och som vi fått massa goda skratt med, så här är bara en bråkdel hahah..

17.02.2014

Måndag och "skippar skolan-dag" = bra start på veckan! Gårdagens tävlingar är jag nöjd med, och min taktik med att hoppa två klasser verkade vara en bra idé haha. När vi kom fram och skulle sadla på var hästjäveln en riktig hingstig knäppis......... När jag väl slapp upp på ryggen var han snäll och trevlig, och metersbanan gick felfritt! Till nästa klass hade han då alltså fått ur sig sin extra-energi så 110cm banan i sig själv är jag väldigt väldigt nöjd med, en mycket bättre bana än i första klassen. En slarvridningsrivning fick vi men äh, det gör ingenting! Fick en bra start för tävlingssäsongen och summasumarum är jag supernöjd med lillkillen! 
 
Lägger upp några bilder då jag får dem :)
 
 

14.2.2014

 
 
 
Eftersom alla i detta läge vet att vi har det tråkigt i skolan så har vi ju mycket att undersöka på internet.. Nu vill jag ha sådanahär skor;
 
 
Hur fina?? Dessutom äger jag ju faktist inte en enda par länkskor så skulle ju kanske inte vara en helt dum investering? Haha..
 
 
 
 

13.2.2014

Eftersom studielivet är så tråkigt så har jag börjat se på en ny serie. Grey's anatomy! Ooooch.. En av huvudpersonerna är ju ganska ögongodis kan man väl säga? Kompenserar bra då man ibland får se äckliga inälvor osv, haha.. 
 
 
 
För övrigt var vi ikväll igen på kaffe med flickorna, och såg på maajussille morsian. Ex-klasskamraten från högstadietiden är ju med så det gör det hela mycket mer intressant haha! 

11.2.2014

Ni vet den där känslan när man ska ringa ett riktigt viktigt samtal och man är helt skitnervös?!? Eller ja, det kan ju vara lite mindre viktigt också, men jag menar nu typ tandläkartid, ett samtal åt chefen osvosv. 
 
Nu har jag gått och varit nervös hela dagen. Fy för denna känsla. Och hur typiskt är inte det att då man psykat sig själv färdigt, gått igenom i sitt huvud alla möjliga alternativ om hur samtalet kommer löpa, och då man äntligen får klickat på knappen för att det ska ringa upp så svarar de inte i andra ändan? haha... 
 
Så, nu slapp jag inte min nervositet ännu, tyvärr. Så ni ska hålla mig tummarna! 
 
 

10.02.2014

Är anmäld till årets första tävling! Bestämde mig för att hoppa två klasser, 100 & 110cm, så ifall hästen är galen i första så kanske han är mer ridbar i den andra, haha. Blir ju allt nervös så fort jag tänker på söndagen. Phuh. Länge sen jag tävlat! 
 
 
 
 

6.2.2013

Hello torsdag! Vad är nu bättre än en ledig dag från skolan och därmed tog vi också på samma gång helg redan i princip igår (onsdag) hehe...
 
Började denna dag med att gå runt lite med annalina i några affärer i vasa och sedan styrde vi bilen hemåt. Båda hästarna var idag endera ivriga och glada eller helt enkelt galna och ur kontroll hahahah. Nä, hyfsat snälla och duktiga var de nog. As always. 
 
En fin vinterdag hemma
 
Så är ju ivrigaste_skoleleven92 (jag) igen ute i god tid - borde skriva ett 4 sidor långt arbete tills imorgon.............................. (klockan visar 22:11) Alltså, kära barn, jag ger ett råd - lämna inte skolarbeten till det sista! Jag har nu öppnat word i alla fall, det är ju en början eller hur?! Att man aldrig ska lära sig haha....
 
 
 

04.02.2014

En till "hata skola-dag"... Tråkigt som bara den vilket betyder att vi haft 8;15-14:00 tid på oss att slösa batterin i telefonen och surfa genom alla sidor på internets intressanta värld, hah.
 
 
 
Det mest intressanta som hände senaste 1,5h i skolan var detta;
 
 
 
En miljon fåglar hade parkerat på skorsstenen i huset mitt emot skolan och så flög de stuprakt ner mot marken en efter en. Det var sjukt! Och underhållning på hög nivå hahahha. 
 
 

RSS 2.0