24.3.2014, birthday

Idag fyller min bästa vän 22 år! Och det betyder förstås kaffe och kaka, måndagen är räddad!
 
 

24.3.2014

 

19.03.2014

Stress-inlägg. Tål inte bittra och elaka människor, ja fy vad arg jag blir! 
 
Jag behöver verkligen ingen negativ energi i mitt liv, det är en sak som är säkert. Jag menar, vem vill ha negativa människor runtom sig som ger negativa pikar och klänker ner en? Huh. Själv anser jag att jag är glad och positiv men ibland blir jag bara påverkad och andra människors negativitet drar mig med sig. Fy för det. Måste få bort negativiteten, eliminera den, långt bort.
 
Som tur finns det ändå också de som peppar, inte dömer och som är glada för ens skull. De människorna får tummen upp, verkligen.
 
 
 
 

18.03.2014

Här tror jag att jag inte berättat om vår reseplan som går av stapeln om två veckor? Hur som helst är jag och annalina påväg att resa till några städer lite söderut härifrån, nämligen Hamburg, Amsterdam, Bryssel och Paris (!!) juhuuu! Vi har faktist startat upp en helt skild blogg för endast den resan, så den kan ni ju börja spana in! Den bloggen finns HÄR.
 
Flygbiljetterna till Hamburg blev bokade för någon vecka sedan, och idag var vi och köpte interrailpass vilket alltså betyder att vi får resa runt med tåg i de flesta europas länder "gratis"! Att det dessutom just idag hade börjat någon slags kampanj med -15% rabatt så passade ju bara desto bättre, haha. 
 
Så, countdown börjar väl så småningom? Före det ska ändå en massa skoluppgifter helst göras, i helg blir det tvådagars hoppträning, och om en vecka på söndag ska jag ännu jobba och tävla. Efter det får vi äntligen åka iväg och hoppas på lite varmare grader än här, vi som faktist fick vinter pånytt i Finland, suck.
 
 

17.03.2014

Igårkväll tog vi lite hoppning med Rino. Har sett genom filmerna 1000 gånger som vanligt haha, och vissa hopp är faktist riktigt lyckade. Här några bilder som jag tog ur filmerna, man kan visst vara stolt hästägare vissa dagar! (Rino har under den senaste veckan hoppat halft över frambommen i trailern och rymt hemma på gården så han behövde nog dehär pluspoängen haha)
 
 
 
 
 

10.03.2014

I helg har solen lyst och varit sommar!! Typ.... Känns ju hur roligt som helst, lite solsken i detta dystra land. Lördagens tävlingar blev inhiberade eftersom det kom så mycket vatten to-fre, att bilarna antagligen skulle fastna fast en efter en. Tråkigt, men hittade på att fråga om vi inte skulle slippa på dressyrträning istället och som tur var passade det! Så det blev en riktig hårdträning som alltid då vi åker till tränare J. Phuh vad dressyr kan vara tungt, och sååå nyttigt! Gör nog bra åt Rinos diciplin och lydnad haha.. 
 
Igår (söndag) jobbade jag och efteråt åkte vi ännu till manegen för att ta några hopp med båda hästarna. Allu är hur gullig som helst då han är så ivrig och glad över att hoppa haha! Söt. Rino kändes som väntat lite trött men tog några enkla hopp med honom i varje fall, för idag vaccinerades han så nu får han vila i några dagar. Välförtjänt kan man väl säga! 
 
Nu är jag faktist så pass tråkig att jag inte har några nya bilder. Slänger in en gammal bild, som är tagen ca 1 år sedan tror jag?!? Han ser så liten, slank och bebis ut lillkillen haha...
 
 
 
 

06.03.2014

 

06.3.2014

Var och handlade lite saker igår vid agrimarket.... Ett nytt träns köpte jag faktist, eftersom det som Allu har för tillfället är typ plockat ihop av olika träns haha, fast nu har jag beslutsångest över alla träns.. Ska Rino eller Allu få detta träns? Ska allu få rinos superbra kvalité träns? Ska nuvarande bättre/tävlingstränset bli hemmaträns och vilken häst ska ha vilka träns?? Så tycker jag ju lite om blingbling pannband men till detta kan jag nog inte byta ett sådant... Oj sådana i-landsproblem........ 
 
 
 
Så köpte jag en tunn vår/sommarjacka, ett riktigt kap skulle jag säga! Hade kostat 60e och nu fick jag det för 15! :)
 
Så är ju alltid ett schabrak obligatoriskt att köpa. Nästan alltid. Man kan inte ha för många schabrak.
 
De hade faktist ett par supersnygga ridbyxor också som jag skulle ha köpt men de var utan min storlek... Kanske lika bra det, haha. 
 
 

03.03.2014

Sportlovet kom och gick, skönt med ledigt från skolan och att få aktivera sig lite mer! Har tränat ganska flitigt med hästarna tycker jag, och jobbat fyra dagar. Allu som inte hopptränat riktigt på länge var överdrivet glad och ivrig när han fick hoppa en hel bana haha. En hästdag hann vi också med under veckan. 
 
Emma kom också hem för att stanna nu, efter ett halvår i tyskland juhuu! Och att hon har lägenheten typ 2 min ifrån oss är ju bara ett plus haha. Roligt att vi alla fyra bor näääästan som grannar med varandra. Nära varandra i alla fall, skulle ju vara lite trist om någon bodde på andra sidan stan eller något, u know. 
 
 
 

RSS 2.0