snö!

Det snöar snö! Jippiee, underbart! Fast lite kallare skulle det kunna vara så att snön inte skulle vara så våt och smälta bort med detsamma. Jag hoppas på en vinter med riktigt höga snödrivor och mycket mycket snö. Dessutom är det ingen julfeelis om det inte är snö närmare julen, och på julafton. Tänkte i skolan med Jenna, Jennifer och Diana idag hur bra det var då man var liten - man drog halaren och de röda skorna på sig som alla hade, gich ut och hoppade och lekte i de stora snöhögarna. Nu just har jag inte något minne av när det sist skulle ha varit riktigt mycket snö. Så några år sedan måste det åtminstone vara.. Nu blåser det i alla fall ordentligt med snö, och det gillar jag. Lite ödigt ridväder är det väl ändå...

Snow Patrol - Chasing cars

Sådee mytzi snöö sku e kuna vara!
 

heijheij, nu ska ja heim! 

internet

Skoldagen har varit tung, men relativt bra. För första gången känns det som om jag fattar något på bokföringen! En film fick jag just på minnesstickan också, den skulle vara rolig att se redan ikväll. Nu har vi textbehandlig, nätet funkade inte just. Men nu funkar det ju, och det är förståss en lättnad! Hahh. Ennu två lektioner kvar.. Vart ska man på LIA? Kaka och kaffe fick vi i samband med skolmaten idag, mums. Nu är det ju dessutom bara ca. 3 dagar kvar... Till två speciella händelser. Vilka är de månne?!

heijjjööö

skräck?

Idag. Hmm.. Var gående till halpa-halli. Det var inte så nödvändigt eftersom jag inte skulle ha något, men lite motion fick vi ju. Ja, jag har ju motionerat mycket idag! Bilen kom och hämtade mig lite efter klockan två, vi skulle till Nykarleby för att rida/hoppa lite med Allu och Ressu. Roligt var det, och bra gick det! Sedan har vi nu ikväll tittat på mirrors, de andra tyckte den var hemskare än den förra skräckfilmen vi såg, men jag var så upptagen av att äta och skala mandariner så jag tyckte inte den var speciellt hemsk. Men lite äcklig var den väl nog. Men jag skrek inte en enda gång, och knykte till bara en gång. *stolt* Men nu vågar jag knappt se mig i spegeln mera. Haha. :) Nu tror jag det börjar bli min tid att gå och sova. Alldeles strax...

Kanye west - stronger

natinati!

sovmorgon

Dataprovet vi hade igår gick väl helt ok. Godkänt blev det åtminstone. Vi cyklade till Prisma för att panta flaskor, varför allt dit vet jag inte, men det var ovanligt roligt att cykla. På hemvägen stannade vi också vid Halpa-Halli för att köpa 12st mandariner, haha. På kvällen fick jag en sköööön handmassage av min lilla vän malena som har fått mera kraft i sina fingrar. Annars var det en ganska tråkig dag. Som de flesta andra dagarna.

IT har vi nu igen, intressant? Nej. Nej, nej, nej. Hade sovmorgon idag eftersom läraren skulle bort, så började först 9. Nu har jag en timme IT och sedan en håltimme. Efter maten är dagen ett rent helvete. Om jag minns rätt. Bokföring åtminstone i 2 timmar. Plää. Ikväll ska vi väl titta på en skräckfilm. Om vi vågar eftersom några åker hem redan ikväll.. Men nu ska jag ta och surfa vidare! Eller spela bubbles.. Gubbens prat orkar man i alla fall inte lyssna på.
skräckslagna J

1408. En film heter så. En hemsk film. Jag låg under täcket helt förfärligt skräckslagen på vissa ställen, Daniel menade somna. Två olika åsikter om filmen, haha. Nu har jag fått tvättat bort smink så nu tänker jag börja sova. I "tid" för en gångs skull..

Gonatt<3

hastighetsövning

Texten säger att ett yngre skolbarn borde sova 11-12 timmar per natt. Men tänk nu, inte går barnen och lägger sig kl. 7 på kvällen om de ska stiga upp 7 på morgonen?! Nejdå. Det stämmer nog inte. Eller gör det? Inte för min del i alla fall gjorde det det. Nu sitter vi igen och skriver. Antar jag. Det är inte så aktivt eftersom lärarna for på en kaffekopp till yrkesskolan och fira. Optima har blivit vald till Finlands bästa bland yrkesutgivande skolor?! Så hette det om jag minns rätt. På torsdagen ska vi också få kaffe och bulle. Mums. Bara en timme kvar nu. Sedan ska jag in till stan och köpa byxor. Om jag känner mig rätt fastnar nog säkert något annat med mig också..

måndag morgon

Godmorgon. Blev tydligen inget inlägg igår. Orsaken till det var brådska. Först steg jag upp ca. 5.30 och gick ut i det kalla och regniga höstvädret för att göra i ordning den finaste fina hästen min inför tävlingen. Vi åkte iväg till Uleåborg med Allu och Ressu i nya transporten. Väl framme hoppade jag 110cm klassen med Allu. Det gick superfint, han var så duktig! Vi for 0-0 och hade en ganska snabb tid. Med Ressu hoppade jag också densamma klassen, han var riktigt jämn och fin, nästan för jämn och bra. Det var väl därför vi fick ett stopp på en ganska stor racing hinder, en oxer. Allu vann den klassen! Ja oj vad jag blev glad! I 120cm klassen hoppade jag bara med Ressu, han var mycket piggare då. Den klassen var en tidshoppningsklass, så det gällde att vara snabb och felfri. Det klarade vi bra! Hästen var superduktig och det blev inga större missar under banans lopp. Det slutade med att vi placerade oss som 6. Underbara hästar!

Inatt har jag sovit bra, jag vaknade till och med på morgonen av att jag inte var trött längre. Det händer inte varenda dag! Hah. Nu har vi engelska i skolan, slutar efter 5 minuter. Eller rättare sagt nu. Sedan har vi modersmål. Jeeeee.....


dagens skratt

Dagens skratt; http://www.youtube.com/watch?v=eeI12pUfneU
speciellt vid 1.50 och 2.05! Hahahaha!!

lördagen

Goddag ska man väl säga. Hjärnan står stilla nu. jkglfdoeösdmf. Vad ska man hitta på idag då? Ja, det är egentligen en ganska dum fråga eftersom jag faktiskt har mycket att göra. Nu har jag redan haft "skitkul" då jag mockade Allus box. Sedan for jag och red. Så nu är jag klar med det redan. Nu ska jag alldeles strax gå och rida Ressu också. Sedan måste jag väl putsa utrustningen eftersom vi ska och tävla imorgon. Ensam hemma är jag också så ja får lov att sköta om hästarnas matning själv på eftermiddagen då de får sin andra mat för dagen. Och dessutom kan jag inte göra riktigt något ikväll eftersom jag ska stiga upp senast halv 6 i morgon mårn. Som tur flyttar sig åtminstone klockorna en timme bakåt, så man får sova en timme längre. Så söndrade jag en tallrik idag. Aijdå. Ger det otur? Hoppas inte. Annars blir inget bra... Nu ska jag ta mig något att äta så jag inte svälter bort! Haha :D

caramell - om du var min

heidå!


Allu min <3

skönt

En bra dag. En väldigt bra dag faktiskt. Enda minuset är att vi har 2 sista timmarna världens ödigaste ämne, enligt mig. Men det överlevde jag. Och nu har heljen börjat för min del! Skönt! Sjuk hals har jag. Noora sade att symptomen passar in på körtelfeber.. Så vi ska nu se hur det blir, om jag måste gå till doktorn. Och så fick jag reda på idag att jag får vara borta från skolan hela december, eftersom vi har LIA. Jees! Och dessutom så har vi LIA ennu en vecka efter jullovet. Kan inte bli så mycket bättre. Nu måste jag bara försöka ta reda på vart jag ska..
Nu ska jag ta och skriva en rapport som ska vara inskickad senast kl 16 idag. Sedan ska jag väl dammsuga. Packat har jag nästan färdigt så egentligen är det bara att vänta tills Noora och Malena kommer från skolan så vi slipper hem!

Jeff Buckley - Hallelujah


Heijheij, trevli helj!

slapp dag

En riktigt ok dag idag. Först försov jag mig, steg upp ca. 9.20... Så inte så tungt i skolan. Dessutom for jag "hem" före de två sista timmarna eftersom jag mådde dåligt.. Annalina och Emma var på förmeddagen på skolinnebandy hit till Jakobstad, så de lämnade hit till hela dagen sedan efteråt också. Vi har nu inte gjort speciellt mycket, men in till stan var vi ett varv. Nu har vi mest suttit och nördat oss framför tv:n.. Jag äger ju totalt på spelet vi har igång varje dag! Haha! Bara Niklas måste jag vinna. Annars kan jag inte sova gott. Malena tyckte att jag inte skulle skriva om henne. Eller sade hon att jag skulle skriva om henne? Jag hörde inte riktigt. Men ett ord kan man väl säga om henne. Hon vann mig på spelet ett fåtal gånger! - Katastrof. Nåja, nog är jag ändå bättre en hon. ;) Toni tyckte jag också nämnde något om att han vill vara med i min blogg?! Så.. Om honom kan jag väl säga att... Ja.. Toni ville vara med så nu vet ni ju det. Hahhh. Men nu tror jag att jag skall gå och nörda mig ännu lite mera.. Vad ska man hitta på imorgon då? Kvällens största fråga....!

Hjalle och Heavy - tuttar överallt - ja nog kan jag vara arg på den sången!

heijj!

hata skola

Nu vaale en inlegg på dialekt! Ja er på så rukå humöör :( Ja vill byyt skola. He haar ja noo vila leng reij men fövii kom ja nu föst påå ti taa framm e?? Dumb er ja! Å nu ere seekert å föseintt. Hon sa et e er föseint. Men et on sku nemn om e åt rektorn. Nå, me miin tur ere vell sjelvklaart et int e gar. Men ja hoppas hoppas hoppas!! He er noo nestan så et ja helder slutar skola heilt en er titii.. Nestan... Söis tzenns e åtm. nu just!

Girlicious - stupid shit


nu far ja å drenkk me. heijdå.

Ödiga uppgifter

Plä plä och plä. Engelska prov efter maten. Och tror du jag har kommit ihåg det? Nejdå. Så nu borde jag läsa.. Men först ska jag väl skriva detta inlägg.

Okei. Nu har jag ingen som helst inspiration att skriva. Fast jag trodde att jag hade det. Haha. Jag vill hem. Det skulle vara rent ut sagt underbart! Hmm.. Är jag månne sjuk imårån så att jag inte kan gå till skolan? Hmm.. Måste fundera på saken!
Nej nu blir inte dethär till något!

Maria Mena - Just hold me

hejdå! 

Jävla trappor

Nu måste jag ärligt talat säga att jag inte vet hur många trappsteg vi har. Talet ändras varje gång?! Just fick jag det till 44? Men så kan det ju inte vara! Äsh.

Baracuda - La di da

vi hörs!

inspirerande?

Trappstegen hit upp var 48. Inte 38 som jag tidigare har sagt. Eller var det 49? Äh, nu har jag förståss glömt bort det. I alla fall sitter jag här och har tråkigt, funderar om jag överlag ska orka gå på sista timmen. Bokföring. Inte alls lockande! Och så är det ju nog tungt att gå nerför dessa 48 trappsteg och ut genom dörren, över vägen och några hundra meter tills man slipper in genom dörren till min "kära" skola. Nu har jag håltimme, vissa andra har finska. Äsh. Någon som vill ge mig lite inspiration till skolgången?

Volbeat - we


Bild från avslutningen. Dit jag redan längtar....
Avslutning ifjol. Dit jag redan längtar!

joo.. hej.

Sova, sova

Ja.. Nog kan jag bara hata dethär just nu. IT. Ushdå. Vi ska göra mappar och söka reda på info om olika mappar, laga mappar in i mappar, spara filer i mappar och skriva svar på vissa frågor och spara svaren i vissa mappar. Låter det intressant? Ja, i så fall kan nog någon annan gärna få göra det istället för mig. Jag har ingen orka alls att vara i skolan idag. Malena försov sig i mårse. Och jag var på god väg att göra det också, men så mittiallt hoppade jag upp ur sängen och väkte Malena också. Varför gjorde jag det? Lika bra hade jag kunnat somna om som jag ändå hade gjort efter en halv minut till i sängen, men nejdå. Dumma jag steg upp och väkte malena, så det var ju klart att vi båda måste gå till skolan då. Om det händer sådär någon annan gång är jag säker på att jag fortsätter sova så länge jag orkar!
Som jag såg på den finska irc-galleria.net på ett ställe så stod det "Ajattele nyt parikymppistä ihmistä. Se jaksaa keskittyä kahteen asiaan. Jos yrittää opiskella, urheilla ja naida, niin siinä on yks liikaa. Opiskelemaan ehtii myöhemminkin." så sant, så sant! Om ni inte förstod det då det står på finska så... Voi voi. Nu ska jag fortsätta mögla.

Solid base - no one else


hejdå.

Glädjetårar


MALENA & ANNALINA<3

Inga andra ord behövs just nu.

The pussycat dolls - stickwitu

gonatt.

Textbehandling

Nu sitter jag här i tråkiga skolan och har textbehandling. Därför skall jag försöka skriva detta inlägget med 10-fingers metoden som vi hållit på att lära oss hela hösten. Tråkigt! Vad skall man göra idag då? Det vore bra att göra något nyttigt. Som att gå till yrkesskolans gym? Vi får väl se. Polisen var hit till skolan idag. De pratade visst med vissa personer som har gjort något de borde ha lämnat ogjort.. Ja, men nu är det väl att fortsätta öva alfabetet. Jee.

abcdefghijklmnopqrstuvwxyzåäö

Lady gaga - just dance

tack o. hej

"äntligen hemma"

Tenk er, det var så min vän Malena uttryckte sig då vi hade gått upp alla 39? trapporna och fått dörren öppen till vårt rum efter att jag tappat "nyckelknippan" i golvet och sökt nykelhålet några gånger. Äntligen hemma. Det hade man inte trott att hon skulle säga. Men nåja. På ett sätt känns det nog helt bra att vara "hemma" igen. I Jakobstad. Plää..
I bilen på vägen hit hörde vi på radio en reklam om erotikpiller och annat med erotik att göra?! Reklamen tog en evighet och vi höll på för fullt att hålla oss för skratt. Haha!

Autolove - bulletproof heart

HHHHH. heijdå

Latmask

Min katt är världens lataste. Han har legat hela dagen på soffan, och just steg han upp och gick och se efter om det fanns någon mat i matkoppen. Det verkade som om det inte gjorde det eftersom han kom tillbaka så snabbt och lade ner sig igen. Inte undra på att han är så fet. Inte jagar han själv heller, utan söker reda på systern som har nappat en smaskig mus och tar den av henne. Lat? Jadå!

Pandora - trust me

adiõs!

söndagar

Varför är man alltid trött på söndagar? Och allt ska vara så tungt? Sej det.
Igår fick jag köra med traktor. Wau. Det var en liten traktor, som knappt for framåt, men en traktor ändå. Det var ganska så roligt. Och i korsningen då vi skulle vända om backade jag- körde framåt, svängde osv. tills vi hade vänt om. Skickligt va?! När jag kom hem fick jag köra upp bilen från stallet. Tänk er, jag råkade in i bilstallet utan att skada något!
Inatt drömde jag om att vi var i en leksaksaffär. Malena tog de leksaker jag ville ha. Hahha. Och den drömmen var inte heller bra, lite mardrömslik var den.
Nu har jag ätit mig mätt av makaroner och ska ta och hitta på något annat att göra. Men strax efter att jag har vilat mig på maten. Haah...

moips

Ödiga dag

Alla är bara sura på varandra på grund av onödiga saker. Plää. Det blir terjärv ikväll för min del, något positivt åtminstone. Å nu skulle jag ha lust att gå och simma. Haha. Bara man skulle ha en strandbastu! Nee, men nu måste jag gå och ställa mig om jag skall hinna. Om en halvtimme borde vi slippa och åka....

Papa roach - getting away with murder

heijdd!

olyckliga människor

Godmårgon. Undrar om malena har vaknat ännu. Haha, hon hade nog roligt igår minsann! Nog hade jag för den delen också en helt bra kväll. Stark hade jag också blivit, lyfte upp mig på en stång fast hur många gånger. Hur jag lyckades med det ska vi inte berätta om. En person som vi alla på platsen visste vem var, hade kört i fyllan ut från vägen, och skadat bilen ganska rejält. Aijdå, ingen vidare stämning var det då.
Väl hemma då jag skulle börja sova öppnade vår dumhund dörren själv! Jag blev bara arg på honom och visste att han skulle ta sig ut fler gånger om jag låste in honom pånytt i sitt rum, så han "fick" komma och sova med mig. Först tog han plats på kudden, men nejdå, det gick inte jag med på! Annars så sov han hela natten lugnt, och hittade inte på några fuffens, som att äta upp mina strumpor sålänge jag sov. Äsh. Jag måste fixa till mina naglar. Jag tror jag tar och gör det nu så har man det tyngsta arbetet gjort!

heijsveijss

Ridning

Haha. Jag skulle ta in min finastefina häst, men han ville inte komma. Jag öppnade grinden till hagen och satte mig ner in i stallet på en stol och tog en skopa med havre i handen och hoppades på att han skulle komma. Men nejdå, han menade inte tro sina ögon heller då grinden var öppen, han stod framför den men förstod inte att han kunde komma ut själv. När han sedan kom ut ur hagen lämnade han och mumsa i sig gräs. Hmm. Där satt jag i 28 minuter och väntade på honom. Envist? Javisst! Efter att jag ridit honom "fick" jag rida klumppehästen. Vi slåssdes.. Slåssades? Slogsta? Slåsses? Haha, nu vet jag inte hur man ska säga det, men i alla fall, så slåssades vi riktigt ordentligt framför en lite större vattenpöl. Dumma häst. Till slut vann jag ändå, och fick klimppen att igenom vattenpölen. Det var inte illa det! Nu bara päivien viemää tar slut ska jag gå och rida R. Men.... Jag är trött.


heip.

hemska drömmar

Jag har sovit läänge idag. Och drömt mycket. Bla. att jag var gravid! Ush, det var ingen trevlig dröm. Annalina berättade att det fanns piller man kunde äta så att barnet skulle dö i magen, och att Ninni hade ätit sådana en gång. Haha. Och senare cyklade annalina undan mig i en okänd stad, så jag visste inte riktigt vad jag skulle göra, och när hon sedan slutligen kom tillbaka varifrån vi startat var jag arg på henne. Så var jag med mommo och moffa i en skobutik också. Ingen av drömmarna var speciellt roliga..
Vad sker ikväll, undrar vi med A och M på msn? Alltid en lika svår fråga. Ähh, nu står det stilla i huvudet. Det var något jag hade tänkt säga men förståss har jag glömt bort det nu. Typiskt. Ja! Men nu minns jag ju. Vår kylskåpsdörr håller på att falla lös. Mamma anser att det är mitt fel eftersom jag brukar hänga i dörren.. Oijdå.

adjö.
/Johanna

sängdags

Ja, det är väl på tiden att börja gå och sova. Kvällen var bra. Fast regnet var no inget vidare, men det gjorde ingenting etfrersom jag fick sitta i en varm och skön traktor. Eller varm och varm, hur man nu tar det..

gonatt!

/Johanna

Regnigt.

ush då. Kom att tänka på julprylar som de redan i full gång försöker sälja i butikerna. Julprylar i oktober?! Det verkar inte klokt. Och dethär vädret gör mig vansinnigt. Regn? Regn?? Vem har kommit på en sådan onödig sak? Nåja, man får leva med det. Och vad har tagit åt mig? Mittiallt fick jag för mig att jag ville ha julstjärnor, så vad gjorde jag? Ja, skaffade redskap till julstjärnor och nu ska jag alldeles strax gå och göra dem färdiga. Phah, lite dumt känns det nog, det är ju oktober.
Ressu red jag idag på hevostila helmis ridplan. Jag lade upp ett litet hinder också och hoppade det ett fåtal gånger. Jag tyckte det var ganska lustigt eftersom där var en mamma med sina två barn, och mamman kallade mig för tant. Lite lustigt var det nog, jag som inte ens är byxmyndig ännu, har blivit till tant! Nåja, hennes pojke var i alla fall gullig. Han undrade om jag brukar tävla i hoppning, och när hans mamma sedan ledde honom på en lugn häst var han väldigt iver med att trava, galoppera och hoppa. Han stakkaren fick dock bara trava några steg. När jag var färdig och började ställa mig hemåt började det regna, hårdare.. Jag fick bråttom att slippa och köra iväg, så jag inte skulle hinna bli genomvåt förrän jag hinner hem. Typiskt som det var så gick min skooter ovanligt saktat! Det kändes som en evighet förrän jag slapp hem, och våt var jag också. Blää. Nu har jag suttit en bra stund på datorn, och jag tror det är dags för mig att göra något nyttigare.

hejp!
/ .johanna

väldigt aktivt!

Ja, jag måste bara säga att början till denna bloggkarriär har startat väldigt lovande. Redan tredje inlägget idag! Men. Det är ju som precis med alla andra nya saker - först väldigt roligt och använs ofta, senare glöms bort. Jag hoppas att denna blogg inte glöms bort, men det kommer den väl att göra i alla fall i något skede.
Nu har mitt hår fått en ny färg i sig. Jess säger jag bara! Och tack till den som fick det att se ut som det gör går till...... Vem annars än den smartaste av blondiner - annalina! Vi satt och nördade oss en stund hos mig, men sedan bestämde vi för att aktivera oss. Efter en tråkig och välkänd väg till annalinas gårdsplan fann vi oss i deras bilgarage. Och vad gjorde vi där? Ja, vi spelade pingis. Och man vet väl hur det är med vårt spelande.. Bollen flyger hit och dit, rör inte i bordet heller mellan varven. Så bara skrattade vi och betedde oss som två sinnessjuka psykopater också. Men det är väl så vi ofta brukar bete oss. Slutligen bestämde vi oss att ta en ordentlig match med riktiga regler. Det tog inte länge förrän jag hade vunnit med fantastiska 10-0! Wiee! Vi gick in och tröstäta av en god tacopaj. Förloraren fick ta en liten bit extra så att hon i något skede av livet skulle kunna komma över den förfärliga förlusten. Gamla bilder tittade vi också på. Ush, fy å blä kan man bara säga! Är det verkligen jag på alla de 10 000 tals bilderna? Tänk att en människa har kunnat se ut så. Och skvirögon perioden minns jag också. Haha. Fråga inte vad det är för det försöker jag glömma! Nu tror jag nog att det är dags att gå och lägga sig. Något att äta vill jag nog kanske ha ännu. Sällan jag är hungrig.

godnatt!
/Johanna

Onödiga inköp.

Äsh då. Dit for det pengar så det bara visslade om dem. Går det ens att säga så? Ja, men jag tror du vet vad jag menar. Handlade en tröja, underkläder, strumpor, ögonskugga, hårfärg och diadem eftersom min busiga hund bitit sönder den förra + ett paket med nagelfilar. Nu är jag alldeles slut, och tänker sitta en bra stund framför datorn. Städa borde jag nog också, eftersom jag troligen kommer att få besök ikväll. Men det hinner jag väl.

hörs!


//johanna

Väntan..

..På att slippa till stan är oändlig! Duktig som jag är har jag dessutom ridit redan idag, så nu kan man spendera hur mycket tid som hälst i stan utan att tänka på att komma hem och rida förrän det blir mörkt. Nu sade min kär- käraste annalina att de börjar röra på sig. Ja, det var precis det uttrycket jag hörde för första gången i mitt liv på förra söndagen. Så nu slipper jag och slösa upp mina pengar, är det då bra eller dåligt vet jag inte....

tack o. hej!

En början..

Jag är vanligtvis inte aktiv på att skriva dagbok eller liknande, men jag tänker åtminstone försöka..!

Idag har ja bakat. Och kokat mat. Haha, jag tycker det låter som att ja håller på att bli likadan som en viss person, som vi flesta känner till under namnet "saftmaija". Men nejdå, en sådan person skall jag inte bli. Absolut nej! Men bakat har jag. Det kan man inte neka. Och köttbullar gjorde jag också, och åt sedan minst 8 st av dem och efter det kände jag mig för mätt. Ush då, det var ingen trevlig känsla. Så har jag ridit mina två tävlingshästar, Allu å Ressu. Tack och lov att de är bättre att rida än grannens feta klumppehäst som jag fick lov att rida igår! Så har jag försökat fixa ihop en hemsida, med inget vidare resultat. Kvällen piggades upp med först ett 20 minuter långt väntande utanför Sale, då Annalina, Emma och Lena för ovanlighetens skull var försenade. Efter det stack vi till Lenas och slösade bort tiden med att prata och söka en viss klänning på nätet som vi aldrig hittade. Annalina låg i min famn och pruttade, och lukten av det må jag säga var absolut en underbar dåm. (med andra ord om man vill känna lukten av skit). När jag väl slapp hem och satte mig ner vid datorn ringde min mobil. Det var en viss person som heter Jim som inte hade något extra ärende, men som det var väldigt roligt att prata med. Jag borde gå och sova nu. Denhär bloggen tog för mycket av min dyrbara tid. Jag borde sova. Nu.

Gonatt!


// Johanna

RSS 2.0