Jason Derulo - in my head

I brist på annat lägger jag in ett youtubeklipp av en sång som jag har in my head.
Tyvärr får man inte rutan mindre än dethär...

dryg i svängarna

Skola från 10-11.30. Det är ju inte så mycket begärt, men jag är väl ändå lite dryg i svängarna, hehe. Ska försöka skriva något om operativsystemen med jenna, konstigt nog är facebook intressantare?!

Förresten. Någon har lämnat en pant vid min dator. Här sitter den bara brevid mig, men jag kan inte ta med mig den eftersom jag är utan väska. Vet ni hur störande det är??? Den riktigt ropar efter mig, kan bara föreställa mig ljudet "johannnaaaa, johannnaaa taaa miiiig".... Ush, det spökar i mitt huvud? Eller så håller jag på att bli galen. Men vänta?? Det är jag väl redan???


hund?

hahahahahaha! Annalina pratar om hundar och visar några roliga bilder...

Här en sötnos ;)hahahahaha! NAAW

pantpåse!

PANTPÅSE!!Denna härliga syn träffade jag på i trappan idag. Aah aah, älska pant!


Var och bowla idag från skolan, var med jenna och janka på samma bana. Gissa vem som vann? Förlora? Jag tycker detdär med bowling ska vara som på vissa andra spel, att den med lägst poäng ska vinna..........

nogrann?

Skoldagen började bra med tyska tillsammans med jenna. Vi är så duktiga......

Kom att tänka på i samband med att sätta sig vid datorerna hur jag stör mig på personer som är nogranna. Eller nej, inte nogranna, det måste alla någon gång vara, överdrivet nogranna ska jag säga. Att ställa dataskärmen till punkt och pricka på "rätt" ställe, vända lite åt ena hållet, att flytta tangentbordet rakt, sänka eller höja stolen, ställa skärmen ennu mer..... Det är sådan nogrannhet jag stör mig på. Saker som egentligen inte är så skillnad hur det är, men ändå ska det ställas och lagas. arrrgggh, javisst kan man vara nogrann med vissa saker men när jag själv är lite mer enkel av mig stör jag mig på folk som gör små detaljer så, så, överdrivet noga. Jag gillar inte nogrannhet.......... hahaspiritism

Igår skrämde vi upp oss själva med tal om spiritism och övernaturliga saker. Sökte på youtube och google, råkade på denna bild och kan säga att alla av oss fick rysningar!! Ush ush ush. Vet ni hur hemskt det var att börja sova efteråt eftersom vi sett bilderna och filmerna i mitt rum???Ska nog fort ta bort bilden från datorn nu, för säkerhets skull..........

ny design!

nåja! Nu får nya designen lov att duga. Tog minsann en stund att få gjort något, haha. Blev nu inte riktigt så somrigt som jag hade tänkt mig men lite mer upp-piggande är den väl ändå?Förra designen på bloggen...

världens problem

HUH. Hann nästan i tid till skolan. Hade världens problem med att välja kläder!!! Förstår inte hur det kan vara så svårt att välja några ynkliga plagg att ha på sig. Nu väl framme i skolan är jag inte ändå riktigt säker om jag vill ha dehär kläderna jag nu har.... Ska springa till internatet efter halv 10 då vi slutar och se om jag skulle hitta några kläder jag har mer lust för idag, har nämligen ledigt från finskan!

Igår kväll pratade vi om övernaturliga händelser och hemska saker. Det ledde till att jag måste se bakom duschgardinen och började inbilla mig saker då jag skulle börja sova. Ush!

Och ennu en sak! Jag lekte rörmokare igår. Heter det så?? Vår lavuar var nästan stockad, så duktiga jag öppnade den och putsade. STOLT!
oproportionerlig och mörk

Ja ska faktist försöka göra ett nytt uutseende för min blogg. Lite mer somrigt och ljust, finare helt enkelt. Nu är den ju helt oproportionerlig och mörk. Fast å andra sidan är ju jag det också?

Nu ska vi iväg till stan i solljuset med mia och toni. Tidigare idag snöade det!!! Härregud.

bon jovi - living on the.. pant?

dagens skratt bestod av att jenna tykte hon skulle tatuera bokföringstabeller på ryggen. hahahaha! Därefter gick saker mer till överdrift.. Men tanken, ja den var bra! *haha*

Så menade jag brista ut i skratt åter igen då jag får ett sådant här meddelande på facebook...hahahahahahahahha!

pank?

Håller på att bli pank. Konstaterade igen igår att jag verkligen skulle behöva en rik man. Anyone?
min framtida man? hahahaha-.................

nyvaken och trött

Huh vad klockan är mycket och här sitter jag, nyvaken och trött. Borde verkligen inte vara här, har en hel del saker att göra före jag ska iväg till internatet ikväll. MEN, såklart är det lite tungt att lyfta upp rumpan.... Värst vad helgarna går fort förresten, då man kommer hem på fredagen och ska tillbaka på söndagen..!

Mitt huvud står 100% stilla nu just? Tråkigt. Blir väl bara att dra på sig några kläder och gå ut i solen som för en gångs skull lyser....


Jaha ja.

Jaha ja. Just det. Skulle ha lust med ett jäkla utbrott för att få ut allt men så agressiv kan jag inte bli, men får lov att skriva av mig lite något i alla fall.

Känner mig lite.. Besviken? En aning arg? Nej jag förstår bara int hur personen i fråga tänkte. Nejnej jag förtstår inte alls. Egentligen bryr jag mig inte, men jag slår vad om att vem som helst skulle bli arg ändå?! grrrgrrr

första skolveckan

Första skolveckan småningom överlevd. Tuffa tider har det varit med svåra beslut om skolkning eller inte. Känner mig faktist stolt eftersom jag varenda dag har orkat mig upp till 8 och faktist varit i skolan...

Just nu har vi marknaskommunikation på finska, klockan är här nu ca 9:30 och vi har suttit vid datorerna sedan klockan 8. Gissa om jag fått gjort något? Surprise, nej.

"We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them
"


Förresten hade vi en bra dag igår med makaroner, spaghetti och kaffe. Ja nog kan det vara skönt att vara på internatet och inte göra något. Hah.

operativsystem?

Eh.. Operativsystem? Just det ja, jag vet ju så mycket om dem. I alla fall borde jag veta snart, eftersom jag jenna och jennifer ska göra något arbete om det... Ser lovande ut, 1h av lektionen har gått och vi har inte fått gjort något ennu. Vi tar det på tur!

På tal om igår hade vi väl roligt, haha. Fast med roligt sällskap är väl nästan allt roligt???

Nu ska jag fortsätta kopiera från wikipedia.

inget desto mera

Igår var det en bra dag. Biljard, kaffe och stadbesök, inget desto mera än det. Eller jo! Jenna mer eller mindre tvingade mig att komma till mc Donalds och äta, så dit gick vi efter skolan. Blev hur mätt som helst, och väl tillbaka i skolan då man fick äta internatsmat hade vi ris och broiler!!! Typiskt att det skulle bjudas på min favoritmat just då jag färdigt var mätt. Åt i alla fall lite och rullade till internatet efteråt.

Jag fick mig upp ur sängen imorse också, och nu sitter vi här och facebookar, precis som förr i tiden. De följande två timmarna ska vi troligtvis också sitta på facebook så det blir ganska så chill och tråkigt? Nåja, det är ju vår skola vi går i så!

Nu ska vi se på södern resor. Ja, det är faktiskt en uppgift vi fått, jag gnäller inte.

VS.
biljard & kaffepanna

Har spelat biljard mot något bättre motstånd. Hade 6 bollar kvar då han vann. Jag är verkligen en naturbegåvning märker jag! Eller så är bara mina kunskaper rostade efter över 3 månaders paus.....?

Annars har jag heller inte haft en speciellt tur-rik dag. Fällde vår kaffepanna i golvet som förstås gick i tusen bitar. Var bara att gå och hämta en kaffepanna ur ett annat kök och hålla tyst om att vår gick sönder, haha. Ingen kommer märka något! Så ssschchhhh!!


tyska

Första skoldagen överlevt! Steg faktist upp ovanligt tidigt, och gissa vad? Jag blev ändå nästan försenad... Efter maten menade psyket ge upp, några skolkade tyskan vi började med idag och ja menade vara en av dem. OBS, menade. Duktig som jag är gick jag till skolan tillbaka efter några om och men, haha.

Tyskan var rätt rolig. Ich name... Äh, kommer inte ihåg. Guten morgen? Morgon?? Tror jag får finslipa mina kunskaper lite till..?

Nåja, från en sak till annan är jag nu vid yrkes och väntar på mat. Mat mat mat.. Älskade internatsmat! Hoppas de har mycket efterrätt. Och ris och broiler. 

 


Taio Cruz & massör

Jag har överträffat mig själv. Steg tidigt upp och hade därmed ridit båda hästarna före klockan 1!! Iväg till massören och nu ligger jag här. Aaah, tack och lov att det finns massörer här i världen, kunde ligga där hela dagen, haha."If you fall for me
I'm not easy to please
I'mma tear you apart
Told you from the start, baby from the start."

partyfeelis!!

tänka?

Vet ni, att det går inte att tänka på något då man rider eller överlag sitter på hästryggen. Försökte med all makt fundera på lördagen och planera, men nej. Det gick inte alls! Fast å andra sidan går det inte vidare bra sådär annars heller, haha.

Nej men min point var (omg jag har en point???), att då man sitter på hästryggen glömmer man allt, kan inte tänka på något vilket leder till att man inte kan ha några beskymmer. För tillfället. Perfekt terapi!!


jag och lilla Zita sommaren 2008.
ååå vad roligt vi hade!!


för det första...

vet ni vad? NU har jag mycket att komma med! Eller, mycket och mycket, något kanske det heter?

För det första; jag har varit ut och gå med zorro över två timmars länk. Hör och häpna!! Tog lena på en dejt på samma gång, drack kakao i solnedgången. Romantiskt??
för det andra; jag har gått för första gången i år strumpfota på asvalt. AsFalt???
För det tredje: Jag har stått på gatan och tvingat (jaja inte så våldsamt) folk att ta blanketter med sig så jag ska slippa av med dem. Inte precis min grej.

Nu är jag äntligen hemma efter promenaden och tror att sömn kommer smaka gott ikväll. Men det gör det väl alltid?


Snow patrol - set the fire to the third bar

"I'm miles from where you are,
I lay down on the cold ground
And I, I pray that something picks me up
and sets me down in your warm arms"

och ja! För det fjärde; jag låg på "the cold ground" å lyssnade till denna låt på samma gång. WOOW

lyckad dag!

Har varit en lyckad dag! Gårdagen också. Var till stan med annalina idag direkt från morgonen, köpte en tröja, bikini och halsduk! Tyvärr är jag så lat så jag inte orkar ta bild och visa er, haha.

Nu ska jag äta makaroner och efteråt och rida. wiee!

Så väntar jag faktist på morgondagen....

classy but chick

Vet ni hur bra det känns att ära första gången på 8½ timmar? Aah, som själva himmelriket kan jag berätta!!


Nu ska jag ställa mig iväg till emmas för att påbörja kvällen. Sen får vi se vart det bär av. Vi har dresscode "classy but chick", fråga inte vad det innebär, men det låter ju bra!

oturen 1,2,3

denna vecka har jag gått under en stege tre gånger. Oturen tycks ha framkommit på följande sätt;

1. Steg i hundskit. Nice! Har aldrig förr märkt att hundskit luktar så illa.
2. Var på stall wc:n som fungerar lite då och då. Prov-spolade först en gång - gick fint. När jag väl fått uträttat mina ärenden och skulle spola kan ni ju gissa att den inte fungerade. Trevligt!
3. Hällde sylt överallt på golvet. Eller, nåja, nästan överallt. Rättare sagt bara på ett ställe. Men i alla fall. Good!


en random bild från vår första bilresa
med annalina som chaufför på ett
veckoslut!

Nu ska jag iväg till LIA:n, andra till sista fredagen! YEI! Kan inte säga annat än att jag saknar skolan. Vår kära facebook skola!

just nu?

Vet ni en sak? Just nu har jag lust att börja blogga aktivare igen. Troligtvis kommer känslan att förvinna lika fort som den kom, fast å andra sidan så efter en vecka då jag ska tillbaka till internatet kanske jag börjar aktivera mig igen, i brist på annat att göra. As usual.

Mitt liv har varit helt fullproppat med allt och inget under den senaste tiden. Har hela tiden varit igång och farit hit och dit, gjort så mycket så man nästan inte har fått gjort något alls. Haha, det där lät kanske inte så smart skrivet men nåja. Jag är smart påriktigt, det är bara ofta jag inte brukar orka anstränga min hjärna så hårt....

april april

hmmm... April? April, april. Jag blir aldrig lurad *stolt*, det är bara jag som lurar alla andra.... hahaha

Nyss då jag skrev rubriken kom jag på att det redan är april!!!! Tänk er, redan i maj har vi skolavslutning! Wow. Höh? Vart har tiden gått kan man ju nästan fråga sig. Men ååå så skönt det ska bli med vår och sommar som vi kanske småningom börjar få här hos oss också..

PS. Tangetbordet här i biblioteket är roligt. Jag älskar knapparna, haha

RSS 2.0