nyår. snart

Idag är det nyår. Snart. Ikväll. 9 timmar!!! KÄÄÄKK!! Vart har hela året försvunnit??? Har nog varit den mest händelserika och bästa år jag minns! Och nästa år.. Ja, den kommer och måste verkligen bli bäst. Den ska det! IHIHIHIHI är så ivrig!!!!


hollywood

Nåja, färdigt spelat och skrattat. Bästa var väl nog "där stjärnorna är!!" Svaret skulle ju vara himlen eller rymden?? Minns inte, och jag utropade hårt, säker på rätt svar; HOLLYWOOD!!! Hahahha. Det var roligt. Och så då annalina förklarade "hunden........" och jag skulle fortsätta svarar jag "...Skiter!!"  Hehhehea. Varifrån kommer alla dessa roliga svar??? Hihihiihihihehehe

Nu ska jag snart och sova så kommer morgondagen fortare. JEAH!

= ?????

eget party

Nu sitter jag här ensam hemma och har eget party. Hahha. Lyssnar på musik och sheikar, har tyngt en ansiktsmask i käften på mig så ska alldeles strax gå och duscha också. 

Imorgon är det nyår!! Vet ni vad det betyder??? Nej, jag tänker inte säga. Muahaha

perfekt ridväder

Åååh, perfekt ridväder ute!! Inte alltför kallt och snö och.... Ja. Härligt!

Idag slapp jag till och med upp i tid! Hyvä minä. Nu ska jag ut i terräng med allu också, skönt!

Och ikväll kommer väl Emu, Lemu & Anskilinski till oss, ska väl sitta och svälla eller något annat lika intressant.


gullilallu. OBS! Det är myyyyycket mera snö ute nu ;)

farligt liv

Jag lever ett farligt liv. Tro eller ej, ni skulle inte vila sitta i mina skor!!

Ojdå. Stå i mina skor? Sitta i mina byxor? Häh?

scary

Nu har jag sluppit i gång och städar lite. Förstår inte hur det kan bli så råddigt så fort??? Det bor säkert någon under min säng som är och råddar då jag inte är hemma..... SCARY


Gårr härligt väder ute. Snö, snö och mera snö. Och vår hund är galen, haah!


han ska bara hoppa under då man skottar snö!

boa orm

Igår blev det en ½ pizza och lite körande i stan. Såklart glömde jag min plånbok i bilen, haha.

Vaknade just. Alltför sent!! Hinner ju inte göra något idag. Och så snöar det ju som sista dan! Men ja, idag hade jag minst 11 väckarklockor att ringa, men ändå tog det 2 timmar för mig att komma upp ur sängen. Hur kan det vara möjligt??

Drömde en mardröm också, om djungeln och om en orm som Lena höll i. LENA!! hahaha. Det var verkligen en orm för sig. Ingen liten man ser här på sommaren, utan faktist en stoooor boa orm... Där vid laget vaknade jag upp, blev så skräckslagen.


typ en såhär stor orm var det. Ja. USH!

fynd

Nåja, nu är allt shoppat och klart! Fyndade en handväska och en kortärmad tröja för halva priset, inte illa! Nu undrar jag vad jag ska hitta på för fuffens.... Ikväll ska vi ialla fall gå ut och äta, typ pizza eller något. Måste dock dela den med annalina så att jag ryms i de kläderna jag menat ha på mig på nyår, haha!


detta var nyår -09. OBS!! Endast en del av folket som var
på plats. En pyttttteliten del.

7 väckarklockor

Helt otroligt. Jag är otrolig! Hade 7 stycken väckarklockor att ringa mellan några minuters mellanrum, tror ni jag vaknade? Nej just det. Undrar om jag skulle vakna upp om det skulle vara ett krig utanför min dörr? Troligtvis inte.såhär kunde det möjligtvis se ut. Fast lite mera krigare kanske?


Nu med raska steg till stallet, efter att jag ridit ska vi till stan och se om man hittar något på rea!

ett gott skratt

Denna kväll har spenderats hos lena med anskilinski och emu. Hehehhe. Fick ett gott skratt. Möjligtvis två eller fler. Nu borde jag gå och sova, ska troligtvis till stan imorgon??


hos annalinas på lillajul! Värmde upp för
dansgolvet, hhaha ;);)

bejeweled blitz

spännande hur man kan bli så beroende av ett spel?? Nu kan jag inte ha alla hönor hemma. Fast å andra sidan, har jag haft det tidigare heller?


Och detdär är inte min high score. Nejnej. Min är över
140.000!!!


heiheihihihaheihe

Hehehheihhiihihhiohohhoh. Livet leker. HEHEHEehheheieheiiehohoo. Okej sådär roligt var det inte. Men jag och annalina sitter och pratar om nyåret och jag skulle kunna hoppa ur byxorna nujust, så ivrig är jag!! Okej inte bokstavligt. Men ja... Roligt hur något såhär litet kan vända på min humör helt och hållet??nyår nyår.... Here i come!!!

btw, vad hände ifjol på nyår??? Var nog vid lokalen men..... måste se om jag hittar några bilder!

roliga drömmar

Har drömt en massa roligheter senaste tiden. (en tog självmord utanför vårt hus, vår tv-styra(??) sprängde när jag slängde iväg den, jag fick en tatuering som såg alldeles hemsk ut osv). Det kan jag säga er att det var en besvikelse att vakna upp! Verkligen. Jag menar det! Jaja.
PS. blir så arg då jag inte vaknar av väckarklockan!!! GRR

överlevt

Jahas. Då var den kvällen (och halva denna dag) överlevt. Helt roligt var det nog, tills det blev ödigt. Hehe ;) Kom i alla fall hem ganska så sent så nu är man ju pigg och verkligen inte på bra humör.......


roligt på damtoaletten ;);) as usual! och emma såg så rolig ut på denna bild...


ANNALINA ER BEST

bonjour! nu ere självaste annalina som gästbloggar ;) vilkken ära!
ja å johanna star hij vi oss å haa just laga oss feedi åsaan vaale ti haa naliiti roolit me aader folkk ikvelld :)
ni vill ju seekert all höör va ja fick ti julklapp, men ja håks int bireett naa!
nu sleft johanna en fis, mohaha, hennas mörkaste hemlighet er savlöjjad! å nu staar hon å öövar iskurepliikkejä?!
deheer kvelde sluutar int na braaa......... :)


ja veit att johanna vill viis hitt bilde åt er!

vrålhungrig

här hos oss har vi inte ännu öppnat julklappar. Spännnnnande att få se vad jag får, hahah ;)

Nu är jag vrålhungrig. Verkligen. Synd bara att jag inte gillar julmat, bara potatis och köttbullar, haha!


jag och allu idag!


såklart måste vår katt ha en ulletröja på sig nu när
det är kyligt där ute. Han är ju lite feg av sig så..

tomten

Ja, blir nog ingen desto vidare uppdatering idag heller, hehe.

Igår var vi alltså hos fammos och efteråt lämnades jag av på vägen hem... Fräckt folk. Hah ;)

Nu ska jag upp och hoppa, julen är här jejeje. nåja, ut och rida så man får ta det lugnt sedan!


god jul bara gott folk! I år kommer jultomten med vita kläder och
har med sig en hjälpreda. (Folk har tydligen varit så snella så tomten
behöver hjälp med alla paket.) Och ja, jag fick äran att nappa dem
på bild!

roligt i snön

Igår hade vi lite väl roligt i snön....
HHAHAHAHAA. Ingen skulle aldrig gissat att vi var sådär barnsliga eller?!?! ;)

pulkabacke

Har gjort färdigt allt jag "måste" för idag, så nu drar jag snart iväg till annalinas och därmed skolgården och en stoooooor pulkabacke! Nej jag överdriver inte. Den är verkligen såhäääääääääär (!!!!!) stor! Hihihih. Och en linbana har de också. Ska bli roligt att leka småbarn ;) Ska ta kameran med och hoppas på att den inte går sönder....

kakao

nammm, en kopp kakao (varm choklad?!?!?) och bröd smakar ovanligt gott efter en hel dag ute! Hihih

Nu lockar bejeweled blitz mig mera än att hoppa i duschen och ställa mig iväg. Efter 7 minuter borde jag vara hos emmas. Perfekt.

slaveri

Huh. Slaveri för fullt här hos oss.
Allu var stengalen idag också. Nå, kanske han hinner lugna ner sig tills våren då tävlingarna börjar?


perfekt väckning

aaargh...! Perfekt väckning. Städastädastäda. Men härregud, jag gör ju inget annat än städar????!?!?!? Förstår inte vad det är för vits, snart är det ändå råddigt pånytt. Dessutom är inte städning precis ett "brahumörssysselsättning" enligt mig.

atombomb??

När man sitter på min häst är det som att vänta på att en atombomb ska spränga. Så vild är han faktist, märks att han fått ta det lugnt de senaste veckorna. Hihihi, han är så rolig och sprättig och söt och galen och härlig ochochoch..... Ja.

= ?????

sitta hemma

Är det bara jag som inte skulle ha tålamod att sitta hemma?? Jag tycker alla andra pratar om att det är så trevligt att bara vara hemma och ta det lugnt, blablabla. Jag har varit hemma denna helg och det är alldeles tillräckligt för en vecka! höhö 8)

Egentligen är jag alltid påväg ut då någon annan är. Kan inte minnas när jag senast skulle ha lämnat hemma då andra åkt ut? Och så är det ju oftast jag som vill göra saker fast jag skulle vara hur slut som helst, medan alla andra är tröga. Hihihihi. Jag är en sådan spilivinkk. (spilivinkk??? ööh okej)Crazy niklas i full fart!! hahaha

bästa känslorna

Man brukar ju säga att en av de bästa känslorna är kärlek, men medan jag satt och åt funderade jag och kom fram till att en av de bästa känslorna är då man efter en låååååång tävlingsdag äntligen får något ordentligt att äta! Ofta blir det så att vi startar tidigt på morgonen då jag äter ett bröd, nästa gång jag stoppar något i mig brukar igen vara sent på kvällen då man är hemma eller på vägen hem. Den maten man då får skulle man kunna dö för!! Haha.

Efter 4½ timmes "arbete" idag fick jag nu några minuter att sätta mig ner. Hjälper inte så mycket eftersom jag nu ändå ska ut tillbaka, efteråt ska det städas och så måste jag se vad klockan är om jag skulle hinna ha en liten vilopaus?


en av våra långa tävligsresor! Såhär tungt kan det
vara..... hehe

slåss

Nåja, igår kväll först till kokkola en runda och sedan till mias. Var helt ok där, fick slåss i snön och bli släpad runt av starka typer, haha. Nästa gång ska jag få ner dem alla!!! Tro eller ej ;)

Är (tyvärr) inte så tidigt uppe idag. Bättre lycka nästa gång, hehe


Läskikasa!!! (=fethög????)
bild från ifjol


17

Nu är alla sysslor gjorda för idag! Nu ska jag ennu fixa till mig lite och sedan kommer väl X, annalina och Toni snart och hämtar mig?! Kvällen ska spenderas hos mias, hon firar sin födelsedag såhär lite i förtid, på tisdagen fyller hon. 17. 17?!?!?!?!?? Härregud. Själv fyllder jag ju 17 för evigheter sedan.


hittade ingen bild av mig och mia så....
ja?

mörkt

Har varit och ridit ressu, nu ska jag med A ennu en vända. Mörkt är det men hjälps inte..... Skulle sitta fint med manege! Ressu var förresten väldigt bra, sådär btw.

Det hemskaste med att gå och rida nu är ju att jag är otroligt mörkrädd och hör ljud överallt.. Får se om jag slipper i liv hem tillbaka.


Förra vintern. Fint med reflexer, hehe

tv

Har inte hunnit skriva något idag. Blev väckt av pappa som tyckte vi skulle till stan. Ja, bara att stiga upp och iväg! Nu har jag egentligen alla mina julklappar klara, återstår bara att paketera in dem..

Mamma och pappa köpte en ny tv åt oss till julklapp! Wow. Det negativa var att jag måste tränga mig i bakluckan på hemvägen eftersom nya tv:n la de såklart i baksätet på min plats.. Pinsamt x10000000. Hahha. Nåja :D

Tror jag aldrig förr lagat en :D smailis i bloggen. Wow.städa

Hade alldeles glömt bort hur tråkigt det är att städa. Speciellt då man inte får lyssna på musik och göra saker i sin egen takt, + att min lillabror är uppe och leker. Öööööh. Ursäkta nu? Ska inte han också städa??? Nehe ne. Han är ju så snäll och vänlig så han behöver inte hjälpa till, det är bara elaka och osamarbetsvilliga barn (som jag) som måste arbeta. Rättvist javisst!


ojdå

OJDÅ! Var så full av mig själv så glömde bort att jag har en blogg också... Hahaha ;)

Igår var det en rolig dag. Det var onsdagen också! Egentligen har hela veckan varit bra. Nu är det i alla fall äntligen jullov!! Har ju väntat på denna dag sedan höstlovet....

Glömde bort att vi ska storstäda idag. Okej jag ändrar mig, jag har väntat på morgondagen ända sedan höstlovet.

trakasseri

HUH! Jag och mia har blivit utsatta för grovt våld och trakasseri. Hur kan en liten typ vara så stark och nästan klara sig mot oss två? I don't get it.

Gjorde förresten en till hål i örat, själv! Kokade en nål och stack bara egenom örat tog ju inte sjukt heller. Hehe. Billigt å bra! ;)


massagestol

Varför köpa en massagestol då man kan använda dem vid affärerna??överraskande

Blev ingen uppdatering igår, men det blev desto mera överraskande saker! Både dåliga och roliga saker, hehe.

Sov i alla fall ovanligt bra inatt, och länge fick jag ju sova eftersom jag började 10:45

Ja hörni, imorgon är det julfest!!!

Nu ska jag lyssna på en gubbe som pratar om datorer.

3 timmar

Slutade skolan halv 12 idag, sedan dess har jag och mia legat i min säng. haha. 3 timmar, inte illa! Har sett på nyaste Harry Potter, verkligen dålig film tycker vi..... Tråkig som bara den, (somnade mellan varven). Så la vi även igång ett avsnitt av Svensson Svensson. Hihih, de är så roliga. haha

Nu ska vi gå till skolan för att få mat. Hoppas de har något gott, på dagen var det något underligt ris och underligt broiler med bacon(?) inblandat. FY!

väcka upp döda

Igår kväll hade jag lite bråttom. Härjade på ovanligt mycket, och badade bastu. Teta kom och sa att mitt skrik kunde väcka upp döda..... Ojdå. Inte visste jag att jag hade så övernaturliga krafter!


grrr... Spookyy!

med mig jävlas man inte!

Hmm... Nog ska datorerna orka jävlas. Om de inte visste så med mig jävlas man inte!!!!!!

Har inte gått att ladda upp bilder alls idag, SÅ osamarbetsvillig har alla datorer varit. Eller åtminstone de två jag varit på.

Nu tvingar Noora oss att gå till affären. Fy faaaeen...... I snöpyrå (!!) och kyla. Hon får nog ta i med hårdhanskarna för att få mig dit ut. Hehe


WOW! NU gick det att lägga upp en bild också.
Framsteg.
Verkligen.

försovning

alla tre, jag mia och malena försov oss idag. Jag började klockan 9 så jag hann ändå till skolan i tid, till skillnad från de två andra, hehe.

Ikväll är det städgranskning. Har faktist plockat undan alla kläder och annat skräp på sina ställen redan igår. Idag återstår det bara att slänga dammbollarna längst in i ett hörn. (bakom sängen tror jag, det är svåraste att hitta dem där)


dammsugare.

VA! dammsuga? Ja, det kan ju vara en bra idé?

liiiiten stund

JESS! Tog ju inte en liiiiiten stund heller att komma fram till denna sida, där man skriver sina inlägg. Mia hoppade till av mitt glada utrop när jag äntligen kom fram. Ja till denna sida alltså.

Skulle bara säga att jag inte har så mycket att säga! Jag lever i alla fall, även fast man fryser rumpan av sig bara med att sticka ut sin näsa i kylan en stund. Hehe okej där överderdrev jag lite, men inte är det väl totalt omöjligt?!??!


skissa halpahalli

morjens. Moro. Här försöker vi skissa upp Halpa-halli. Går inte bra som det borde men det gör ingenting. Min horoskop tyckte jag är positiv idag. Det tycker jag också.

Nu ska vi bli psykologiska. Eller inte ennu, om en halvtimme. Får se om vi får ut proven, höhö. Det gick ju så fint för mig. NOOT

istiden

1 dag, 16 timmar sedan senaste inlägg. Vad stolt jag är!

Idag är det värsta istiden där ute. BRR! Aldrig i livet jag går ut mera idag. Bara till yrkes för att äta och till internatet och... Ja.


ridlektion

Såhär länge kunde jag hålla mig. Egentligen skulle jag ha kunnat vara utan dator längre än detta men hade så tråkigt så tänkte att skit samma, hehe. Som tur kan jag inte vara så länge nu heller eftersom vi ska ut på en liten runda igen.

Har varit på en rolig ridlektion idag, hoppas morgondagens lektion blir lika lyckad!


fiiiiina Ressu :)

Nu ska jag iväg, adiooos!

datorfri dag

Ska försöka ha en datorfri dag. Nästan i alla fall, så ni ska inte undra om jag inte uppdaterar på länge. Men såklart måste jag skriva då jag är på datorn, så får se hur länge jag kan hålla mig nudå, haha.

Igår kväll blev det en hel der körande med en ny fin audi, uuuh. Fin var den. Och bekväm. Och rolig. Tyvärr har jag aldrig i livet råd med en sådan bil! Såvida jag inte någon dag hittar en rik gubbe såklart. Haha, skämt o sido!

duschen

Hmm.. Ska ta och hoppa i duschen och därefter ställa mig. Ska på kaffe till Daniels, efteråt ska vi ut och köra eftersom han fick körkort igår!!! Svårt att tro. Han fyllde ju nyss 14. Typ.-5

Kan man bara inte sluta frysa? Temperaturen ute visar runt -5 grader. Öö... -5?? 5????? -50 skulle jag säga. 

Får ju sekert mer värme av att äta glass. Smart som jag är :)


aaaah. En skön sommarkväll Tänk er känslan
att vara ute med shorts och kortärmad tröja
utan att frysa. Det kallas glädje!

tuff morgon

Vilken pina. Mamma kom och väckte mig halv 9. Efteråt en gång till före halv 10. Jenna ringde efter 8. En tuff morgon på denna dag, haha.

Nu när jag ändå piggnat till har jag gjort några nödvändiga saker, näst blir det att äta morgonmål.anka

"jag är en anka jag är en anka jag är en anka jag är en anka jag är en anka jag är en anka jag är en anka jag är en anka jag är en anka jag är en anka jag är en anka jag är en anka"

"olen ankka olen ankka olen ankka olen ankka olen ankka olen ankka olen ankka olen ankka olen ankka olen ankka olen ankka olen ankka olen ankka olen ankka olen ankka olen ankka olen ankka"


blupblupblup

Och nej jag har inte blivit sinnessjuk. (jag har alltid varit det)

filosofiera

Ska snart sätta igång en film tror jag. Skulle egentligen ha gjort det redan länge sedan men alla vet ju att det är lite tungt... Hehe.

Sitter och lyssnar på lugna låtar med meningsfulla texter och filosofierar om livet. Jajajaja. Jag vet att jag är filosof ämne. Eller.. Psykolog? Hehehe, kanske inte jag.

IIIIKS. NU blev jag nervös. Hjälp Hjälp Hjälp


en... filosof?

påriktigt

Är nu hemma! Riktigt påriktigt hemma. Nej jag skojar inte. Missade en viktig NHL match på grund av poliser. Höhöh.

Nu är jag hungrigare än en världens hungrigaste varg!! Har sist ätit på skolmaten idag.... Ajajaj. Nu står i alla fall makaroner och kokas på spisen, är verkligen på tiden.

affärsplan borde skrivas. Den ska skrivas idag. MÅSTE!

skrämmande

Hmm.. Skrämmande att sitta i denna datasal. Vår lärare ser allt vi gör på datorerna. IIIK!

Snart slutar vi. Då ska jag åka polisbil.

polisbil?

Hmm.. Att åka polisbil eller inte? Det är frågan idag. Och nej jag blir inte gripen på grund av något brott. Så vitt jag vet av i alla fall.


piiipaaaapiiipaaa

skita?

För att lätta på trycket lite ska jag nu gå och skita. Haha nej skojade bara. Men några bilder ska ni få se för att lätta stämningen ;)


hihi. Jag som Mymmeli                               muuuums för broilersallad!!!

låna saker

Varför har jag så svårt att låna ut mina saker åt andra??? Varför, varför, varför.... När någon frågar om de får låna något hör jag min mun oftast säga "ja" och rösten i mitt huvud ger ett starkt utbrott med "nejnejnej jag vill inte". Egentligen borde det inte vara så svårt, en sak hit eller dit är väl inte någon big deal? Egentligen är det ingen skillnad vad det handlar om, att låna min häst för en ridtur eller låna min nagelfil för en nagel. Samma tvång i mitt huvud att säga "okej", oberoende sak. Men då såklart, om jag själv föreslår att någon ska komma och rida min häst är det inget problem?! Det är väl bara jag som är så självisk, höhö.
Jag tror egentligen att jag är ganska elak innerst inne. Eller.. Jag tror jag har vetat det tidigare också. Jag vet att jag är elak. Så är jag snäll åt dem jag.. Vill? Är jag bara ytlig då jag är snäll? Nej, det kan jag inte säga att jag är. Jag skulle mera kalla det som att "de som är snälla mot mig är jag snäll åt". Elakheten kanske beror mer på att jag inte vill släppa in personer i mitt liv om de kommer gå därifrån också. Det tål jag absolut inte. Okej, nu spårade saken lite ur. Inte skulle jag prata om min elakhet inte!

"jag jag jag". Haha. Detta låter inte alls som mig. Vem i hela vida världen har skrivit detta inlägg åt mig??? Eller så har ni bara fått ta del av.. Hmm.. Något lite djupare?

Nu blev det visst lite ovanligt tung text också, haha ;)

Mera tungheter skulle det också finnas, nu när jag och annalina sitter och filosofierar. Men det orkar ingen annan lyssna på. Dessutom får ingen annan höra det heller ;) muahhaha!


en av de två viktigaste?!
ett och annat

"hemma" igen!! Var en ganska passligt lång dag i vasa sist och slutligen. Fick uträttat ett som annat och nöjd är jag ;) Nu är det bara att vänta på julen. Och juldagen. Och nyår. WIEE


bild från igår då vi gick runt här i stan.

Bilder från vasa resan kommer snart! Eller ja.. Då jag orkar lägga in dem på datorn, hehe.


lääänge

Nemen vad onödigt. Skrev provet, tog lääääänge. Har sekert aldrig förr suttit och skrivit ett prov sådär lång tid! Men inte tror jag att det gick bättre fast jag skrev längre, hehe. Nu ska vi sitta här och ha tråkit i 40 minuter ennu, då först börjar nesta lektion. "Snacka om tungt asså!!" höhöhö.

Och så ska vi till vasa. JEJEJEJE

PS. Inte nämnde jag väl det redan???

tornado

Jag är uppe vääääldigt tidigt idag! Vet inte när jag sist sluppit upp ur sängen så tidigt sist som jag gjorde för någon timme sedan. Heheh. Idag ska jag till vasa. JES! Är nästan lite nervös? Varför? Hmm.. Svårt att säga. Fick inte sovit ordenligt heller, drömde bara om en massa tävlingar och en tornado maskin som gick i många hundra km/h. Att sitta på dens skjuts tog lite i magen ska jag säga er!


igår var vi aktiva och arbetade i skolan
heeeela långa dagen! nooot

Hörs ikväll ;)

msn

Pratar med annalina på msn.


Ursäkta. En SNIGEL?? JAG??
Nej gode gud. Och att annalina skulle
vara den flirtande? Njaa.. På sätt och
vis ja men ja tycker verkligen rollerna
borde bytas om.

skrivbord

Det bor någon under mitt skrivbord. Eller i alla fall är de där för tillfället, haha. Tycker de vill läsa mina meddelanden? okeeej?


Det blir vasa imorgon i alla fall, yeij!!

duuktiig

känner mig faktist duktig. Skoldagen har egentligen slutat men här sitter jag. JEAH

jesus

Här försöker vi aktivt skriva vår affärsplan med Jenna. Janni sitter här framför och kalkylerar. Försöker i alla fall? Jenna uttryckte sig med vulgära ord, "JESUS, JESUS, GUUUD!!" Och brevid oss sitter.. Hmm ja vad ska man säga.. Mer kristna människor? Nu skäms hon. Rätt åt henne.


Men nejnej. Man får inte trotsa herrens namn. Nu kommer Jenna se satan i resten av sitt liv. MUHAHA


Stirra på de 4 prickarna i mitten under
1 min tid och se sedan upp i taket.
du kommer se jesus!!!!

panik?

Jaja. Skön morgon. Drömde en massa. Steg upp. Åt. Kom till skolan. Nu ska vi skriva affärsplan. Måste sätta fart. Ska vara klart på fredag - 10 sidor ska skrivas. Ush. Panik? Nejnej, ingen stress.

PS. Vet inte vad det är för fel med min dator. Går inte att ladda upp bilder?? Eller så är det bara nätet som är så slött.


Såhär fina och glada kommer våra
kunder gå ut från vår studio!

extra besviken

Verkligen tung kväll måste jag säga. Har suttit på soffan i några timmar och sett som vanligt på top model och perfekta.. Kvinnor? Fruar? Vad i vida världen heter det på svenska??? Nåja i alla fall. Aktivitetspoäng: 10

Skulle ha velat till vasa på onsdagen med det verkar inte bli av. Ääh. Typiskt. Inget blir aldrig av då jag funderar. Så blir jag ju ivrig så fort så jag också blir extra besviken då det inte blir till något.... BLÄH

blir att beställa något från ginatricot nu som tröst då. Just så ja. Ja ja.


gonatt!

hårfärgen och smöret

Kom just "hem" efter en ganska lång stund på stan känns det som. Klockan är ju redan 6! Fick köpt lite mat, men hårfärgen och smöret som jag egentligen skulle ha glömde jag försås. Typiskt? Kunde de bara inte ropa på mig därifrån hyllan när jag gick om? Nej? Nehe.

Nu ska vi ligga i korridoren som malena uttryckte det.

årets julklapp

Här sitter vi och söker årets julklappar. Spikmattan verkar vara en favorit. Varför? Det är ju bara en matta.. Med spikar. Aj! Provade en gång att ligga på en sådan vid Emmas, var inte precis så bekvämt som folk säger. Måste vara något skumt med de som tycker det är bekvämt.ajajaj.. En sådan vill jag ha till julklapp.

roooligt

Nu sitter jag här med mia igen i vår tröghet. Det var väl något nytt? hehe

Var och red vid manege, rooooligt! Genast jag kom hit hoppade jag i duschen och strax kom några kaffegäster, rooooligt! Nu skulle jag ha lust att se... Svensson Svensson, rooooligt! höhö

Blir en tuff vecka nästa vecka, borde få skrivit över 10 sidor på vår tatueringsbisnes, kääkk! Panik....... Och tänk er. Imorgon får man säga "det är julfest nästa vecka!" Vart har tide gått???

duktig

Känner mig hur duktig som helst! (eller nåja, när känner jag mig inte duktig? ;)) Har fått gjort massor idag, och för en liten stund sedan lagade jag ris och broiler som mat åt oss, mmmums! När jag flyttar hemifrån kommer jag att laga ris och broiler varenda dag. Precis varenda dag!! Fast någon gång kan jag förstås koka makaroner. Potatismos. Fiskpinnar. Franskar. Nejnejnej nu spårade saken ur. Ris och broiler varenda dag säger jag!

Till efterrätt idag fixade jag dessutom jultårtor så nu ligger några sådana i min mage också. Vad ska jag näst proppa i mig? Glass? Låter inte så illa det heller hehe. Som tur ska jag ikväll till manege för att rida bort alla kalorier jag fått i mig idag.................


kära mango-melon <3 måste vänta tills nästa sommar
för att äta en sådan igen.

galen katt

Haha, min katt är galen. Nu springer han uppför väggarna och attackerar vår andra katt. Så vill han att man ska lägga mer mat i skålen fast det redan finns mat där!??! Jahas. Nu for mattan åt skogen. Vad näst?


han låssades sova först. Men....
Kan man se en glimt av fuffens i hans
ögon?!?!?!

parkullerbyttor

Har ju vaknat riktigt tidigt idag känns det som, tyvärr har jag bara inte fått släpat min rumpa ut ur huset ennu...


Lenas bilder från i somras då vi övernattade vid annalinas villa.
Här prövade vi på parkullerbyttor. Resultatet ser ni ju på bilderna.

Ps. Sommar NU, tack!

nelly.com

Nu bara mamma skulle ha nördat sig färdigt åker vi iväg till lenas! Eller jag ska till Lenas. Hon ska föra mig. Sedan åker hon hem. Ni förstår?!

Har checkat in nelly.com och hittat några fina kläder jag skulle vilja få hem.... :)


egobilder?

Nu har jag spenderat några timmar i stallet, städat och ordnat, roligt!!! Så försökte jag ta egobilder med min kära häst, men han var inte riktigt med på att posera................ Kanske bara tur eftersom jag också ser lite väl sprängd ut, hehe.


darling!

tog denna konstnärliga bild i misstag.
Dolda talanger???!?!?!?!

hemsk dröm

ush vad jag drömde inatt! Hade fest vid mommos och moffas gamla hus, var fast hur mycket folk. Så fick jag höra att alla skulle dö, man skulle döda varandra en efter en... Jag gick ner och låste in mig i källaren i hopp om att inte mördaren(mördarna?), skulle hitta mig. Men såklart gjorde de det. Mittiallt var vi på en tivoli och i en "dödsmaskin" och den maskinen skulle såklart krascha...? På något vis är jag i liv ennu, hehe!

Nu lite action i mig!


-06

kom just från stan, sitter nu hos annalinas och ska spendera kvällen här. Tror jag? I alla fall har vi ställt oss men en chipspåse och film...... Men det är ju inte det viktigaste vad man gör, utan sällskapet eller hur? Nå jaja nu ljög jag lite. nooot


jag och annalina i tahko -06. Se så gulliga vi
är :):):)

hahahaa. Annalina är inte värst glad eftersom jag publicerar denna bild. Men haloo? man kan väl inte skämmas för vem man är? ;)

föl

Idag är det en sådan dag då man bara kunde vara i stallet och pyssla och städa och ändra om hur länge som helst! Hihihih

Ska förresten visa en bild på vår härliga lilla unghäst. Lolli :) jaja, olli kallas han påriktigt..


beibe -08 sommar                                       beibe -08-09 vinter

kissi

Sitter här med min galna och gulliga själmordskatt, höhö.

ska alldeles strax gå till stallet och ordna upp lite, det ändras nämligen om i vår sadelkammare! Efteråt ska jag till stan, får se om jag hittar några julklappar...?


GRAUUU

ps. han löser mycket hår. Ush

klocka


mias fina klocka made my mika


slutade för en halvtimme sedan, sköna fredag!! Nu och rida till manege, roligt det också ;)

sova

nu ska vi börja sova här i stugan. Fredag imorgon som TUR!

har varit på dåligt humör hela dagen, bläbläblä. Kanske det skulle hjälpa med en södernresa?? ;)

Och varför i hela fridens namn kan man inte ladda upp bilder?????

nåja gonatt.

cam

Jag och mia sitter här med vår tråkighet och tar bilder med min webcam som nu mitt i allt börjat fungera. Något skumt måste ju ha hänt eftersom den inte varit igång en enda gång på två år och nu plötsligt fungerar den lite som av sig själv?!?!?!

Och nu då jag skulle ladda upp bilder jävlas nätet såklart... GRRR

klotta

Senaste tiden har jag bara klottat och fällt saker. Varför? Det är ju alltid annalina som brukar klotta? Jag antar att man blir som man umgås, hehe.

Så idag hade jag tråkigt och lekte med pennan. Satt och drog med den på mina byxor och när jag snart märkte att jag lekt med den ändan där det kommer bläck ifrån motmina byxor, och inte med den andra som jag trodde blev det panik. Försökte Sudda sudda sudda, men det hjälpte inte så värst mycket, hehe. Fina sträck på mina ljusa jeans nudå :)


rita och klotta.. Smart javisst!

kyligt

Mat om några minuter, mums! Eller... Undrar vad vi får idag?

Kyligt är det där ute, blir det månne vinter nu?

rädd

Efter kaffe, mat och skratt är jag på bra humör igen! Nu ska vi se på film, är lite rädd för vad den handlar om, hehe......................


absitnens

hmm.. Ja, jag vet att man inte kan säga rehabiliteringsproblem (?) som jag skrev i tidigare inlägget. Och ja, vet ju knappt själv vad det betyder. Men.. Man kan ju försöka låta smart? Det ordet jag egentligen sökte efter var absistens... absistensbesvär? Absint? Abstinensbesvär! Jaja, svåra ord är tydligen inte för mig...

Och ja, annalina, hon mobbar mig.


rehabilitering

Härregud, har inte varit på datorerna på hela dagen i skolan, rehabiliteringsproblem? Skulle inte kanske vara illa att försöka vara en vecka utan dator. Eller facebook!?!? Nej det skulle jag troligtvis inte klara av. Man måste ju få checka in läget då och då?! Nåja, men nu får man ju i alla fall lugn i sin kropp och själ igen.

Tog och sov en stund då vi såg på en dokumentär före maten, faktist så märker jag stor skillnad! Och god mat hade vi idag också. Dessutom slutar vi snart, suupeer!


pippi

Nu har vi fått lyssna på rektorn har predikat om hur vi ska uppföra oss här i internatet. Kanske bra att friska upp reglerna i minnet?

Badade bastu med noora idag, sett på pippi på rymmen och spelat kort (surprise). Så har jag och Mika haft ett fight vilket jag efter flera timmars kämpande förlorade, tyvärr.....


Men... vad i ***?? Barnprogram, och pippi
RÖKER?

snellman

Man borde inte få heta snellman ifall man inte är snäll!!!


kämpa

Här försöker vi kämpa på med vår tatueringsställe. Jag är chef, roligt att kommendera andra och de bara lyder som snälla får, hahaha ;);) Men å andra sidan kommer det väl på min nacke om inget blir till något i slutändan..................


såhääääär snälla får är Jenna och Janni :) Och en sånhär elak svart får är jag.

skumt

Jag har ju sagt att det är något skumt med tisdagar! Igen är jag tröttare än tröttast. Phuh!

Ja, hmm.. Vad har jag att komma med idag då? Inget nytt? Nehep. Återkommer efter maten, kanske min hjärna fungerar bättre och jag har mer fantasi efter att jag fått i mig något att äta....

RSS 2.0