I'd take another chance, Take a fall, take a shot for you.

Att titta tillbaka är ju alltid lite roligt? 

Årsresumé 2009
Årsresumé 2010
 
Och nu ställer jag mig själv frågan, varför har jag inte gjort en årsresumé av 2011?!?!? Varför varför varför? Nu kan jag ju inte längre minnas alla roliga och konstiga och roliga och dumma och roliga saker som hänt... Buhu.
Me so stupid.
 

28.11.2012

Meningen är att jag ska läsa. Läsa på matteprov. Men jag, jag läser bloggar istället! 
 
Good luck åt mig till imorgon säger jag bara............
 
 

Keep on dancing till the world ends

Titta vem jag och emma skypat med ikväll!
 
Hahahaha lyckades få en superduper charmig bild..
 
Ps. Lena, lär barnen att det är fult att gräva sig i näsan!!

You may have my number, But you'll never have my heart

 HAHAHA. Denna bild är ju för bra;
 

Time stands still

Igår hade vi en efterlängtad tjejkväll i "förr i tidens" stil. Visst, man har råkat flickorna nu som då enskilt, men oj så länge sedan vi alla var på samma gång på samma plats! (här talar vi om år alltså...) Och inte för att  tala om hur mycket saker och ting ändrats, Noora har ju ett eget hem/hus! (Som för övrigt är hur fint som helst) Men.. Wtf?!? När växte man upp och skaffade hus? Känner mig lite efterbliven för tillfället.  
 
Men, mera sådant! Hade alldeles glömt bort hur roliga alla är! <3
 
Noora, Malena, Jag, Mia, Annalina

Turn around, there's no limit to what we found

Huuhuu. Såhär tung har inte en morgon varit på hela veckan. Förutom möjligtvis i torsdags. Och igår?! Nåja, men snart ska jag i alla fall sprätta iväg till jobbet, över 7h dag idag............... Phuh. (och nej 7h är kanske inte vanligtvis superduper lång dag, men att sitta i kassan så länge i sträck är verkligen helt tillräckligt...)
 
 Ikväll ska vi ta tjejkväll vid Nooras med Mia, Mallo och Anli. Vet inte när vi alla varit på samma plats på samma gång sist? Högstadiet? Såå, det ska bli riktigt roligt! 
 

But is it too late to try?

Wohooo!!!

Idag känner jag mig såhär;
 
 
.... För att jag klarade av att räkna fast hur många matteuppgifter själv även fast jag såg allt såhär;
 
 
En första gång för allting alltså?!  Så stolt över mig själv!! Får se hur det går med tenten nesta vecka................

But I miss the thing, are we ever gonna feel the same?

Tog en liten flashback tillbaka till ifjol. Vad gjorde jag egentligen i November 2011? 
 
Jag tyckte jag skulle börja äta häslosammare. Hur gick det med det riktigt? 
 
Hade ålderskris och visste inte vad jag ville. Ja. Som tur är det inte en krissituation just nu. Men vad jag vill vet jag ändå inte! 
Jag hade bra humor. (And still have)
 
Jag fyllde 19. Var en cool 18 åring alltså. Tur att jag bara blir tuffare med åldern! 
 

Twilight Breaking dawn part II

Var och se Twilight breaking dawn part II för en stund sedan. Rekommenderas, verkligen! Och om jag inte aldrig förr varit kär i Edward Cullen blev jag det nu ikväll....... Dessutom är det ju så feelis att vara på bio, satt och var ivrig och nervös hela filmen, hihi!
 
 
 

I cant tell you what I learned from school

Dagar som denna undrar jag varför jag egentligen valt att studera.
 

18.11.2012

Söndag. Jag har ridit, duschat, ställt mig färdig och till och med hunnit äta. Klockan är 11(!!) (Duktig tjej här) Vad ska jag näst? Jobbaaaa! Är riktigt nervös och väntar med iver på arbetsdagen, haha, är ju ändå lite mer en 3 månder sedan jag sist satt vid kassan?! Huh vad tiden går........
 
Nu ska jag röra på mig så jag inte blir försenad på min "första" dag, C ya! 
 
Ps. Konstigt hur man orkar stiga upp tidigt och rida men till skolan? njaaah..
 
 
 
 
 

We'll walk in the fields of gold

Hade inte trott jag skulle säga detta men.. Var är snön?? Ifall den inte kommer snarast möjligt måste jag bygga upp en manege på 2 dagar med pengar jag inte har. Jävla kyla och skarpt överallt.... Vill ju rida ordentligt och eftersom jag inte har möjlighet att kasta hästen i transporten och köra till en manege är det lite dåligt med träningsmöjligheter såhär för tillfället. Så, egen manege skulle vara "the shit". Höhö 
 
En annan sak jag ser fram emot till när det kommer snö är att jag då får "sliir tå ja far" med min superbmw! Badgirl här alltså....
 
27.10 då årets första snö kom. Varför smälte den bort? 

We don't need to run more high

JAA, halare har vi ju fått också! Har jag kommit ihåg att nämna det? Invigde dem här en onsdag med "haalarihölkkä". Man gick runt i grupper och skulle ta bilder på olika saker. Tex. En bild hade som krav "Tågstation, tågtidtabellerna måste synas, och bildens tema Sex and the city". En anna bild man skulle ta var "Kyrka, de som syns på bilden får inte ha halarna på sig, och bildens tema "fösta kärleken". Kallt var det men annars helt ok roligt! 
 
Efteråt gick hela klassen till V:s på förfest, och därifrån vidare till HP. Jag överraskade alla med att säga om vi ska gå hem kl ett. ETT!! Där fick de sig en schock, hahha.
 
Vår grupp på Haalarihölkkän
Och en vanlig HP kväll. "Ska vi sjung karaoke??!?" och så väljer man världens svåraste låt som antagligen grodor skulle sjunga bättre.......

Måste shake, upp och ner sen vägg till vägg

Denna vecka har bestått av 3 skoldagar, frisörbesök, shopping och ridning. Inte alltför illa alltså?
 
Har sett tillbaka på gamla godingar.. Bilder alltså. Varför tar jag inte längre just aldrig bilder? De är ju världens bäst att ha! 
 
Av någon orsak fick "kom hem Emma"-facebook gruppen mig att titta på bilder från sommaren 2011. Så roligt vi hade!!
 

Don't fool yourself

Vi har lärt oss ganska bra dethär med mathandeln här under tiden vi bott i vasa. Vi handlar alltså i princip alltid en gång i veckan så vi ska klara oss tills vi åker hem till helgen.
Första veckorna gick det åt alltsom allt runt 30€ varje gång vi handlade (vi köper alltså det mesta tillsammans), senaste tiden har vi fått summan ner till ca 20€ och idag gjorde jag och annalina rekord - 7,90!! Dessutom inkluderade den summan både ketchup och sopsäckar vilka är långvariga produkter. Här snackar vi om att leva billigt alltså! Vad är 7,90 delat med tre? 2,93€. Med den summan klarar vi oss per person (förhoppningsvis) resten av veckan.
 
En gång vi spenderade lite mer en 7,90. Men det var det värt - mmm så gott!
 

You know how the time flies

 
 
 
Mördarmåndag. Först typ 3h matte och därefter typ 3h bokföring. Kan inte bli så mycket värre... + Att en massa skoluppgifter väntar på mig efter skolan! Gaaah
 
Ge mig styrka till denna dag.
 
 
 

Don't you worry

Det var den veckan. Tung har den varit och är lite rädd för att nästa vecka inte kommer bli mycket bättre? Känns som om skoluppgifter och lektioner börjar komma ut ur öronen snart..
 
Att man blir äldre behöver inte alltid betyda att man blir klokare - det bevisades igår. Blev en lite annorlunda ridtur när gamle (18åriga) hästen började bråka och jag envisades emot, vilket ledde till att hästen snubblade när marken var ojämn (vi fajtade alltå över snödrivor, gräsmattor och uppe på vägen...), så ja, hästen föll omkull. Slog huvudet ganska hårt i marken, benet lämnade under hästen och tummen kändes som om den gått åt h*elvete. 
 
Pappa kom med mig till första hjälpen direkt från stallet och jag fick min tumme/hand inpaketerat. Inte gips ändå, vet inte riktigt vad detta "material" heter, höhö. Annars så var det bara ytsår och svullnad, speciellt knä fick struk. 
 
Idag känns det som att allt tar sjukt och att hela kroppen är öm. Käken, nacken, knä, vaden, ryggen.. Ajaj.
 
Nu väntar jag bara på att tummen ska bli frisk så jag får hoppa upp på hästen pånytt. Sådant här går ju inte för sig! 

Birthday

Jahas, vet alla vad det är för dag idag? I varje fall borde ni veta! 
 

RSS 2.0