sommarlov

ojojoj vilken känsla!! SOMMARLOV! KAN DET BLI BÄTTRE? I Don'n think so. Verkligen en bra tidpunkt på lov. Och SOMMAR! Det känns ju nästan bättre nu än då man slutade grundskolan. Inte för att jag minns hur det kändes då men iaf. Jag är glaaaaad!

sommarlov

ojojoj vilken känsla!! SOMMARLOV! KAN DET BLI BÄTTRE? I Don'n think so. Verkligen en bra tidpunkt på lov. Och SOMMAR! Det känns ju nästan bättre nu än då man slutade grundskolan. Inte för att jag minns hur det kändes då men iaf. Jag är glaaaaad!

2 dagar kvar!

Det är ju nästan sommar nu. Närmare 20 grader varmt är det idag! (Läste på nätet). Skolan är slut redan för idag och snart ska jag in till stan med Jenna och Janika, tills klockan blir halv 4 och jag ska och äta med Noora och Malena. Så ska vi och panta - ja, vi har mycket pant igen! Hehhe.

Annars så hoppas jag på en bra sista skoldag imorgon. Och mycket värme och sol, och att jag denna sommar blir bruuuuun!

4 skoldagar kvar!

Jaa-a. Skolåret börjar närma sig sitt slut, endast 4 skoldagar kvar efter denna! WIEE. Kan inte bli bättre. Perfekt tajming. Som alltid.

Igår var jag i staden med malena och noora en bra stund. Var så varmt och skönt, riktigt sommarfeeling! Mera sådana dagar. Snart får vi troligtvis ut bokföringsproven, ja tror det gick bra. Men det återstår ju att se... Annar så har jag inget speciellt att komma med? hmm.. Tävlingar både torsdag och lördag denna vecka, Torsdagen ska V hoppa sin första 110 i Finland, spännande. A & R går 110 och 120. Lördagen ska bara A & R tävlas. Hoppas det är varmt så man blir brun! Tittade faktiskt på bilder från turkiet i går, åååå vad brun man var! Då man ens skulle vara hälften så brun nu.......

beslutsångest?

Nu har jag beslutsångest. Plööplööplöö. Fortsätta här eller byta? Samma vanliga eller nytt? Ja-a, mina egna beslut brukar inte sluta bra. Det har vi sett flera gånger förr. Så... Vem ska bestämma för mig denna gång?

seriematch

Igår fick jag mycket pant av två snälla pojkar. Tack för det 8)

Idag är det en rolig dag kom jag fram till. Drömde en "stzyna lykka'an" dröm inatt, dessutom, mera sådana, haha ;)

Imorgon har vi första seriematchen i fotboll! Spännande!!


tapper förlust

Diana tyckte jag skulle uppdatera så att hon skulle ha något att läsa. Man får ju känna sig nästan lite hedrad, hehe ;)

Var hemma från skolan igår, behövdes verkligen! Endå hade jag ont om tid. Så hade vi fotbollsträningar också, roligt var det! Hade dock dåliga skor på mig, så nu är det som om jag skulle kunna aputera "ringtån" på högra foten. Mardrömmar drömde jag också inatt, och försova mig lyckades jag med också! Brabra.

Igår spelade Finland mot USA, blev en tapper förslust med 3-4. Fy fan. Inte var det ju det skulle gå! Jävla usa....


Jävla målvakten. Utan honom skulle
Finland vunnit 22-0. Muahhahahah

4 minuter

Sådärja. Nu har jag en liten stund på mig att skriva. Rättare sagt 4 minuter. Sitter i skolan och skriver om en produktgrupp, wiee. Hade tävlingar i helg, jeejee. Så var det också en del härjande, hahha. Roligt har det varit! Det enda som jag inte har fått gjort är att städa mitt rum där hemma.. Ja fy vad det är råddigt där.....

Idag ska jag in till stan och söka efter en jacka eller andra kläder.

RSS 2.0