blä

Har verkligen glömt bort bloggen totalt. Nåja, kanske lika bra, knappast stör det någons vardag drastiskt fast jag inte kommer ihåg att skriva? Hehe. Malenas blomma har vissnat säger hon, intressant. Skolan rullar på, det gör det annars också. Så gör jag också saker svåra, det var visst inget nytt heller? haha, nu ska jag göra något annat. Blä för bloggen just nu.

första deltävlingen

hemma efter en lång tävlingsdag. Mitt finger är sjukt som f'n, men bra gick det. A vann första deltävlingen av ranrat tonni - där huvudvinsten i finalen är 1000 euro. duktig polle! R placerade sig som femte i 120cm klassen, så nöjd är jag med dagens resultat.

Nu sitter jag och äter glass med kinuskisås, namm! Borde visserligen hoppa i duschen och ställa mig iväg så fort som möiligt.......

cp

Oj vilken dag. Egentligen helt bra men med dåliga saker i i alla fall. Fotbollsmatchen gick bra, vann 4-0! Jag hade några bra fight med motståndarna så nu ser jag ut som att jag skulle fått stryk. (Okej jag överdrev kanske lite), men iaf. Min högerhands pekfinger är helt död, vet inte riktigt vad som hände men helt svullen och oanvändbar är den. (Slog kanske någon för hårt), så har jag sjukt lår, kommer troligen att bli ett fint blåmärke efter att någon sparkade mig. Så fick jag också en rolig smäll på foten. Och så är min nedre rygg lite cp, men det går väl över. Fast jag känner mig ganska sjuk. (inte bara i huvudet) ochochoch.. Ja.

Blev ganska många parenteser i inlägget. (Tycker jag), hehe.


Exakt såhär tråkigt kan det bli i
Jakobstad. Då kan gardinerna
få ha lika roligt som vi.

som en stein på gatå

Ojdå, glömde alldeles bort att skriva något igår!!

Fick iaf besök av E & A, härefter får de börja komma hit mer ofta eftersom bussen var gratis! Vi låg i min säng och lekte, haha, de gjorde sina läxor och så skrev vi i "mina vänner" bok. Okej, det var inte en mina vänner bok, men jag skrev iaf roliga saker i den, jag vill också ha en sådan! Den var tydligen från ffs, en kalender. Senare gick vi ut på stan på spotlight, booring. Så har jag också mycket, mycket att berätta idag åt A & E, allt som jag hört och sett! Wow.

Fotbollsmatch nästan direkt efter att jag kommer hem, sedan rida hästarna och göra utrustningen färdig för morgondagens tävling. Ja, tävling imorgon, fredag, hoppas på att det går bra!

Nu sitter vi - överraskande - på datorerna, kanske 1½ timme kvar av dagen?

Dagens/nattens mest roliga citat: Ja stzender me som en stein på gatå!

bra humör?

En ny dag och nya upplevelser! Jag sov tyvärr inte så gott jag kunde, eller iaf. var jag ovanligt trött på morgonen. Fast det kanske inte beror på hur jag sov, utan främst på hur länge. Nåja, jag är i skolan i varje fall och på bra humör. Tror jag. För en stund sedan var jag det, men nu? JO, kom just på en rolig sak, jag är visst på bra humör! Och nu då jag tänker efter så är det två roliga saker. Ena är att A & E kommer hit idag (omg jag måste städa), och den andra saken tänker jag inte berätta! Det jag kan säga om det är hihihihihi!

Nu ska jag fortsätta lära mig. (kröhmmhmh)

banka på dörren

Nu har vi badat bastu, spelat kort och dessutom har jag fått massag! Skönt skönt! Imorgon är det spotlight här i staden så emma och annalina kommer hit efter skolan, wiee! Så får vi se vad vi hittar på. Nu borde jag sova så att inte malena behöver banka på min dörr på morgonen. Ja, ifjol bankade hon ju faktiskt sönder sin dörr, så jag vill inte lägga min dörr in i farozonen. Eller något. Godnatt?!

underhållande bloggar

Tråkigt idag igen? Nej, faktiskt inte! Eller nja, hur man nu tar det.

Har fått fot och hand massage av malena idag, åååh så skönt! Dessutom har Noora lovat att massera min nacke och huvud senare ikväll!

Nu har jag ägnat mig åt att läsa bloggar. Haha. Undehållande, javisst!

http://www.kissies.se/ , http://paulinadanielsson.blogg.se/ , http://gaybloggen.com/ och http://desireenilsson.blogg.se/ .
Huhhuh sånt drama med dem fyra säger jag bara, haha!

föll?

Skolan var helt skön idag! Själva ämnen vi hade var inte precis roliga men vi slutade ju klockan 1 och annars också var det en lätt dag. Mias skoldag slutade också klockan 1 så vi gick ilag och köpte en glass, hehe. Efteråt satt vi ute och fotade mer eller mindre balla bilder, haha! nåja, jag hoppade (eller föll, hur man nu tar det), ner från samma kant som jag hoppade ner från för ett antal dagar sedan och fick jätte sjuka ben. Denna gång gick det faktiskt lite smidigare, även fast det var misstag, och det bästa var ju att det inte tog sjukt heller! Mia fick filmat den scenen, haha.

Nu väntar vi på att malena ska sluta skolan så vi slipper och äta och sedan göra något roligt igen. Ikväll ska vi bada bastu.


Ja.. Kröhmm jo.

händer väl?

Ojoj vilken dag. Egentligen har det varit en bra dag - endast en sak gick fel. Eller kanske man kan säga att en betydelsefull sak gick fel. Men nåja, sådant händer väl? Får hoppas på mer lycka de inkommande dagarna!

Jag och malena gick på stan en bra stund efter skolan och kom fram till att det inte finns något här i staden! Blä för det, fick inhandlat endast en kalender, plastfickor och något att äta. Ja, och ett halsband!

Ikväll har vi spelat kort för fullt, haha, var nästan orolig över att någon skulle koma och klaga på att vi är för högljudda...

morot och brödbilderna

Helgen kom och for, "äntligen" är man tillbaka här i Jakobstad. Denna dag har varit ett rent helvete, rent ut sagt. Nu hoppas jag på att nästa vecka kommer bli bra - och det tror jag den blir!

Blä, nu har malenas syster raderat "morot och brödbilderna" från kameran! Så nu får ingen se vad vi höll på med i.. Torsdas? :( Måste se om vi får åstadkommit fler galna bilder.

Nåja, allt har bara varit emot mig idag såsåså.. Hoppas på en bättre dag imorgon!

kvällens planer?

Kvällens planer? Jo.. öhm.. Dethär.. Ja, inget?

Hemma tänker jag i varje fall inte vara, så nu ska jag börja ställa mig iväg någonstans. Eller något. Det är verkligen så underbart då vi aldrig har problem med helgarna. PFFT!

shortsväder?

Igår var det en skön kväll, även fast det inte hände så mycket. Tyvärr

Idag tyckte min lillebror att det är shortsväder ute, javisst, mätaren visade nog över 20 men fyfan vad kallt det var. Själv tog jag vinterjackan med då jag skulle rida, haha!

Nu väntar jag på mat. Sällan.

juthbacka

Phuh, nu är hästarna ridna och andra nödvändiga saker uträttade. Då är det bara att ställa sig iväg på kaffebjudning. DC: party. Får se vad jag hittar att ha på mig, tycker jag mitt i allt har lite kläder att välja mellan?

Trött, tröttare, tröttast. Det är vad jag är. Men, jag vill ha en rolig och galen kväll!! Juthbacka marknad verkar locka folk, men dit slipper jag tydligen inte. Nehe. Ok. Jag får väl ha roligt på andra sätt då, hihi


plättar

nu är jag hemma! En rolig skolvecka har det varit, trött är jag men det hör väl lite till? Nu är det i alla fall helg och den tänker jag njuta av för fullt. Ska ladda upp några bilder från gårdagens galenskap bara jag får bilderna på datorn, malena har nämligen dem. Mia hade visst också någon bild av då jag klädde ut mig till en gangsta. haha.

Plättar till efterrätt idag efter skolmaten, mums.

Nåja, nu är det bara att ta sig i kragen och piggna till, hästarna väntar på att bli ridna!


Se vem som har likadant armband som
jag, A och E har!

tunga som sten

Nu är jag verkligen trött. Gårr tröittå som vi skulle säga på dialekt. Igår var det en bra dag. Hahaha, oj vad roligt jag hade! Kvällen gick dock sentare än jag väntat mig, så nu är ögonlocken tunga som sten.. Men nog skall jag väl överleva. De två första timmarna har gått ganska snabbt så nu är det bara engelskan kvar före maten, sedan är skoldagen redan slut!  Härligt med fredag, denna vecka har varit precis lagom långt. Ikväll blir det väl födelsedagskaffe hos Lena som faktiskt fyllde år igår!!

Nu ska jag dra iväg på rast med de andra. Jenna hade en önskning så den skall jag uppfylla;

Jenna är bäst!

haha.

flera meter hög kant

Det gick precis som jag gissade. Dåliga humöret försvann med ett huj när jag började härja och hitta på roligheter. Min sista morot fick vara med i härja och slutresultatet var att den gick av. Malenas bröd fick också agera som hjälpmedel. Så låg vi på golvet i korridoren (normalt), sprutade ketchup på fel ställen, varit ut och hjula, spelat biljard, och jag bevisade än en gång min galenskap med att hoppa från en hög kant som är flera meter hög. Det resulterade med att mitt knä är nu sjukt och nu efteråt började jag tänka efter att det inte kunde vara så hälsosamt åt själva benen.... Nåja, jag lever ju ennu i alla fall, haha.

Nu ska vi spela kort antar jag. Och jag kan inte vara på dåligt humör. HAHA


jag och mia är smarta glasögonormar

goda humör?

Vart försvann mitt goda humör? Äh, bortblåst, precis så ser det ut att ha gått. Även fast det nu inte ser ut att blåsa så hårt ute....

Malena klippte just mias hår, så nu har vi en bra hög med hår på vårt köksgolv. Hoppas de städar efter sig eftersom jag kan vara lite grinig idag. Tänker nämligen ha en dålig dag och vara arg och irriterad på allt.


Hårklippning på G.

Kom just på att jag aldrig orkar vara arg eller grinig länge. Äsh, där for den planen.

fy och blä x100

blev lite slarvig uppdatering igår, men stack iväg hem direkt efer skolan. Red med A och så bärde de av mot nivala på fotbollsmatch med B-flickslaget! Kom hem med en vinst och väldigt rolig bussresa! Alla var med och hade sjungtävling, vårt lag vann, haha ;) Bra laganda hade vi där måste jag säga!

Idag har det varit tråkigt. Eller nja. Jo. Hade två timmar fysik just före maten, fy och blä x 100!! Så åt vi korv till maten, och efter det var jag med malena och noora och spenderade resten av matrasten. Nu har vi någon slags mötesteknik, verkar lovande eftersom vi tydligen ska vara på datorerna idag vilket vi gillar! Får se vad annat detta ämne innebär, är nämligen första lektionen vi har idag.

Annars så fortsätter mitt glada humör, och så hoppas jag på ett bra slut på denna dag!!  :):)

Roligt - ingenting annat

Bläh, om man inte är trött nu är man aldrig. Eller ja, det kunde jag nästan säga, men jag vet att jag kan vara ennu tröttare ifall det behövs.

Hittade en ny favoritlåt igår, eller rättare sagt var det annalina som hittade den. På morgonen före jag kom till skolan lyssnade jag på den i över en halvtimme i ett streck vilket betyder att låten kommer att sjunga i mitt huvud om och om igen tills jag hör något annat. Dvs. en bra stund eftersom jag troligen kommer att höra musik näst då jag ska hem med bilen efter skolan. Då ska det ridas och spelas fotboll resten av dagen, får se hur sent fotbollsresan går.......

Annars så tror jag att jag har skaffat problem åt mig själv igen. Eller nja, snarare har jag bara tänkt på att ha roligt och inte brytt mig i så mycket annat, vilket är typiskt mig. Så nu tror jag att det kommer uppstå några saker jag inte skulle vilja ta fram på bordet och sköta undan, lättast skulle ju bara vara att leva på och inte bry sig i annat. Fast det är väl så jag till största delen gör och är därför i denna skiten nu. Men vi får ju se hur saker och ting utvecklas, mitt i allt har jag bara inbillat mig allting och så fortsätter saker som förr? Så som jag vill. Fast vill jag? I alla fall tror jag det. Nu just känns det roligt. Men kanske verkligheten hinner ikapp mig någon dag. Jag vet inte. Jag vet inte något.


I denna sak ser jag
nog ut som ett
frågetecken.
BLÄ.
Fast endå kan jag
inte låta bli att le!

"HAHA"

Huhhei. Pizza stod på dagens schema. I skolan alltså. Ska verkligen försöka att hålla min vikt som den är nu, förra året gick lite hur som helst.... Blä.

Märkte att jag skriver väldigt mycket "haha" och "hehe" här i bloggen. Haha. Blir ju kanske lite smått irriterande men man märker väl i alla fall att jag är glad och mår bra? :)

Denna dag har också varit bra. Har gjort en del saker som jag inte dagligen gör, vilket har gjort att vanliga saker blev en aning roligare. HIHI

Nåja, nu ska jag sluta fnissa och göra något annat. Undrar vad man ska hitta på ennu ikväll?

pantjakt

HAH. Vår skola är så rolig. Hehe.

Nåja, började med fysik för första gången idag, kan redan säga att.. Att wtf?? Hehe, förstår faktist ingenting. Måste fråga hjälp med läxan av någon mer kunnig... Så hade vi två sista timmarna med barbro, blir troligen ganska roliga lektioner med henne. Idag gjorde vi i princip inte något, nästa vecka har vi ledigt och på onsdagskvällen på konstens och kulturens natt(?) ska vi istället gå och se runt och skriva en rapport som ska inlämnas. Men det är ju helt okej, ska ju dit i varje fall.

Sådär från en sak till en annan; PANTJAKTEN HAR BÖRJAT! Hittade tillochmed 4 (!!!) pant i skolan idag. Verkar som att nya ettorna är svåra att dricka och lämna efter sig, hahah. Det är ju helt ok för mig, bara jag hinner före städerskan.............


Såhär mycket pant fick vi samlat under
våren i fjol! Eller ja, under förra våren.

ovanlit tung dag

Ojojoj! Detta kunde inte vara bättre. Fick ris och broiler till mat efter skolan, precis som jag önskat för mig själv! Och fy vad skolan var tung. Ovanligt tung, för att vara första dagen, dessutom fick vi inte gjort något. Det var främst det som var tungt, haha.

Så har vi bara slappat framför tv:n, ska nu in till stan och köpa några nödvändiga saker. Bla. Tvål, plastfickor och, och, och... Hmm, ja det får man väl se sedan.

skolstart!!

Jag hade en bra idé ang. bloggen, men idag, just nu, vet jag inte om det känns som en bra idé längre. Får se om jag återkommer till det.

ÅÅ kära skolan. Nu sitter jag här igen, på min dator. Skolan har ju nu då startat, började klockan 9, satt i auditoriet, tittade en aning snett på de lite mindre, (ja, jag är snäll) och nu får vi undervisning om hur vi ska skydda oss mot svininfluensan. Jag har ju visserligen haft det redan (anser jag), så jag oroar mig inte alls.

Jag och malena bor ilag igen, fick bra rum och utsikt. Hehe, nu kan vi inte missa någon som kommer eller går till internatet. Roligt att träffa alla kamrater igen, man har så mycket att säga men på sätt och vis är det i alla fall svårt att få sagt något, haha.

goda tårtor och kakor?

Kom fram till att det är tungt att uppdatera sällan. Då måste man skriva så mycket på en gång, och vad är inte tungt om inte det?? Hehe.

Annalina har varit hos oss och varit med mig och rida A. Filmade några stumpar av då hon red också, hahhhaha. Ojojoj vad jag skrattade... Haha. Underbara häst & A!

Ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska göra. I alla fall hoppas jag på att slippa till annalinas för att äta goda tårtor och kakor, hennes bror fyllde nämligen för någon dag sedan. Haha, vad då snål? Nej, men hennes mamma är bara så bra på att baka det jag tycker om......


Bara för att min häst verkligen är bäst!!<3

sommartider

Blev så glad när en vän till mig sade att hon varje dag kommer på min sida och ser om jag har skrivit något nytt, och att hon alltid blir besviken då det inte är uppdaterat så tänkte nu skriva en liten stund! ;)

Har faktiskt gjort mycket under sommaren, och snart, på måndag börjar skolan igen!! O-oou för det. Fast å andra sidan är det nestan roligt. Ja, men tillbaka till sommarlovet. Har cyklat till kokkola med annalina och emma, tog en bra stund eftersom det är över 20 km åt en hållet eftersom vi cyklade på småvägar. Vädret var passligt varmt och vi cyklade med bikiniövredelen i hopp om att bli brun. På tal om att bli brun så är jag ovanligt blek i sommar....

Så har vi varit till Tammerfors med A. Sprang undan utlänningar som försökte tala med oss, åt mindre god mat, å lekte cp:skadade i Särkänniemi. Haha, roligt hade vi! Skulle ha fått bo i en svit med ett förmånligt pris om vi skulle ha velat, A:s mamma kände någon som arbetade på hotellet. Felet var bara att vi skulle ha hamnat att bo med annalinas mamma och hennes väninna, så vi tackade nej och tog ett vanligt hotellrum istället.

Vi har grillat, simmat och badat bastu mycket den senaste tiden! Skönt med bastu och bad! Dessutom är jag överraskad av hur bra jag tål att simma i kalla vattnet, i väder som väder, medan annalina har svårt att ta sig i vattnet. För några år sedan var det precis tvärtemot, haha.


Cyklar till Staden                                         Nattsimning vid annalinas villa

Tornado<3

RSS 2.0