Our education system


Sprechen Sie Deutsch?

Hjäääälp! Fick nästan slag idag när jag mitt i allt kom på att tänka på när 4 sidor långa tyska grejen ska vara inlämnat... Och deadlinen är idag!! Kom just hem från arbetet så nu har jag knappa två timmar på mig att få ihop något, en halvsida är skriven från förr. 3 sidor är tungt att skriva annars också, men nu på tyska vilket gör det 10 gånger värre! Hej google translate. Och lite copypaste.
 
Så, good luck åt mig!!! 

Ain't got no time for no haters, just live your life

Har haft några intensiva dagar innehållande hästdag, egna sysslor och hästar osv. Så idag passade jag på att ta en sovmorgon till 9, hehe. 
 
Dagens schema är att städa mitt rum, fyyy sådan katastof den är just nu! I don't get it...........  Så ska jag ta en ridtur med A före jag åker iväg till jobbet. 
 
Imorgon blir det också en ganska effektiv dag har jag på känn, och på lördan åker vi iväg till Ylläs.
 
En hel del på gång alltså, men som jag sagt förr också, så är det ju för det mesta endast roligt!
 
 

25.2.2013

Så har vi sagt adjö åt Lena igen en gång, imorgon åker hon tillbaka till amerika! Nu ska hon dock vara borta"bara" 9 månader.... Och i kalifornien!! Hur coolt?
 
Måste riktigt googla upp var kalifornien egentligen är, mina geografikunskaper är ju som de är hehehe. 
Men längre bort en så kan man ju inte hitta typ? Men ååh.. Vad varmt och skönt och fint och roligt......... Dit ska jag också åka före jag dör!

life always offers you a second chance

Huh vilken skrämmande dag. Oro, skräck och lite sorg blandat med varandra, första diagnosen kom med nästan det värsta resultatet men slutligen fick det en happy ending! Vilken lättnad!
 
PHUUUUUH. Behöver nog avslappnande sällskap och lite kebab ikväll. Undrar då vad morgondagen har att komma med då vi ska på resa med lillkillen?
 
 

Act like you know, just what to do

Så skön morgon! Sov allt till kl. 10 eftersom skolan börjar först 11:45.. Redskapsprogram tent på schemat, vilket alltså innebär allt krångel inom word, excel och powerpoint. Nu undrar jag för mig själv varför jag inte varit mer närvarande på lektionerna, ni vet, man sjunker ju så lätt in i internets vilda värld direkt man har chansen, speciellt i skolan. Men det ska nog gå vägen i alla fall, SÅ svårt kan det ju inte vara?! 
 
Nu har jag bara ett problem. Endast nudlar i skåpet och jag är hur hungrig som helst.
 

After a test

Dagens feeling, efter företagsrätt tent;
 
 
...Och så har jag ju fortfarande ett prov kvar!
 

That people like, "Damn! That's a cold ass honkey."

Inte kanske alltför optimalt att se på live hoppning, lyssna på partymusik och försöka skriva tyska. Nu har jag i alla fall fått öppnat word så det är redan ett framsteg, höhö. Undrar vad det är att det sällan går att få något gjort i mitt rum, skoluppgifter går ju lättare att göra typ i köket?!
 
Viktigaste nyheten för tillfället är ju ändå att....;
Imorgon får jag äntligen se Lena!!!!!! Ett år har det gått sedan hon reste iväg till amerika. Tänk att man inte sett en av sina bästa vänner på ett år?!?!? Nu ska vi bara ha en awesome week från och med imorgon med henne, jejejej! 
 
 

Forever can never be long enough for me

Ja inte kunde jag ana igår då jag vaknade att jag samma dag skulle skriva under arbetskontrakt och också ha mitt "första" arbetsskift! 
 
Så jep, jag är tillbaka i Prisma! Hehe, men riktigt trevligt med extra pengar ju, man lever ju inte så galet bra med studiestöden......
 
Nu borde jag aktivera mig inom skolfronten dock, en engelska uppgift ska göras, har två tenter på tisdagen att läsa till och dessutom måste jag skriva en tre sidor lång "uppsats" på tyska + göra en powerpoint presentation till det också. Wtf har jag gett in mig på riktigt då jag studerar? Haha...
 
 
 

And I hope, I hope, I hope

"happy valentine's day" tyckte Rino och tog bock 1... 2... Och vips så satt jag i snön.
 
Nå, tur att jag tycker om honom anyway. Och det var väl på tiden att få en ofrivillig avsittning efter 5 år?! 
 
För övrigt har jag inte haft en direkt speciell alla hjärtansdag eftersom min valentine är på värsta bootcampen i Levi.... Kröhm. 
 
Vi tar en lugn tjejkväll med kära pyllis nu istället, fastlagsbullar och.. Ja? Tv? Hehe, sooo romantish. 
 
Och den roligaste bilden på länge, heehehihihiihi. 

Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer

Igår hade jag en helt supermega rolig dag! Började med att kl 11 på morgonen blanda kakao, därefter småningom till pulkabacken och efter det blev det förfest/fest/efterfest vilket avslutades med att hämta pizza och börja sova klockan 00:00. Perfekt dag, och hur roligt som helst, ni anar inte!
 
Vet ärligt talat inte när jag skulle haft så roligt som igår. En massa skratt, "bådas", musik, trevligt folk och glada miner. Fastlaskiainen 2013, you rule!
 

If I lose myself tonight, It’ll be by your side.

Helt tillräckligt med 3 skoldagar för mig denna vecka. Har motionerat mina två virsingar efter att jag kom hem, och så fina de har varit idag! Allu skulle dock få banta en ca 100 kg, just nu ser han inte världens sportigaste ut haha..... 
 
Gjorde nyss kvällstallet färdigt och konstaterar än en gång hur skönt det är i lugn och ro att göra allt klart. Bara jag, hunden och nöjda hästar. Så skönt med tysnad ibland! 
 
Nu ska jag titta på C.S.I som råkar komma på tv:n och äta en glasyrmunkk. Omnomnom
 
Random bilder på pollarna, inte alltså tagna idag.

Everybody let's lose control

 
 
 
Goddag, här sitter jag duktiga elev i skolan, hungrig, trött och utan inspiration. Allt är som vanlit då alltså?!
 
Har i alla fall potatis och knackkorvsås till mat idag, namnamnam, något bra?!
 
Tack för visat intresse, hörs igen.
 
 
 
 
 
 

02.02.2013

"Jag vet ingenting om tur,
bara att ju mer jag tränar
desto mera tur har jag."

RSS 2.0