livet är dyrt

Kom fram till att livet är dyrt.

Väldigt dyrt.

Nej härregud, hur ska jag ha råd att leva?????

Nelly.com

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

hehehehe. Tråkig kväll så varför inte försöka vinna en resa? Rösta rösta rösta ;);)


David Guetta feat. Makeba - If we ever"Was afraid to try, and afraid i'd fall again
crashing down from the sky, you know"

En hastig snabb uppdatering. Tävlingar igår, Allu fyra i 110, Ressu andra i både 120 och 130cm, så en lyckad dag för vår del!

modevisning

Idag har jag gjort något som jag aldrig förr varit med om!!! Var nämligen som modell på en riktig modevisning. hhahahaha. Visste inte riktigt om jag skulle skratta eller gråta, men själva föreställningen var bara rolig och mitt hår var helt skojigt! Mycket löshår och blommor uppsatt högt på huvudet. Visade upp en svart lång klänning, var faktiskt inte nervös och gåendet.. Ja det vet jag inte hur det gick men man kan ju int vara annat än nöjd eftersom jag inte föll ur scenen i alla fall! hahaha.

Nu ska jag ställa mig och sova, imorgon ska vi och tävla med hästarna!

Jeff Buckley - Hallelujah"but love is not a victory march
it's a cold and it's a broken hallelujah"

En klassiker (!?!?) till sång såhär dags på kvällen. Passar till mitt humör som för tillfället är väldigt lågt nere.... Don't ask me why, höhö.

I väntan på bättre tider (sommar och roligheter?!?!)

Donkeyboy - ambitions"I can't tolerate
The feelings that I feel when I feel
But don't you know?
Some feelings never seem to let go"


tornado??

Bra taiming jag har. Egentligen borde jag rusa hit och dit och slänga kläder åt alla håll, men nej här sitter jag bara. Och bloggar! Av alla sysselsättningar. Huoh. Vart är jag påväg??

Är i alla fall på dåligt humör, alla borde hålla sig borta från mig, hehe. Men å andra sidan så vet ju alla hur det är med min dåliga humör, den är som en tornado, kommer fort och utan varning, försvinner lika snabbt. Eller något. haha!

Nej nu ska jag faktist börja röra på mig. Ugh

tävlingssäsongen har börjat!

Tävlingssäsongen har äntligen börjat!!!!!! Inledde den med en vinst med ressu och en rivning med allu. Bra dag, efter två veckor pånytt på tävling!

ihihihihihbild på mig och gullilallu, kanske enda bilden som blev
någotsånär bra från hela dagen?!


bubblar

åååh jag är bara så glad!! Tror inte livet kan vara mycket bättre än det är nu? Eller jo, bara man inte behövde sköta skolan... Ehehe men överlag. Det bara bubblar i mig, om det kan bubbla i en?? HIHIIIHI

<3<3<3333<333<33<3333vilken klar och tydlig bild.

hoppträningar

har varit på hoppträning igår, idag har jag bara sett på, och imorgon ska jag själv hoppa igen! Om gårdagen kan jag bara säga att båda hästarna var bra. Han sa själv också att han troligtvis inte sett allu vara sådär bra aldrig förut! Hhihihih. Ressu hade ett nytt bett som fungerade bra, så även han var super! Att bara se på träningarna idag var också roligt, och det gick så bra för allihopa! hihiihihih. Var och red ressu här hemma en runda och nu ska jag gå med allu också.

Nu blir det bara text, text och text, om häst, häst och häst. Så kan väl tillägga att... Eh, det är inte så kallt ute längre? Kanske våren så småningom börjar komma?? Öööh.. Ja. Jag är hungrig.
bilden har förstås inget med inlägget att göra.

vuokatti
var i vuokatti och ränna på torsdagen med annalina, danni, x och engström!

australian men

jag, emma och annalina spanade in australienska(??) snyggingar på nätet en dag.
ehehehehhehe

ja-a ni.

Ja-a ni. Vad har jag för mig idag då?

Ja hörni, inget.

Om ni nu absolut vill veta såg jag årets första fluga. USH vad tidigt de är ute i år!!


Nu ska jag duscha och efteråt till annalinas för NHL turnering på playstation. Kommer gå som det gick för finland i USA matchen. (6-0 om någon missade). Det är såklart jag som vinner med 6-0 då.

RSS 2.0