horoskop, ekonomi

haha, läste just mitt horoskop;
Ekonomi
Du går ofta omkring och tänker på vad du skulle köpa om du hade pengar. Tyvärr matchar inte din ekonomi dina storslagna inköpsplaner.

Synd att detta stämmer.

Och ja, jag ska sluta läsa horoskop.............

Over and over"I think about it over and over again
I replay over and over again
and I can't take it i can't shake it no
"

Vaknade just och ska nu i duschen och så måste jag kanske städa undan lite också...

allu var tvärtom

Huh vilken lång resa det blev! Båda hästarna var duktiga, ressu tog några väldiga skutt på ett litet oppvärmningshinder.... hehe, allu var tvärtom och hoppade större de stora hindren ;)

Nåja, nu ska jag väl koka lite makaroner och sedan kanske sova en stund?!


ressu i förra vintras, hehe, spännande att
hoppa med dressyrsadel....

Btw tycker jag att jag skrivit mycket "spännande" senaste tiden. Vilket spännande liv jag måste leva.

stora stygga vargen

Oops. Vi skyller på att bloggen har krånglat så jag inte fått skrivit?!

Den stora stygga vargen har varit hos oss igen!!! Gått upp för vägen och över våra grannars gård. Trevligt. Tänkte precis igårkväll då jag kom hem, att tänk om en varg är bakom huset??? Tur att jag kom hem så sent så vargen inte var här längre.. Ush.

Nu ska jag hoppa ner till stallet, ta ut lite skit och lägga allu i transporten. Idag skall det hoppas!


varg vid postlådor

Mamma väckte mig rätt tidigt och sa att vi har haft en varg vid våra postlådor idag!! När ja sedan vaknade pånytt efter att ha sovit lite till visste jag inte om jag drömt det eller inte... Hehe. Men nej, vargen var här!! WOW

Blev orolig över var ralle var och undrade om mamma sett honom på länge. Han lär ska sova uppe så ska nog gå och pussas med honom lite. ;)
emma som chaufför

Första resan med emma som chaufför har överlevts. Inga kärringstopp eller böter så bra måste det ju ha gått!? hehe

ska nog börja sova snart.....  Borde i alla fall.


emma fick körkort!

Emma fick körkort idag. Får se hur länge hon hålls på vägen??? HHEHE. Först kommer väl flickorna till oss en stund, efteråt måste man ju bara gå och köra. Bara för att man kan!

Nu i duschen. Nästan nu i alla fall. Först måste jag kanske plocka undan lite kläder??

2 fast 2 furious

BTW!!! Denna film måste ni ju alla se!!!!"Now your car just stopped on a empty tank
BOY whatcha gon do? ACT A FOOL"

2 Fast, 2 Furious...

snällt och försiktigt...

Hihihi. Det är så roligt att köra! Spännande att se hur hårt man kan köra utan att hamna i diket kanske..? Nejnej, jag kör snällt och försiktigt. Änsålänge i alla fall!?

På lian idag fick jag både måla och skruva. Var ganska roligt egentligen, även fast det kändes som att målen fastnade överallt förutom på brädorna jag skulle måla, och skruvarna var lite svåra att hantera.... heheh. Borde börja på bygg kanske?


brummbrummm!!!

fast i snön??

smarta jag var och köra med vår bil på åkern... Hehehe, gissa om jag lämnade fast i snön??? Absolut ja. Som tur har man en morfar med traktor som kom och räddade mig, hahhaha...!!


Nåja. Nu och köra på nytt!!

klockan 2

Blogg.se har tydligen haft några förändringar på gång idag så har inte fått skrivit något tidigare?!?

I alla fall kan jag säga att jag inte vet när jag sist skulle sovit så länge som jag gjort idag. Steg nämligen upp runt 2..... hehe

Hittade förresten gamla bilder från en resa till cypern.... Hehehehe, märks på vilket århundrade vi levde då. Jag och mina kusiner lekte spice girls i varannan bild. Ja, om inte nästan varenda? Så vågade jag inte simma eftersom lina hittat en död kräfta i vattnet. Så lassade vi sand på moffas rygg, och lade tobaksfimpar och stå i den sand vi lassat på. Hehehe. Synd att inte vår skanner fungerar, de skulle vara härliga bilder att få på datorn!!


ja ush. Vem skulle vilja simma bland sådana?

Nog var jag ett smart barn förr i tiden.

party fish


JJou säger:
USH!!!!!

IQ test

Hej. Hej???? Jestas.

Har gjort ett IQ test på illustrerad vetenskap ikväll. Mitt resultat blev precis 100. Lite bättre och lite sämre har det ju gått någon gång förr, lägsta jag fått är väl 88, högsta 107.. Hehe, och ja, flera gånger än så har jag inte prövat heller. Och så har jag ju gissat mig fram också.....

Undrar varför jag tycker om och blir.. Eh facinerad av låtar som handlar om döden?? Hmm.. Mystiskt.
"And you're not coming back
I got a reason to cry"


okej inte riktigt låt från bästa ändan men.

njet

Försov mig idag, trodde jag missade bussen till stan men njet. Kallt är det idag också, brrbrrbrr x100, och ut på stan ska jag och en annan prakitkant, hanna, på några ärenden. Får se om jag fryser ihjäl. Troligtvis inte men man kan ju alltid hoppas.

Nu undrar jag.. Hur ska jag klara mig till helgen??? Hehe. Underligt hur fort man blir van med vissa saker.

oho. Min matrast tar (är??) slut.

självdiciplin?

Ush vad dålig jag är. Med självdiciplin menar jag. Heter det ens så??? Nåja. Ja skulle sova klockan 11 ikväll, nu är det 5 minuter till det. Får se om jag hinner? hehePå tal om skruvar så senaste tiden har jag fått flera roliga chanser. Nu är det väl egentligen bara frågan om hur allt lyckas? Om något lyckas ska man väl tillägga.

över och under

har just varit och ridit ressu, ush då tårna ska frysa. Nu med allu. Aaaah vad det skall bli skönt med en lugn kväll!


hehe vår snedhund går hur som helst under
och över hästarna. Okej kanske inte över men
under i alla fall!?

equiline & kingsland

En kvinna som representerar equiline och kingsland produkter har idag varit och berättar och visat nästa vinterns nyheter. UHLALLA vad mycket fina saker det kommer! Och dyra..........

Fick en väldigt intressant erbjudan idag också. Eller intressant och intressant, en väldigt lockande och rolig erbjudan!!  HIHIH


jävla facebook

Jävla facebook, går inte att uppdatera eller kommentera status!! Grrrr

Ikväll tänker jag börja sova klockan 8. Om jag inte hinner så tidigt så klockan 9. I värsta fall kan jag dröja upp det till 10. Men inte en minut längre! Jag tänker inte. Nej. Jag ska och sova tidigt för en gångs skull!

nu via wc en runda och då till lian. Skönt att vara bara till 4 idag!

Och nej, inga bilder för tillfället. Tråkig är jag.

här igen

Här igen. Hungrig är jag, väntar bara på att slippa hem...! Blir nog bara att slänga i mig något mat, sedan rida och städa så jag hinner med allt jag ska ikväll, hehe.

Skulle föra en släde till källaren med två män idag, jag satt såklart på skujts och när vi sedan skulle ner till källaren satt vi allesammans och rände ner för backen! haha, okej kanske inte riktigt. Men släden skulle vi föra, och tung var den!


ja, ungefär en sådan.

matpaus

hihi, igen på datorn. Har matpaus nu så hinner ju shecka in läget? Ska nog komma hit en varv efter arbetet också, i väntan på att mamma ska sluta arbetet och jag ska slippa hem.

Fryser väldigt mycket idag, och både hes och snuvig har jag blivit. Någon flunsa på gång? Iiks. Inte nu. Inte före lapland!

lia är chill

Kom till biblioteket en varv, ska låna en bok. Lia är chill, hehe :)

Datorklockan visar 04:08.. Hjälp?!

Nåja, hörs då jag är hemma?!


skällde ut vinter

HAH. I förra inlägget skällde jag ut allt som har med vinter att göra och nu väntar jag på vår resa till lapland.... heheh. Kommer bli hur bra som helst!! JEJEJEJEmed min tur faller vi väl ner från en gondolhiss på vägen upp till toppen.... hehe wait??? toppen?? tror inte jag vågar mig så högt så jag måste ju hoppa av! HJÄLP

förstår inte..

Försår mig inte på människor som tycker om vintern. Vad är tyngre än att ha kallt, klä på sig 9 tröjor och ändå frysa om fingrarna?? De som tycker om att skida, skrinna, pimpla osv. I don't get it!! Ush och fy för vinter.


ungefär såhär ser man ut då det är riktigt kallt.
Oj, glömde halsduken.

planera lapland-resa

nåja. Vet inte riktigt hur jag skall börja men??

Gårkvällen blev precis så bra som jag förväntat mig. Tror jag? Så planerade vi också vår lapland resa, iiiii vad det ska bli roligt!!!! Kan knappt vänta! Nå, är ju bara ynkliga 3? veckor tills det så. hihihii

Senaste tiden har jag ofta fått höra att jag är sjuk. Inte förkyldsjuk, utan... Mentalt sjuk! Undrar varför folk tycker det...??

bra kväll??

Blir nog en bra kväll trots allt! Tror jag? Man vet ju aldrig vad som händer när det är frågan om mig/oss, hehe.Sitter och får upp stämningen med bla. denna låt 8)

Ja, får helt enkelt berätta efteråt vad som hände ikväll.

outfit??

HAHA. Kläderna är på något sätt.. Spegelvända med varandra???!


dendär hästen..

Aaaah. Han är så härlig dendär hästen. Inte vilken häst som hälst, utan min häst. Hehe. Han har faktist varit helt underbar de senaste 3 dagarna...


Före vi skulle ut och rida idag, hihi

Space cowboy

Har stigit upp tidigt idag och åkt iväg till kannus för innebandy. Vet inte varför men här hemma är det inget vidare roligt att blogga? Har inte tid, och all inspiration är som bortförsvunnen. Höhö.

Och bilder får ni vänta på, ännu bara.....


Bara för att låten påminner om sommaren. Den är rolig. SOMRIG.

AAAH komsikomsi sol och värme!


patience

Ska lägga in denna sång hit också.Är inte speciellt förtjust i den sådär annars, men lyrics stämmer in så bra!

"Just have a little patience
I'm still hurting from a love I lost"

noora & co

Äntligen helg säger jag bara! Träffade på noora & co i stan idag, så åt min lunch med dem... Roligt med lite sällskap också, höhö :)

Nu är det igen alldeles för kallt ute för att jag skulle vilja visa mig där. Men rida bör man, annars dör man! Eller något ditåt??

Så har jag en snäll pappa som kockar ris och broiler åt mig. Namnamnam!

ja, btw! Har en hel del bilder på telefonen men.. Ja, ni känner ju mig - lat som bässen så får se när bilderna syns här.. hehe

emma 18 år

OJOJOJOJ!! Emma fyller 18 år idag!! wow. JES. Och grattis!!


Härregud vilken åldring hon blir. MUHAHA.

<3333333333<3333<333333 pusspuss ihQ gulli

tomato

Såhär kan det se ut (ganska ofta) då jag och annalina pratar på msn;Varifrån allt började? Jo, det var en gång........ Nej orkar inte berätta. Men
i alla fall; Tomat & gurka. Johanna & annalina. Bill & bull. Piff & puff.
Tom & jerry. Svenne & banan??????

partyfeelis!

Nu efter att ha ridit har jag riktigt partyfeelis!! jeejee"Turn it up, heat it up
I need to be entertained
Push the limit, are you with it, baby, don’t be afraid
Imma hurt you real good baby"


HÖHÖÖH. Roligt med en musikblogg eller hur?? hehe nejnej

plocka kläderna

AAAAA, nu ska jag plocka undan kläderna från golvet!! Efter det ska jag äta och så till stallet och rida med allu. ihihihih

Är på bra humör idag. Orsak vet jag inte.


idag tycker jag om att lyssna på denna låt!
ihihih

Hörde också på gamla favoriter i bilen på vägen hem, ihiihihhiih

Nej nu ska jag sluta fnissa. SKÄRPNING

första veckan

min klocka visar 09:09.. Hehe.

Ska just iväg till "arbetet" igen, första veckan har gått ganska snabbt egentligen? Men åå så skönt det ska bli med helg!! Inte för att jag vet alls vad jag ska. Men i alla fall, helg är ju alltid helg.........

Nu heijsan hoppsan, hörs ikväll. Vet inte när jag slutar idag men... Hörs i alla fall då jag är hemma?


snow patrol

en av mina favoritlåtar!?
Härliga snow patrol. Hihihih

"Let's waste time
Chasing cars"

pikeür

Idag har jag inte gjort så mycket på min lia, tycker jag?! Prövade olika pikeürs ridbyxor, uuhlalla. Runt 200€....... hehehehee

Är hemma riktigt tidigt tycker jag, klockan är inte ens halv 6 än! wow. Och jag som skulle sova en stund nu, hmm får se om jag orkar med det.


INSANE johanna prövar bett. Ett bett med rosa *blingbling* ;)

Nej nu ska jag nog försöka sova en stund i alla fall.

ni skulle se...

Godmorgon världen! Oj.. Andra är visst i skolan redan sedan kl 8?! Själv ska jag snart dra kläderna på mig och söka mig mot min lia plats igen.

Ni skulle se mitt rum. Eller nej, ni borde verkligen inte se den! Ush så det ser ut här. Får hoppas att jag inte får några överraskningsgäster, ingen får nog komma in hit så det ser ut nu, haha. Men när ska jag hinna städa?? Alltid samma problem. Fy för det.


hmm.. Vad tänker jag på??

Hörs ikväll då jag kommer hem dudes! ;)

hitta nagelfilen

Hitta nagelfilen!Kunde du hitta den??

Nej, inte jag heller.


Huh??

HUH. Undrar varför så många inlägg börjar (eller slutar?) med "huh"?? Tydligen är det tungt. Det är ju tungt att leva?!

lian gick helt bra idag, ställde bl.a. fram kläder inför våren och klädde på (och av!!) en skyltdocka. Hehe, creepy

Nu ska jag stoppa något i min tomma mage, sedan ut och rida med allu. Är verkligen helt trött och sliten men väntar ändå på att få hoppa upp på min häst, man kan bara inte vara trött eller på dåligt humör då. Aaaw :)

Har en del bilder att visa från idag också, men det måste verkligen vänta till senare! Tänkte bara säga att jag lever....gullilallu :):):):)


saker och ting

Jag som skrek åt pappa att jag inte hinner i duschen idag hann ändå, och nu har jag 15 minuter extra tid på mig. Konstigt hur saker och ting work out. hehe


tänk om, tänk om....?

drömjobb

YHYY. Vet inte om jag ska skratta eller gråta, haha! Hittade mitt drömjobb, i tyskland. Precis ett sådant jag önskat mig om, och det här är faktist första gången jag hittar en perfekt annons, av alla de 10000010101001 jag sett.


ööh.. Ich liebe di..ch? sch?? ditz?????

alalla

Är hos lenas, kom försent på plats eftersom allt var uppätet då,  höhö. Nåja, då jag kommer hem ska jag äta dagens tredje måltid! Är hungriiiig... Åt sist runt 2 idag?! HUH


första lia-dagen

HUH. Första lia-dagen avklarad. Fick springa på några ärenden till posten och matkahuolto, och putsa sadlar. Kommer troligtvis bli ganska dålig uppdatering märkte jag just, eftersom jag får så bråttom på morgnarna så jag inte hinner skriva, och kommer hem runt halv 7 på kvällarna. Då ska jag ännu rida. Kommer bli en tung periodtror jag... höhö

Nu ska jag iväg till stallet och ut med allu en runda. Efteråt till Lenas. Kommer bli otroligt sen har jag på känn...


INSANE malena i pulkabacken

Shane Dawson

Ja. Vad finns det att skriva om? Igen aning. Ni kan väl se på ett youtube-klipp i väntan på bättre tider?!

Till annalinas ära en shane dawson avsnitt, hhahaha!


härlig och fin!

Äntligen hemma! Hoppträningen gick bra, allu kändes jätte härlig och fin! Ressu såg bättre ut än vad han kändes, men blev positivt överraskad av honom också! Gjorde bakdelsvändningar, mycket kontrollövningar, och hoppade olika kombinationer med korta avstånd. Tungt och roligt, så ska det vara!! :)


en enda dålig bild fick mamma taget idag.
Resten finns bara på film!

hinner inte

hinner inte skriva! Är sen som vanligt. Nu via wc till stallet, hoppas det går bra idag!


sitter hos annalinas

Sitter hos annalinas, måste väl snart åka hem så jag får sova ordentligt inatt så jag orkar rida och koncentrera mig bra imorgon. (ordentligt = 7h??) Huh, måste ju stiga upp tidigare än till skolan!?!? Hur i vida världen ska jag orka vakna, haha...Kan det bara inte bli varmt och skönt så man får rida med kortärmade tröjor och vara utan att frysa om tårna?? Det värsta jag vet är att vara på hästresor då det är kallt. BRR!

sprättat snö


HAHA. Jag och annalina igår i pulkabacken.
Var helt våta i ansiktet efter att allt snö
sprättat på oss!!

Har idag också ridit en "ny" häst, har "kännt" den nog redan ganska många år men aldrig ridit den. Den är till salu så ska nu se hur det blir?!


frass och hund

ligger med både min frass och min hund och vilar.. Hehe. Ralle ger stryk åt vår hund om det behövs, cool. Naw vad de är gulliga, ligger pararellt brevid varandra i nästan precis likadan position.. hahaen bild från i sommar då jag var sjuk och
Ralle och Zorro kom och vilade med mig..
haha


roskaruka

Kom just hem, har varit hos lenas tills ett gäng pojkar (och malena) kom och hämtade mig och annalina och vi åkte iväg till stan för att ränna pulka!! HAHA. Världens roligaste. En stor backe, hoppor och brant... Jag och annalina rände i samma pulka vilket gick lite hur som helst, menade ju nästan pissa på mig av skratt, ahahahahaha! Orkar inte lägga in bilder på datorn nu så får lov att bli möjligtvis imorgon?

Nu ska jag börja sova och imorgon får det lov att bli en lååång sovmorgon!!

sitter och zumbar

Sitter och zumbar här för mig själv. Nej, inte sitter, står!! Liten stund kvar, sedan ska jag i duschen och börja söka mig iväg! Hoppas på en bra kväll, imorgon måste jag väl ta det ganska lugnt eftersom jag måste stiga upp så tidigt på söndagen.. Blä för det och jee för träning!

sista skoldag på länge

Härjade lite på vår sista skoldag på länge... Höhö

HEHEHE

före kvällens aktiviteter

Kom just hem, hoppade med allu. Nu är jag hungrig så blir väl att äta något, zumba lite och rida ressu före jag skall ut för kvällens aktiviteter?!

Jaja. Jep. Hejdå?

JES!

JES!!! Efter allt trubbel behöver malena ändå int flytta ut!! JEAH beibeeee ;)Nu kan man ta helg i lugn och ro.

arbetar flitigt

Arbetar flitigt med uppgifter. Som alltid såklart... Skönt med fredag, och dessutom att sitta på datorerna tills vi ska presentera något kort och sedan mat och så slutar vi. Jaja, har egentligen skoldag till 1 men läraren tyckte att vi kan arbeta flitigt och ta ihop timmarna och sluta halv 12 istället. Bra tänkt av en lärare måste jag säga!


en bil åt mig för framtiden? Hmm.. Kunde vara något
att tänka på. Synd bara om det skall regna när jag
ska ut för att tuta och köra..


Efter maten skall jag och hoppa lite med allu eftersom han haft en låååång paus och på söndagen skall vi på träning. JEIJ

zumbar för fullt

Jag och mia zumbar för fullt. Vad är vi för folk som står och hoppar här "mitt i natten" ??? Hehehe.. Kan bara säga att det börjar bli hett här inne. Fönstren immar ju fast.. HAH

Nu lite zumba till och sedan natinati.

gifte oss på fb

Jahas. Så malena ska flytta ut på söndagen?! Vojvojvoj..

Vi gifte oss nyss på facebook. Och toni, han är vår dotter tydligen?! Hur ska det nu gå med vårt förhållande?? höhöhö


jag och malena vid internatet -08. Vi var nyinflyttade och
nyfikna och.. Glada?!

flytta ner??

OH no!!! Malena måste flytta ut här uppifrån oss allra lägst ner. Nejnejnej! Bara för att min dörr är sönder (går inte att låsa) och malena kan inte (får inte?) ta ansvar för mitt rum så länge jag är på lia. Ajajaj. Så ikväll måste malena packa och flytta ner???

Jag och mia var och fotograferade lite idag så här några bilder;
livlig fantasi??? JA det tycker jag också.

dianas hemlighet

Fick sluta tidigare idag, yeij!

jävlar. Går inte att ladda upp en bild jag vill visa. En bild där dianas mörkaste hemligheter avslöjas! Damn. Kan säga er att städerskan var inblandad... wow

Nu ska jag och mia leka fotomodeller tror jag.

tomt?

Har inget att skriva om. Så blir väl tomt?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja, som ni ser.

kakk-o-meter

Malena har installerat en "kakk-o-meter" i vår wc. Man ska dra streck då man har varit och skita, haha! Jag vinner lätt!! Ska ju på lia nästa vecka och är 12 veckor framöver så malena får passa på att skita hur mycket hon vill då.Eller... Inte vinner väl den som har skitit mest????

varg

Jahas. Tydligen har vi en varg hos oss nu också. Trevligt, borde kanske ge den korv och bjuda på en kaffekopp eftersom han/hon (??) ennu inte vågat sig på gården. Tror vargen också skulle bli bra kompis med våra katter och zorro, de är ju ganska likadana, eller tycker inte ni?


se så snäll och oskyldig den ser ut :)

PS. Vi har zumbat ikväll en hel del, hihihi! Är inte så lätt som jag tidigare tyckte.. Men på rumpan ska man vicka, ja!

Avatar och pant

Nu är vi tillbaka från bion! Blev lite hinder på vägen, ehhehe....

Skulle gå och panta våra 6 plastpåsar med pant, vid k-market fungerade inte apparaten så vi gick vidare till Halpa-halli. När vi hade pantat färdigt våra närmare 200 pantflaskor och burkar och gick till kassan för att ta ut pengarna sade kassörskan att hon kan ge högst 5€ av hela summan. 5€??!?!?!?!?!??! Av 200 pantflaskor?? Nej härrejävlar. Vi gick upp i protest och de hade problem med vad de skulle göra med oss. Till sist fick vi i alla fall alla våra pengar och sprang ut därifrån för att hinna på bio..
Kom lite försent till avatar, men hann ändå se själva filmen från början (tack för reklamerna). Filmen var ju 3d, så coola brillor fick vi ha! Fast mina var lite för stora så de föll bara ner helatiden och jag såg ut som en gammal moffa. (Eller kändes så i alla fall. Förutom att jag inte kan vara en moffa). Så fick jag se den för 5€ eftersom jag hör till PAM (en fackförening) fast den på riktigt kostar 12€ att se.

Nu blev det en hel del text så hoppas någon enstaka duktig pojke eller flicka orkade läsa allt, hehe.
Och tack till Kia, (http://kiiika.blogg.se/) för förklarningen hur man får in en youtubefilm, haha ;)

jannis dammsugare

Malena lackade just mina naglar, ska för en gång skull försöka att inte klåtta ner dem som jag alltid brukar..


någon som ska döda mig kanske? ;)

Janni har igen varit i farten och inte kunnat hantera deras dammsugare. Kanske de borde skaffa en ny om den de har nu är så svår att hantera? Nog för att vi förr också sett sådana märken, då av en annan dammsugare, så kanske det inte hjälper? Hmm.. Endera borde man förbjuda janni att använda dammsugare överlag, eller så borde han kanske helt enkelt gå i en.. Öh, dammsugningsskola???!?!

bra pantdag


Kan ni gissa vad som finns i väskan??

Tips; hade en bra pantdag idag!!!

WOW

wow, wow och ennu en gång wow! Har nog aldrig sett en häst som hoppat såhär högt förut... HUH!

Lovar er (speciellt hästmänniskor), att denna borde ni se!

http://www.youtube.com/watch?v=JqG4PNbmSfQ&feature=player_embedded

Datorn är skadad så gick inte att lägga in en bild, och en direkt youtubefilm hit får jag inte lagat. Blä

gud och bluetooth?

Nåja, hann till skolan i tid idag i alla fall...

Ska ta hastigt och berätta om då vi på rasten funderade över gud och jesus och hur saker och ting har uppkommit.. Det är så långt borta och övernaturligt för mig tycker jag. Hur kan en människa mittiallt ha ploppat upp ur ingenstans? I don't get it. Så uttryckte jag mig; "ja föstaar int!! He er preciis sama saak som me bluetooth!" En bra jämförelse tycker jag, båda två är lika övernaturliga för mig.

= ???


en och annan sak

Kom just ur bastun, blev en snabbis idag eftersom en och annan sak hindrade oss (mig?) från att gå tidigare... Hehe.

Annars har vi inte gjort så mycket idag. Som vanligt. Imorgon ska vi i alla fall gå på bio så vi får lite variation från vardagen, och så ska jag försöka att inte förova mig också.... Som tur börjar ju malena också 8 imorgon så hon får väcka mig annars, hehe.


mia snappade mig på bild igår då jag åt.

samma problem som alltid

Jahap, samma problem som alltid -vad ska man göra idag? Ikväll ska vi bada bastu men det är ju några timmar till det ännu.. Huoh.

Sommarsommarsommar.. Kan det inte bara blir sommar? Men nåja. Egentligen är det bra så som det är nu, det är ju påväg mot ljusare tider?! Känns ju som att det alldeles just är avslutning!! Snart börjar ju tävlingarna igen också, och så väntar jag bara på att börja gå på olika träningar och allt... Har ju tagit det lite lugnare i december så. IHIHIH


hittade en bild från hallregionmästerskapen -09, var lite lerigt, hehe.
Och ja, brons fick jag!

aktiv

Har varit aktiv idag! Försökte göra några bokföringsuppgifter, och nu under de senaste två timmarna har vi bara suttit och skrivit. HUH. När vi äntligen fick ta fram datorerna rusade alla som undan en vulkan så man fick åt sig en bra, hehe. Nåja kanske inte riktigt men... Skönt att ha en dator framför sig i alla fall.

Jennie var och ta tatuering idag, gick bra och blev fin (sade hon).  Nu tänker jag verkligen gå och göra en så fort som möjligt!

Snart slutar vi! Då blir det mat mat mat... aah. Vad skulle livet vara utan mat.


försov mig.

Nej härregud. Försov mig idag ganska bra... Malena börjar skolan 10 så ni kan ju gissa när jag steg upp? Hehehee... Hade i alla fall 14 väckarklocksalarmer att ringa, så hade mia varit och bankat på dörren och ringt åt mig, men nej, jag sov ju bara. Tips på hur jag ska slippa upp?????

Nu ska jag börja gå mot skolan riktigt strax.

Årsresumé

VAD HAR JAG GJORT UNDER 2009??

Januari

Var och se Terjärv revy (narrkåta), hade sista lia veckan, gick i skolan, red, tittade mycket på skräckfilmer, lärde känna Stig Helmer, blev attackerad av utlänningar, sjöng julsånger, slängde makaroner på golvet, åt, var till ett nytt ställe.

Februari

Hade svårt att kombinera Paris, Frankrike, London och Enland, hälsade på min kusin i åbo, åkte tåg, red playa för första gången i terräng, tog ett bubbelbad, såg på desperate housewives, var hungrig, hittade 50cent på marken, bestämde mig att sluta läsa horoskop, ville vrida nacken av någon, var på vårens första "tävling" med A & R.

Mars


Brandbilen besökte internatet, A debutterade i 120, åt vid pedrinas, red med gunther-glasögonen, tävlingssäsongen började vid j-pr och uleåborg, jag och malena pantade, Dennis tvättade väggar, "britt-mari" hade låst jankas dator, planerade att gifta mig med johnny depp, jag och petra var på en härlig ridtur.

April


Var på martornas resa till haparanda, hade regnväder, såg på ishockey, var på fotbollsmöte, fotograferade, red vicky, grät till "marley & me", syndade, skaffade ridstövlar, hittade en pant under ett träd.

Maj

SKOLAVSLUTNING! red och tävlade, vicky hoppade fint, drack pommac, räddade annalina ur komposthögen, aktade mig för mördarrekkan.

Juni

Provinssirock, spelade fotboll, hade varmt väder, ville ha en unghäst, fick placeringar med A & R, tvättade mattor, körde till stan, var med om en halv olycka, blev liiiite brun! OBS! var med i tidning!

Juli

vann både dressyr och hopptävling, badade bastu, simmade, gjorde en film, mätte feber, spelade spel, jeppisdagrna, kokkola-cup, kaustbyfestivaler.

Augusticyklade till stan, var vid annalinas villa, skolan började, var till tammerfors, lekte cp, simmade natt och dag, var elak åt nya ettorna i skolan, pantjakten började, prövade glasögon, gick bra på ranrat-tonni tävlingen. Var med i tidning!!

September


malarn var irriterande, räknade 16 uppgifter på fysiklektionen, internet sa att det skulle regna, Jenna gjorde facebook åt sig, janika kom på besök.

Oktober


Tävling i ypäjä, var på bilresa, lokalen, "hemmafest, va de galet??", var inte arg, fick konkurrens med pantjakten, janni skulle skaffa gayblogg, åt gröt och soppa, malenas säng släpades över till mitt rum och vi hade pyjamasparty på två.

November

jag fyllde år, spelade klöver åtta, var kär i johnny depp, hade sjuka muskler, en bok blev kastad i huvudet på mig, var till prisma, ritade pansarvagnen, såg klockan med jämna mellanrum (11:11, 15:15 osv), gjorde skoluppgifter så det brakade om dem.

December

red i snön, var i skolan med jämna mellanrum, firade jul, firade nyår, firade juldag, hade party på wc, vaknade inte av väckarklocka, spelade bejeweled blitz, lekte på skolgården, hade ett övernaturligt skrik, drack varm kaakao med grädde.

Nu orkar jag verkligen inte skriva mera. HUH säger jag bara! Såklart skulle det ha funnits fast hur mycket mera bilder men tog såklart bara första bästa... hehe


zumba?

Zumbaaa! Ska pröva på den imorgon, i övermorgon, på torsdagen eller kanske till och med redan idag? Såg en liten del av den redan och det mesta man gjorde var att vicka på rumpan... Så, lätt som en plätt att dansa zumba säger jag!


solarium, 10min

Jag och janka besökte ett solarium. Solade i 10 minuter, ska väl pånytt på torsdagen? Hihih. I väntan på sommarens sol.....
PS. Blev lite schockad då en pojke kom in genom dörren och skulle sola. Ööh.. Ja, visst kan karar sola också, men.. Ja, tyckte helt enkelt det var lite konstigt, hehe.


oops... Någon som blev lite solbränd?

janka & jenna

Fick sluta tidigare idag, så janka och jenna kom till internatet som sällskap. Nu sitter de två och spelar uno i köket, jag vann så kom och blogga tills de spelat färdigt, hehe ;) Sedan ska vi till skolan och äta, efteråt till stan!

Fick nappat en bild idag, utan att personen i fråga märkte det.... Hehee, ni ska få se den i något skede, har den bara på telefonen så måste se när jag får in den på datorn... HHIHIH. Har tänkt ut en perfekt text till det blogginlägget också....!!


janka och jenna på avslutningen ifjol!

Orkade inte söka efter en nyare bild.. En mer verklig bild (de nördar sig)

inte så tungt?

Har en och samma lärare idag allt tills maten, och en timme till efter maten. Inte så tungt egentligen men visst, kan bli lite tungt att sitta på facebook från timme till timme, och att spela pacxon, igen... Hehehe.Hoppas vi får något gott till maten idag!! hmm... nammnamm

jag vill ju också!

Hihihi. Jennie ska göra en tatuering imorgon, eller nåja, inte jennie förstås men i alla fall. Jag vill ju också!!! Öööäää, tänker verkligen laga en denna år. Helst nu redan på våren. Alldeles säkert!

Och som jag tidigare sagt - det får lov att vara en hemlighet för alla vad jag tänker laga!årsresume??

Hmm.. Har visst gått en hel del in på januari redan men har ändå tänkt göra en liten (?) årsresumé av 2009. En (eller 2?) bilder/månad, och en liten textremsa. Så var beredda att ni imorgon får att läsa, hah ;)

HAHAHAHAAHA

HAHAHAHAHA!! Jag dööör!
HAHHAHAHAHHAAHHA

Ja, man kan väl inte annat än hålla med om att det såg ut att gå vilt till....bubblor

Nu är vi framme vid internatet, hade nästan glömt bort att min dörr är sönder.. Höhö


en bild från då jag badade idag... Härligt!?

hastigt

Kom en stund sedan upp ur bubbelbadet, nu ska jag hastigt ställa mig iväg och packa väskan lite för min sista vecka på internatet! Eller sista och sista, nästa söndag jag ska dit kommer att vara i mitten av april... Hehee :)

Nu och slänga i mig lite mat så jag inte behöver gå hungrig hela kvällen!

filmande

Red allu just, aaah vad han är så härlig min häst! Fick dessutom för en gångs skull en hel del bilder så ni ska få se lite ;) Så filmade mamma också då jag gjorde galoppombyten... Kan säga er att det inte blev bra. Eller, ska vi säga så att själva galoppombyten gick väldigt fint, med 3 och 4 steg emellan, men filmandet är en helt annan sak! Förstår inte riktigt vad det är som är så svårt? Hur kan man lyckas med att filma 1 och 2 sekunders stumpar så man inte ser något... Great!
lekte lite då jag kom tillbaka till stallet... heheh

finfint väder

Nåja, kanske bättre lycka med uppdateringen idag? Mamma väckte mig i alla fall väldigt sent, men inte stör det mig så värst mycket, ska ändå bara rida en häst idag så. Finfint väder är det även idag (tror jag, har faktist inte sett ut ännu, heheeh), så ska hoppas på att mamma kommer och tar några bilder då jag rider.

Så drömde jag en rolig dröm men den ska vi inte ta upp här ;)

nu och äta! Ja, mat är mitt liv.


brådska

Nu är det bråttom!!!! Ska till stan och se på innebandy match med annalina!

See u later (alligator) ;)

fint väder!

OjojOJ va det är fint väder ute!!!! Solen lyser och mycket snö på marken.... Undrar när vi sist har haft såhär fint vinterväder här?? Ska se om jag skulle få en fotograf med mig då jag ska och rida med allu, skulle bli så härliga bilder....... Tror jag?

byebye singelliv!Ni har väl inte missat denna annons??? Hehhee. Ta chansen nudå alla flickor och pojkar, hitta kärleken på e-kontakt.se!!!

PS. JENS, jag rekommenderar starkt denna sajt åt dig! Du kanske hittar din drömkille?
Va? Oj... Tjej??


tomt huvud

Hemma efter en resa hem via flera pauser och en kopp kaffe.

Äh, nu står mitt huvud tomt, (sällan det då), kanske mina hjärnceller har frusit fast pga. kylan?

Lil Rain

Aah.

Lil Rain - Adore you
http://www.youtube.com/watch?v=SgYBpnTqbmU

Mia har tydligen inte orkat till skolan idag så nu ska vi väl se på ett avsnitt svenssonsvensson?


nederländerna

Hjälp! Varför blir det alltid så att vi inte får något gjort, sedan i sista stund slänger ihop något halvbra? Äh, hehe. Nåja, inte kan man något?

Skrev just färdigt min presentation om nederländerna, just och just i tid det också.... Ajajaj.

Idag är det i alla fall kallt som f*n. -30 i alla fall, får se om det blir alls varmare så jag slipper och rida idag?


ismjölk

Här har vi druckit kaffe med ismjölk?!? Var helt fruset så man fick bara lös enstaka klimpar ur det, haha!

Nu ska jag ta och äta något smått och sedan börja sova, härligt att det är fredag imorgon, igen?! hihiih

låg iQ?och...Jaja. Och hon ska föreställa min bästa vän???!

långkalsonger

Lite tidigare idag var vi till affären en snabbis, hade packat på mig allt från halsduk, mössa och vantar men frös ändå. Varför? Jo, föratt jag är så pass envis och dum att jag inte använder långkalsonger, strumpbyxor eller liknande under byxorna... hehe. Nåja, har väl ingen annan att skylla än mig själv?


En halare skulle vara händig och
varm att ha! ;)

england?ööh.. England???

Jag är visst smartare än jag ser ut!

vattensprutare??

Sitter för fullt och spelar pacxon här, alla i rad?!? Nåja, hälften i alla fall. Tuuuungt säger jag bara! heheheh

Jenna attackerade mig med en liten.. Ööh, sprutare??? Med vatten i, blev både schockad och våt............

Nåja, nu ska jag fortsätta med pacxon!!


-31

Tungt att stiga upp 9, speciellt efter att först inte få sömn, sedan att drömma mardrömmar och att vakna upp mitt på natten beredd att stiga upp fast det är tre timmar kvar förrän man behöver vakna. Varifrån har alla mina mardrömmar kommit ifrån undrar jag bara????

Idag är det -30 grader kallt. Sådär ungefär. Tyvärr är det alltid lite varmare här i jakobstad än hos oss på landet, så det är mindre chans att man inte behöver gå till skolan, gränsen är ju -31...


ja. ungefär såhär kallt?

spikmattan

Huh. Har legat på spikmattan nu i en timme eller två, håller på att bli utan känsel på ryggen känns det som??

Ser på jobbannoner sådär btw!! Skulle vara världens bäst att gå utomlands och arbeta, rida.... Det ska jag ännu någon dag, troligtvis efter ett år? Ja, det skulle vara perfekt!

annalinas gästbloggande

som ni kanske märkte var annalina och gästbloggade idag igen, hehe! Undrar varför hon alltid tar upp ordet fis när hon skriver här, och om mig??? Det går inte riktigt överens tycker jag. Om det är någon som brukar prutta överallt är det hon! muahaha


Goda kaakaorna!
Använde mjölk rakt ur ladugården (nästan iaf),
myyycket grädde och marshmallows...
Inte underligt att man fick sjuk mage efteråt!

my name is johanna

ja har spenderat ungefär hela dagen hos annalinas med emma och lena. vi har ätit kladdkaka som annlina hade bakat, den var jätte god! (hon hade dock fått hjälp av både emma och lena eftersom hon inte kan göra något själv). sedan har vi också druckit kakao med grädde, vilket inte var bra för min mage eftersom nu sitter jag i annalinas underbara soffa och fiser.
hejdå!

mardrömmar

Jag har sovit... Inte gott. Drömde massa mardrömmar om olika raketer som sprängde och att springa undan saker och ting. Ush. Varifrån får jag alla mardrömmar ifrån??? Förr drömde jag aldrig. Mardrömmar alltså.

mina moment

Jag hade mina moments idag;

person 1- nu ska vi fara ti en skremmandan stell!!
person 2 (JAG!!)- vart tå, ti eer??


person 1 - ........zoom så e ryyms
person 2 (JAG!!) - haha, ja troodd du sku seij så et e syyns!


Jaja. Vilken lustig typ jag är, tycker inte ni??!!?? Om inte så tyckte de som var i bilen det i alla fall.

Jag vill ha tatuering NU!! tänkte lägga upp en bild av vad jag vill ha men ändrade mig så ingen själ min idé, muahhah ;)

trasiga dörren

förresten. Min trasiga dörr;aijaijaij......

sumobrottare?HELLO! Jag såg ut som en sumobrottare när jag just var och red i -20 grader. Kan säga er att med den mängden kläder jag hade på mig fick jag HETT nästan med det samma! WOW, amazing. När jag väl hemma tog av mig kändes det som om jag hade gått ner minst 40 kg. (Rekommenderar starkt detta sätt åt dem som vill gå ner i vikt, man kunde riktigt känna hur man blev lättare!!)

skola

Funderar faktist på att vad det är för en skola vi egentligen går i? Gör ju ingenting på lektionerna, men ändå lär vi oss saker. Märkligt. Roligt egentligen att man kan få en utbildning såhär lätt. Tror Jens hade rätt (för en gångs skull), kanske vi går i en lekskola???? I samma kategori måste det vara i alla fall. Men inte klagar jag inte! ;)


=

??????

sömntuta

Ja, jag har ju blivit en liten sömntuta den senaste tiden... Försov mig, malena väckte mig 45 minuter efter att jag igen haft flera alarmklockor på. Drog kläderna på mig och var färdig på 10 minuter!! Nu undrar jag vad jag ska göra tills vi ska till skolan..... hehe, borde kanske försova sig oftare om man hinner bättre då??sönder dörr

O-oou!!! Mika bankade just sönder min dörr, måste visa bild senare. Nu kan jag i alla fall inte stänga dörren och framför allt inte låsa ut någon, vilket är den egenskap jag verkligen behöver på min dörr här på internatet...... HJÄLP! Nå, han får lov att bygga den också, muhah!

för mycket pacxon

Har nog spelat för mycket pacxon..... Ser den runda gubben man är springa runt på skärmen helatiden, haha!! Oh no.

vissa bilder

Vissa bilder skulle man inte vilja se eller minnas av. Och eftersom jag själv inte vill se på vissa bilderna får inte ni heller, hah!

När vi kom från butiken funderade vi varför malenas lampa i rummet är påtänt eftersom hon släckt den då vi for. Väl inne, strax i köket var det första jag såg malenas underkläder som hängde överallt - rumsdörrar, gardniner, fönster, skåpdörrar osv, hahahaha! Typiskt att jag hade kameran hemma då man nu för en gångs skull verkligen skulle ha haft användning av den.....!

Pacxon

har inget bättre för mig så kan ju lika bra skriva något. Jenna sitter och spelar Pacxon, jag ser på med spänning eftersom jag inte själv vågar spela, haha.Förresten! Det känns lite som att efter nyår börjar sommaren. Nästan. ååå vad jag längtar till sommaren!!!! Finns inget bättre. Eller jo... Mat.

tillbaka i skolan

Tillbaka i skolan igen! Skönt att börja första dagen 12:15, så man inte behöver ändra sin sömnrytm på en gång så radikalt, hehe. Känns inte så bra att sitta här måste jag säga! Nå, bara 9 skoldagar och så ska man inte behöva komma hit på 13 veckor.......

Och angående layouten orkar jag inte bry mig att "JJou" står helt skadat. Inte nu just bryr jag mig. Kanske senare idag? Ska i alla fall försöka göra några ändringar på sidan ennu, är inte helt nöjd. Fast visserligen är jag sällan helt nöjd.fammoresan

När jag nu ändå är igång kan jag ju visa vad jag var med om på fammo resan före jul


Som ni ser testade jag ett riktigt svärd, och en rolig säng som gick att justera!

nytt utseende!

Jaja. Nu har bloggen ett nytt utseende! Tänk er att jag själv fick gjort det till och med sådär bra! Wow. Första gången jag försöker mig på underliga koder och allt annat skit som jag inte förstår mig på. Och ja, headern är helt skadad men det vet jag inte alls hur jag ska få? Vågar inte pröva så mycket heller mera så att allt blir förstört, hehe.... Tycker i alla fall själv att det är mycket roligare nu när bloggen blev lite mer lik mig!


såhär ser det ut för mig. Hoppas det gör det för alla andra också,
annars blir jag arg. Och rädd!

Ska förresten byta profilbilden nu också, hehe!

snowboard i ruka?

hmm.. Att jag skulle åka till ruka och ränna snowboard med min kusin och fast hur många andra flickor låter roligt. Dessutom att festa där låter bara mera perfekt. Hmmhmmhmm.. Problemet är bara att jag inte ränt nu på några år och alla vet ju hur fort kunskaperna rostas, haha.


Där är jag. I snödrivan alltså. Vet inte själv heller varifrån
jag skaffat den tomteluv-liknande mössan...

hahaeiheiah

hahahahha. Kan inte annat än skratta!!! Allt tack går verkligen åt en person på facebook som man "inte vet vem är". Hahahaha. Om jag kunde se ut som en smiley på msn skulle jag se ut såhär;


hahahehehehahahahihaahiehiaiheheiheaiaeiaeaeiheaiheaihae

okej. Nu ska vi inte överdriva.

spökjakt

Igår kväll for jag och annalina iväg till mias. Sedan kom toni och X dit, så vi for med dem och söka efter spöken, hehehe. Körde längs en liten skogsväg och berättade skrämmande tankar och saker åt varandra så fantasin började springa. Mitt i allt slår toni till mig och annalina på varsin ben (han satt i mitten på baksätet) och vi båda hoppade till och skrek, x hoppade till och fick sin tuggummi svalt och mia skrek föratt jag skrek. hahahah! Kvällens roligaste. Klockan var aaaltför mycket då vi skulle hem. Men på mera spökjakt ska vi!

Kom förresten på världens bästa idé som jag skall testa under de följande två veckorna ;)40 minuter

mamma väckte mig, tyckte jag steg fort upp men tydligen hade det gått 40 minuter ändå, haha! Var till stan och handlade mat och tittade på lite tapeter och sådant, vår wc ska nämligen... Förnyas?! Blev själv helt hussjuk då man såg alla fina möbler och inredningssaker, haha. Nåja, kanske man måste vänta ca. 10 år förrän man får inreda sitt eget hus? Om jag får ett eget hus dvs. Kan bli hårt! Än en gång skulle man behöva dendär rika gubben, hhaahah ;)

brr, kallt

Brrr vad det är kallt ute igen. Menade frysa tårna och fingrarna av mig då jag var och red, och ja, annalina kom med som sällskap med baccus då jag var på en runda med Ressu! Hehehe. Alltid lika roligt!

Har nu återhämtat mig lite från inatt, och här några bilder av de flera hundra jag tagit.. Måste säga att det var och är tungt att se egenom allt! haha
400 bilder

Hur ska man börja? Nytt år och nya möjligheter!?

Vi har vaknat här hos annalinas för en stund sedan, blev inte lika många timmars sömn som jag är van med men det gör ingenting. Vi hade helt roligt igår, bortsett från mina galna stunder och slag, haha! Nu är kameran fylld med över 400 bilder....... Hemska saker! Inte gick väll kvällen ut på att ta bilder?? Av mängden kunde man kanske tro det...


hahahah. Första sommarlovsdagen -06. Nu är det -10.
USH vad fel det ser ut! Är ju som att det skulle vara
10 minusgrader eller något.


RSS 2.0