I know you told me I should stay away

Ojdå, hur gick det nu såhär?

Råkade klicka hem dessa.....


Kan väl skylla på Lena. Hon praktist taget tvingade mig att beställa dem!

Never cared for games they play, never cared for what they do

Har bara en sak att säga; Hästfeber.

Åååh varför har jag inte all världens pengar och tid och möjligheter?

Buhhuhu.

I'm gonna get in trouble, I wanna start a fight

Har ridit Ressu som var såååå superduper bra idag! Teija fick också en motionsrunda. Nu kokar världens godaste ris & broiler åt mig, men det ska ju börjas med förrätt.

Så ja, muffins funkar som förrätt också!


Och så för en gångs skull bjuder jag på en smaskig bild!

It's been the longest winter without you

Japp, klart jag skulle ha en stor, maffig, choklig julkalender iår, daah?!

I väntan på torsdag nudå...


Take me to your heart, for it's there that I belong

ÅÅÅ red dynamit-Allu och en dressyrhästig Ressu ikväll.

Och därmed konstaterar vi igen en gång att häst är bäst. Helt enkelt.


I look around but it's you I can't replace

Oooj vilken bra dag och humöret är toppen! hihi.

Håret blev riktigt bra men fick en spontan tanke i huvudet att jag skulle kunna färga håret ljust!!! Wtf? Inte blond, men lite gyllenbrun, mörkblond, toffee-färgad? Äh vet inte. Skulle bara vara roligt med lite omväxling så vem vet vad jag hittar på?? hmm...

typ sådan färg har jag i tanken?

i’m criticized but all your bull is brick of shame

Blir visst ganska fullt upp imorgon också! Och onsdag, torsdag, fredag.. Men äh, inte orkar jag klaga inte, egentligen är det bara roligt! Dessutom har ju fösta snön kommit nu också! Woppijeea..

Ikväll hade jag alltså ridlektioner igen och det gick riktigt bra för alla. Faktist. Och så är det ju alltid roligt då de lyckas med något lite mer krävande!

Och så imorgon ska jag till frissan för första gången på typ hela detta år (!!!), har ju klippt det själv de senaste gångerna. Kanske på tiden att någon annan rör mitt hår med andra ord?



Walking away

"If u walk away from an opportunity simply because it scares you,
you’re walking away for the wrong reason."


And i don’t ever ever want to grow up

Igårkväll hade vi väl roligt och idag känner jag mig sjuk. Först på förfest och efteråt till komia där jag inte varit på ganska länge nu, och där det fanns en massa känt folk! Men nu har det som sagt mitt i allt slagit till med att jag känner mig riktigt sjuk......

Men, det förhindrar mig inte från att gå på bio ikväll! Får väl sitta och snyta mig och flåsa andra i nacken då jag inte får andan men nåja. Svårt att gissa vad vi ska se?


So come on, spin me around, now I don't wanna go home

Blir väl lite av en tjejkväll idag och det innebär mat. Mat, mat mat.

Glöm att jag aldrig skrev det senaste inlägget!

I love food.
(okej, WE love food.)


It’s never too late to turn it back around

Det är lite som att jag skulle vara påväg att gå i ide och samlar nu på mig allt som att äta går. Choklad, popcorn, hambugare, heinz-ketschup, kex osvosv...... Allt gott, ni vet? Det ska alltså sättas ett stopp för nu. Fort. Men.... Så kommer det en jävlig "men". VAR ÄR MIN SJÄLVDICIPLIN??



Så, step 1 - Ät hälsosammare, mer sällan och med måtta.

Detta betyder dock inte att jag slutar dricka alkohol. Eller att jag lämnar bort chokladen helt och hållet. Eller att jag inte får äta en hamburgare på en helg. (inte kan vi ju börja med överdrivelser inte??)


Dear Santa,
vad tror du om att ge mig ett stort lass självdiciplin i år?
En personal trainer duger nog också.




There is an answer to the darkest times

Aaaa vilken skön dag! Först så har djurläkaren varit här och raspat tänderna och vaccinerat hästar, dessutom fick lilla Golda några tänder borttagna också. (=blod = johanna springer undan) Just var jag hos massören. Aaaa(uts). Nu ska jag koka mat och sedan åka iväg till jobbet igen en gång. 8 dagars sträckan börjar vara på vinstens sida, efter idag bara två dagar kvar tills ledighet!


Caught up in circles, confusion is nothing new

Är det bara jag som alltid nu som då får ålderskris eller något liknande?? Vad ska mitt liv bli till?? Vad vill jag göra?? Jag vill studera. Nej det vill jag inte ändå! Jag vill arbeta. Men näääh vad tråkigt det hinner jag ju! Jag vill utomlands och arbeta med hästar till ett ställe som är menat mer åt mig. Men när ska jag hinna det??



ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

People pretending everywhere it's just another day

Härefter börjar Prisma vara öppet till 21 på söndagar också. Vet ni hur konstigt, tungt det känns?? Nåh, skulle egentligen ha typ 5h arbetsdag men eftersom det var så dött med typ 5 kunder i en halvtimme så fick jag åka hem tidigare.. Det slutade med att jag hann gå en runda in i affären och köpte en Didrikson jacka. Sådär bara. Mitt i allt. Helt spontant. Varför inte? Tänkte jag och bums var den min.

Tur att den är lika fin här hemma som i affären.

Denna liknar väl mest den jag köpte. OBS, liknar!!
Orkar inte söka efter rätta jackan men nåja. Färgen är ju densamma?

Ilman hauskaaki voi olla viinaa, joo, hyvässä ja pahassa


Don't let the bastards get you down

"huu huu" som en vis ung man skulle säga säger jag nu också! Har inte tid att vara på datorn. Den tid jag har är att så fort som möjligt spola genom facebooks händelser och möjligtvis se ett avsnitt eller två av HIMYM. Så vad gör jag på dagarna? Äter, arbetar, rider, shoppar, fikar, umgås. Typ?

Idag fick vi ta med oss en stor låda med bakelser från arbetet
. Lyckodag jeij! (fast jag borde verkligen inte äta dem, märker hur jag gått upp i vikt senaste tiden då jag bara äter, äter och äter... hööhö) Och drickan jag ska svälja ner ikväll gör ju inte saken bättre. Men hey, roligt vill man ju ha!







It’s been a long time since I came around

Har kusin på besök så spenderar min tid med henne. = Vi sitter på varsin dator brevid varandra och skriver på fb då vi har ärende.

Typiskt.

I'm a lover not a fighter

"I’m a lover not a fighter, but I will fight for what I love."

Take a little time to feel around before it's gone

Är lite tatueringssugen... Hmm..


Tattoologist

So do you want to waste some time?

Imorgon får jag äntligen ha min efterlängtade lediga dag! Har oskojjat varit heeeela dagarna på jobbet både igår och idag, huu huu. Dessutom tror jag att jag är påväg att bli sjuk? Sååå nu ska det "vilas" i två dagar förrän jag ska till arbetet hela helgen igen.

Nå, kan ju trösta mig med att det är lönedag idag. Och med popcorn som finns i skåpet. OCH med how i met your mother. Ja, jag måste börja se den serien från början igen....


I said, you could have whatever you like

Vilken låååång dag! Skulle egentligen sluta 16:30 men eftersom jag är en så duktig arbetare lämnade jag allt till 18... Vad gör man inte för pengar? (har jag väl sagt förr också)

Fick ju i alla fall ha roligt med mina co-workers om helgens skvaller. HEHEE vad vore livet utan skvaller??


Jag vet att du är värd någonting, du är hoppet i ett IQ-fritt land

Har spenderat några timmar med H och hästar. Vi har ridit och skvallrat, okej, mest skvallrat antar jag och det klagar jag inte heller på! Mycket skratt och partyfeelis fick man också, haha. Dessutom hade vi ju ändå sist och slutligen en riktigt mysig ridtur i månskenet!


Dock skulle det vara trevligt med soligt och varmt väder som vi hade denna dag också, nu måste man ju frysa om fingrarna och tårna. OCH det är ju inte ens på minus ännu.......

They say be afraid you're not like the others

Ojdå, inte har det väl bloggen lidit av mitt livslevande lite? Igår kväll hade vi vår efterlängtade firmafest, höhö. Bowling (som jag för övrigt ägde på, fick strike direkt på två första kasten!!), tre rätters middag vid rosso så man blev sprängmätt och vinglasen fylldes på vartefter man drack upp, gott sällskap och skratt. Hur trevligt som helst alltså! Bäst var väl då Laura spillde vatten över sig och tog min servett, haha...!

Some just want everything, but everything means nothing

En liten paus för en kopp kaffe. Var till stan en sväng med lena, åt visst pizza som morgonmål men det gick ju det också. Just red jag allu och han fortsätter att vara underbar.

På tal om något helt annat har jag haft överdrivet sjuka drömmar senaste tiden! Inatt till exempel drömde jag att vårt flygplan crashade i vattnet, jag var fastklistrad i planets framfönster på utsidan medan vi flög (som i filmer u know?) och hela storyn slutade med att det rent ut sagt sprutade glasbitar ur munnen på mig. Kan någon klok människa berätta vad allt detta betyder??? Och här är ju bara denna nattens dröm, ni skulle bara veta de andra....


Adele - Someone like you

Såhär lagom till en övertrött onsdagkväll.


Har jag förresten berättat att jag har världens bästa arbetskompisar?

I fell too far, was in way too deep

Var i min egna lilla värld då en frågande röst plötsligt tränger sig genom;
"Johanna, talar du föde sjölv???"

Kunde inte annat än halvt skratta ihjäl mig.... Om det var på grund av att han lät så allvarlig och orolig över saken, eller att jag faktist talade med mig själv för fullaste allvar utan att tänka på saken destomer vet jag inte.
Nåh, jag har väl aldrig haft riktigt friska papper om man ställer saken så?


Pause, play, stop


If love was a word, I don’t understand

Nu har jag hittat en superduper fin klänning åt mig!! Ojojoj vad jag gillar den. Enda problemet är att jag inte vet vilka skor jag ska ha med den. Den ser bäst ut med mina kilklackar men dem kan jag ju inte använda eftersom min pojkvän då blir kortare än jag? Haha. Sådana i-lands problem. Konstigt att säga pojkvän förresten?!

Men ja, den ska jag nog ha på lördag då vi har lillajulfest från jobbet. Det ska bli så roligt så, bowling, mat, dricka och rolig sällskap! Ojoj väntaaar...


Snyggawebcambilder.com

Good advice

That's just the trouble with me, I give myself very good advice, but I very seldom follow it.

- Alice In Wonderland

Like when you said you felt so happy you could die

VARFÖR är tävlingssäsongen slut nu, när min häst känns vara i sitt livs bästa skick??? Hoppade med honom här hemma och han var så bra. Så bra, så bra, så bra!!


Hickstead

Hemskaste på länge!!! Ush ush ush.

Såhär säger aftonbladet;


Och ja, "känsliga läsare varnas".



Händelser som denna får ju en lite ordlös...

Bottoms up, let's go round two!

Har varit på över 2½ timmes ridtur i gott sällskap! Hur trevligt som helst. Hade tänkt för mig själv att jag kunde ta det lite lugnare ikväll och hänga mest med men fick en annan åsikt då mitt ridsällskap började tala om shottar. Vem kan stå emot shottar??? Äntligen någon annan än jag som vill dricka dem, haha!


I'm gonna make it all right but not right now

Tänk att jag varit där borta i Schweiz. Det känns ju bara så overkligt?


You would not believe your eyes

Ska börja söka mig mot jobbet för första gången på en vecka. Skönt med en mini-semester såhär i höstmörkret! (eller något ditåt)

Annars så ser jag väl mest ut såhär;


What I thought was a dream, was as real as it seemed

Happy birthday to me!!


Funderar lite att lägga denna på mig ikväll? Har inte använt den en enda gång och har ändå haft den sedan våren kanske, höhö. Är ju kanske lite mer en "sommartopp" men äääh, vi får väl förlänga sommartiden lite, lite till så jag får ha på mig den en gång på denna års sida i alla fall. Dessutom är det ju ganska så varmt ute idag? Och dessutom ser den ju bättre ut här på bilden än vad jag tyckte den såg ut att vara i spegeln? Dock ser den ut som värsta papperspåsen utan bältet i midjan, med det behöver ju ingen veta?

Nu blir jag ju värsta modebloggerskan här så ska nog sluta före det går till överdrift.

Och ja, det var ju det jag skulle säga - utekväll i vasa it is!

Ge mej en öl så finns det inga gränser kvar

Ta-ta-taa! Denna dag har varit trevlig på alla sätt och vis. Ikväll hade jag och annalina myskväll med filmen In her skin. Om man kan kalla det för mys när filmen var så allvarlig och dyster. Otroligt att den är verklighetsbaserad, påminner en om i vilken sjuk värld vi lever i, egentligen.....

MEN, det ska vi inte grubbla på nu när mitt liv är gott! Imorgon är jag dessutom inte en 18 åring längre, uuush vad konstigt. Mitt i allt är jag ju 19. 19!!! Det skulle man inte allt tro va?


17.

RSS 2.0