skrattretande citat

Nu har jag en lång dag bakom mig! Måste säga att jag inte är precis pigg...

Kom fram till Åbo lite efter klockan 6 på kvällen, satt och chillade hos Linas och Petras (ok petra bor inte hemma längre), efter en stund åkte vi in till stan! Först godisaffären, sedan robert's coffee, ojoj vilken god kakao med skumgodis (?? heter det så?) och bra sällskap och utsikt, hehe ;) Nåja, såg filmen 500 days of summer, bra var den!! Sevärd film den, haha.

Annars så har dagens mest skrattretande citat varit; hemmafest, var det galet?
hahahahehihi. En cool morfar har vi. (Eller en kusin som hör fel)

plättarna är uppätna!

Allt gick snabbare än jag förväntat mig - plättarna är uppätna nu!!

Kan inte annalina bara logga in på msn? Jag som har så mycket att säga före jag åker..................

morgonmål & plättar

Nu har jag och Lina vaknat av Petras "underbara" väckning, haha. Låg och funderade en stund och lekte med Zorro som sjöng för oss. Nu ska vi till mommos och äta morgonmål och senare ännu plättar, det innan vi åker iväg mot åbo där vi ska sova inatt. Hoppas att jag slipper på datorn där och uppdatera mig, haha ;)

Lite harmt är det förstås att det är halloween-firande ikväll, och vad kommer jag och göra? Troligen inget alls, sitta inne och se på tv tills klockan blir 11 och jag går och lägger mig. Efteråt får jag höra hur roligt alla hade och så får jag självmorsdtankar. Allt ska man offra för hästarnas skull! Men kan ju trösta mig med att det är ju i alla fall FM.......

mommo proppar mat

Är helt slut efter skolveckan, mina kära kusiner är hos oss så med dem har jag spenderat min kväll! Låg hos mommo och moffa i Petras säng och lyssnade på då mommo fösöker proppa i oss mat. Förstår hon inte att vi inte lever på 1800-talet där man behöver svälta? Nej härregud, vi äter ju då vi vill! Haha, men nog är hon ju lite söt ändå. I alla fall hade vi det riktigt roligt och fick oss ett gott skratt :)

Nu ligger jag och Lina här hos oss (okej jag ligger inte ännu), och ska alldeles strax börja sova. Imorgon blir det en lång bilresa ner till Åbo!


PS!!

PS! Jag är irriterad på mig själv eftersom jag inte kan vara arg!!! Irriterande.

palm?

Nu är jag äntligen hemma, var och red på hemvägen vid stall kvarnbacken, bra med manege då det är stenskarpt överallt. Makaronerna står och pluppar på spisen, namnamm hungrig som jag är! Hade dessutom fått en rolig överraskning - en stor blomma (palm??) som jag länge länge velat ha men aldrig fått köpt! Så nu står den och växer i mitt rum :) tills den då börjar vissna om en stund....

Nu undrar jag..... Var är min kusin??

konkurrens

Kom på att jag fått konkurrens med pantsamlingen!! Här i skolan är det min klasskompis J som också börjat samla pant, (nu är hon alltså en före detta klasskompis), och vid internatet är det min lågstadiekärlek O som nu blivit ett hatobjekt eftersom han också snor pantflaskor framför näsan på mig. Ja visst, jag vet att jag är en förebild för dessa personer, men när det visar sig på detta vis är det ju bara förjävligt.


Kom ihåg att inte ta alla mina inlägg på fullaste allvar, jag är ju känd för skoj U know ;)


hotta brudar

Fredag idag, en rolig dag är det! Först i skolan några timmar (sitter på datorn), sedan mat -> rida båda hästarna och hem och hälsa på min kära kusin och hennes föräldrar. Så kommer också min andra kusin Lina ikväll! Betyder att dagen kommer gå fort.

Nu ska ni få se på hotta brudar!! ;)


haha, genom tidernas           och genom tidernas bästa bild på
bästa bild av mig.                 malena. (made by JJou)
(made by malena)


män kan överraska

huh, emellanåt kan män överraska. En av våra kaffegäster passade på att dammsuga köket och putsa allt rent och fint! Dessutom hade han kokat kaffe, ställt fram kex och en blomma på bordet, haha. Lyx?

Nu skulle jag vilja börja sova, men tyvärr ser det ganska dåligt ut....


tadaa!

facebook profilen

har faktiskt haft en rolig dag full med skratt och skoj! Jag och malena har bråkat med varandra som sista dagen, hahaha! Våra msn "profiler" har varit.... Kröhm speciella? Och facebook profilen.... Ja, malenas nya bild är absolut den finaste jag sett!!! hihhihih. Vi är så skojjiga. Eller rättare sagt är jag skojig. :)

Nu senare ikväll har vi fått höra en del, vad ska man kalla det, raggningsrepliker? Tyvärr fungerade de mindre bra.

allrä käraste C

Någon timme kvar av dagen, kan inte säga att det skulle ha varit precis tungt, hehe. Nu har vi som lärare vår allra käraste C, hon är ju allt rolig! Man får kållat bort henne ganska lätt, och nu har hon tydligen kommit på en briljant idé att sätta sig längst bak då vi ska göra uppgifter så hon ser vad alla gör. Stackaren märker inte ändå att det är internet som de flesta har på skärmen........


Den sida alla flitigt använder....

malena är tillbaka!

Vaknade kl 05:21 inatt av att jag drömde att jag fick ett samtal - när jag då vaknade och skulle svara var det ju ingen som ringde, hihi.

Var i skolan på de två första lektionerna, nu har vi finska men eftersom jag inte behöver vara närvarande kom jag till internatet när jag nu ändå hade gott om tid tills nästa lektion. Förresten så har malena kommit tillbaka!!! Haha, hon diskade och städade undan allt så nu är det rent och fint igen (tills vi ska dricka kaffe). Om jag inte skulle vara jag kunde jag gifta mig med henne bara för att hon är så bra på att hålla ordning, slösar inte onödiga pengar, skiter wünderbaum (sant!!!) och rapar fjärilar.  Nåja, inte gick det väl till överdrift igen??? heheheh

Nu ska jag försöka nå fram till någon annan hemsida, nätet här är för jävligt trögt. Tar en halv evighet för att ta sig från en sida till en annan!

uno och biljard

måste säga att det är ganska dött här just nu. Jag och mia har varit till stan, druckit kaffe, lyssnat på gamla barnprograms favorit sånger och sheikat! Och ja, spelat uno och biljard har vi också. Mycket och framför allt varierande aktiviteter har vi här, höhöhö..

Väntar bara på helgen, är nämligen en viktig tävling på kommande! ;)

städat och putsat

Nu har jag städat och putsat så det är rent och fint (skulle ha varit malenas arbete men jag kan väl offra mig en gång). Känns nästan tomt nu när allt skräp är bortplockat, haha! Så så så... hmm.. Jaaaa. Jag tror jag håller mina tankar hemliga nu just ;)

gaybar

Janni ska skaffa en blogg säger han. Får se hur det går med det? (gay blogg????)

Nu har vi annars suttit och gjort en affärsplan. Jag och Jenna har en masterplan på att göra en gaybar med Janni som hedersmedlem. Dock tyckte inte han att det var en lika bra idé som vi gjorde.

huoh, slutar ju halv 4 idag, självmordstankar?!?!?!?!?!?

affärsplan

ojojoj. Hehehehe. hihihihi. Har haft så roliga konversationer med malena idag. hihihihihi!!!

Nu ska vi göra en affärsplan. Spännande. höhöhöh.


heijdå.

bittert

huoh, slapp i alla fall upp idag, även om det kändes tungt!

Sådär från en sak till en annan, så vet jag att jag är självisk. Idag kom det fram igen, och det är faktist så att när man är osjälvisk känns det bittert! haha. Ja, sådan är jag. Fast då beror det såklart på vad man lånar ut......

Nu ska jag fortsätta skola mig till mestaförsäljare? Heter det väl. Senare idag har vi prov på fysik, uäh!!

två vinster!

en snabb uppdatering nu bara!!

Kom nyss hem från tävlingarna, tog hem två vinster från dagens två högsta klasser ;) hehe, ressu var duktig. Allu hade någon slarvrivning så honom är jag också nöjd med! Nu ska jag hoppa i duschen med raserfart (måste dock se efter så att jag inte slintar då jag landar, duschgolvet brukar ju vara halt), och sedan ska jag till jakobstad. Då blir det provläsning. Säger jag nu, hur låter det månne då jag kommer dit?

sjuk?

måste gå och lägga mig fortast möjligt. Har på känn att jag håller på att bli sjuk? Drack just en kopp varm saft, skulle säkert inte skada men en till. Imorgon ska vi på tävlingar så blir en tidig väckning, huh! Hoppas bara att jag känner mig friskare på morgonen....

vild natt

Ojoj vilken natt säger jag!! Sov med min katt. Gick lite villt till. Ska inte gå på detaljerna men kan säga att han var galen!!

Tycker jag har varit aktiv idag, även fast jag inte gjort egentligen något. Eller nja, mockat skit och ridit. Räknas det för att "göra något"?? jepulis. Förresten så har jag sjuka ryggmuskler idag, hehe. Vet inte när jag sist skulle ha fått sjuka muskler åv ridning? Märks att jag inte tränat lätt sits sådär länge på länge som jag gjorde igår.....

Snart ska jag ut och rida men R, annalina kommer med ridande på B! Får se hur det går ;)


grisarna mjauar?!

Skulle bara säga att det är mörkt där ute. En aning kallt också. Vinden blåser. Bladen flyger. Spöken kommer!! Hästarna galopperar!!! Grisarna mjauar!!!!! Nåja. Bara för att upplysa er blondiner som inte vet vad det betyder då det blir kallt och mörkt om kvällarna, så är det snart vinter. Inte för att diskriminera blondiner men om det inte fanns blonda, vem skulle då fråga så enkla saker som denna och få ett så svårt svar som den jag gav?


Blond-barbie :)


galoppdag

Huh, hur kan dagen vara så tung? Jag vågar inte ens säga hur dagen började, men nu är jag hemma och en häst av två är riden. På hemvägen var vi via kronoby och tog A, E och L på vår skjuts hem. Därefter samlades vi till Lenas på kaffe, stackarn blir alltid utan kex och annat gott då vi är på besök, haha.

Tog en galoppdag med A, galopperade väääldigt många km i streck och måste säga att till och med jag fick lite kämpa för att orka hållas i lätt sits...... Hihi, så kan det gå. Att man är svag i benen och inte hålls och stå. Nu var jag visst lite rimmig av mig också :)

nej nu ska jag lyfta på min röv och släpa mig till andra sidan byn. Tungt och kallt är det att åka dit!


koppotikopp i ypäjä!

regnat mjölk

hahah vilken idé jag fick höra just! Att vara vaken hela natten... haha. Ja, får se hur det blir med det, är ju i alla fall väldigt pigg i skolan imorgon kan jag tänka mig? ;)

så har det regnat mjölk här idag. (Ja, bråkstakar i farten), så hela köket luktade mjölk men det fick man fixat med axe! Nu luktar det då män i vårt kök........

tråkiga dag

Huh, kan det faktist vara såhär tråkigt??? Ja, tydligen.

Har faktist fått gjort en inlämningsuppgift, se så duktig jag är! Så cyklade jag och malena till prisma för att köpa föda, blev dock en promenad dit. Nu har vi bara suttit på varsin dator och haft det tråkigt. Så fick jag mindre roliga nyheter, inget är bestämt ännu men nog blir jag en aning arg om inte denna sak blir av......... grr!


såhär tråkigt har vi också haft. Orkar inte
ladda upp fler bilder från våra extremt
tråkiga utklädd-dagar eftersom det tog redan
1298 minuter att ladda upp denna bild.

tacksam åt mig

nu är magen mätt efter gröt och soppa! Har en extra lektion i engelska idag eftersom ingen kommer att komma imorgon mårn till klockan 9.. Höhö, hela klassen har ledigt, förutom om man varit bort från mötesteknik måste man komma och göra någon uppgift (uppgifter?) till klockan 12:15. Så ingen tung dag på kommande märker jag.

Var snäll och gjorde en läxa åt Jenna som jag själv inte gjort, haha. När lektionen väl började och läraren skulle ha upp pappren fick Jenna minsann vara tacksam åt mig!!! ;) Dåliga nyheten är ju att jag inte hade svaren på mitt egna papper. Läraren blev arg och kastade ut mig genom fönstret, rakt i en buske. Tur i oturen är att jag hittade en pant. haha, nej nu ska jag inte börja hitta på sagor. Visst han jag skriva svaren på mitt egna papper också och fick därmed två flugor i en smäll! Om man kan säga så i detta sammanhang?

fetare och kortare

Tänkte hela dagen på bloggen igår! Okej nu ljög jag lite, hade visst mycket annat på hjärnan igår också.... höhöh

Var ut på en länk med malena, orkade ju springa en helt ok bit faktist. Men varför är det lättare att springa med sällskap? Förra gången jag sprang var det mycket tyngre, fast då var jag utan både sällskap och musik, igår gick det hur lätt som helst! Ska se om vi skulle få aktiverat oss i vinter och ta en tur då och då, skulle verkligen inte skada.

På kvällen blev det en del skrattande när vi igen hade besök av.. ööh.. Galna personer? De härjade på med sopkvastarna och allt annat.. För mycket kaffe?

Såg nyss en rubrik på aftonbladet, att framtidens kvinnor blir fetare och kortare. Äsh då, jag som vill vara kortare än jag är!!

glädjenyheter

Fick verkliga glädjenyheter idag, var knappt så jag trodde mina ögon då jag såg att jag fått ett mejl från "kurssisihteeri". När meningen började med att jag är välkommen på finska ryttarförbundets katsastusläger till ypäjä kunde jag inte annat en le bredare och breade! Herregud. Ringde upp mamma genast, sedan hittade vi informationen om att jag sluppit till lägret me Allu! Det var verkligen förvånande eftersom jag ändå hoppat högre klasser med Ressu... Men han var på reservplats, så så. Ja, blev nog verkligen glad, hhihihih WOW :)

Jag och malena har sett på filmen fired up, riktigt bra var den nog, hehe. Nu ska vi lyfta på rövarna och gå till affären en snabbis.

PS. Malenas nyklar är borttappade. Intressant. De låg troligtvis på hennes skrivbord igårkväll men nu är de försvunna? Kanske de fick självmordstankar och hoppade ut genom fönstret som ligger nära. Väl på marken plockade väl en skata upp dem eftersom de spanar på skinande saker. (gör de det?). Nåja, lite vild fantasi igen, haha.


Fina lallu :)

över två veckor!

2 veckor, 3 dagar sedan senaste inlägg. På den tiden har det hänt en massa!!!

Höstlov hade vi nu under förra veckan, roligt var det och snabbt gick det. Strax på helgen då höstlovet började var det fest, på söndagen kom Janika från helsingfors till oss! Ja oj vad roligt vi hade, skrattade åt gamla minnen och nya roligheter. På torsdagen då vi körde ner till Helsingfors för att se på HIHS kom Janika med oss hem, vi fortsatte till Järvenpää där vi skulle övernatta (och där jag bott förr). Tyckte allt hade krymt en aning, hehe. Horse show på fredagen då, hela dagen gick sittandes i bilen och i hartwall arenan. Hästgrejjor fick jag också köpt, + något från ideapark där vi stannade på vägen hem. Lördag då igen - fest. Så ja, har haft fullt upp och roligt har det varit!

Nu är man tillabaka i skolan, ojoj. Känns lite tungt men på sätt och vis skönt. Igår hoppade jag med hästarna i Fredlunds nya manege, blev positivt överraskad över hur bra A hoppade! Ressu var också duktig, som han brukar vara ;)


vinterkläder

ojdå, har visst inte skrivit något på länge... Kröhmm. Egentligen borde jag ha gjort det, eftersom veckan på sätt och vis har varit ganska händelserik. Eller nja? Hur man nu tar det.

Igår hittade i alla fall jag och malena på att släpa hennes säng till mitt rum, så sagt och gjort! Vi satt uppe och pratade en aning för länge, så idag var det extra tungt att stiga upp....

Jag borde också skaffa vinterkläder. Eller en jacka rättare sagt, skinnjacka är det enda jag har för tillfället, kanske lite kallt att gå med den hela vintern?

idag slutar vi halv 12, skönt!!

RSS 2.0