25.06.2013

hehehehe
 

24.6.2013

Chill söndag. Sov länge, åt bra, var till travbanan och intervalltränade med Allu, han var pigg och lite sur då jag inte ville släppa iväg honom helt 100% haha. Mys med Rino som fick äta grönt gräs och fick mycket uppmärksamhet som han gillade. Söt hästar. 
 
Nu är min dygnsrytm åter igen lite fel efter midsommaren, så fick fnatt med Lena att åka på en söndagstur med bilen ganska sent. Nu ska jag avsluta dagen med att se på Dragon's den som är min nya "måsteseettavsnittnuuuu"-drog. Men ja, så måste jag nog försöka stiga upp i mänsklig tid imorgon i varje fall!
 
Dagens bilder
 
 

21.6.2013

HAA! Nu var jag visst fort i farten. Ny header! Och som vanligt är det inga speciella spännande och fina saker eftersom jag inte kan göra något egentligen. Så. 
 
 

21.06.2013 - Midsommarafton

Midsommarfirandet har börjat! Värmde upp lite igår bara i samband med film osv, men idag smäller det påriktigt. Först ska dock Allu ridas så får nog skynda mig lite nu för att inte få för bråttom att ställa mig till Kalajoki. Ifjol hade vi ju roligt där med chill vid havet i solnedgången, och så var det ju benjijump som kronade vår helg. I år ser det ut att vara mulet och fuktigt, så får se hur frusen man blir och hur roligt det är i år? 
 
 
 
Haha, är ju ganska fint att ha en vinterheader på midsommaren.... Höhöhö. 
 

15.06.2013

Ja, inte ska man ju länge få glädjas över livet inte. Varför drabbas jag av otur om och om igen?? Vad har jag gjort för att få en sådan förbannelse över mig? Åååååååååååh. Livslusten har försvunnit totalt på en gång.
 
:'(
 
 

11.06.2013

Ridläger dag två på stickan för min del. Är ju riktigt roligt faktist, då det är en bunt med trevliga lägerbarn! Nu ska jag dock åka iväg till mitt riktiga jobb (höhö) och lägerbarnen ska iväg till Esse på hopptävling. Lite avundsjuk är jag faktist, eftersom de ska efteråt till Horse-ess affären och jag behöver ju en del nytt?! Nå, kanske lika bra att jag hamnar avstå, haha. 
 
Allu fick idag vara med på en ridlektion och han fungerade superbra. Men när skulle han inte det? Fina gubben!
 
OCH mera "brahumörsnyheter"; Min telefon är tillbaka!!!! Eller inte än, men jag ska gå efter den vid jobbet. Åååh så skönt halleluujaaaaa
 
Nu ska jag äta potatis och knackkorv vilket är en av mina favoritmaträtter genom tiderna. Haha.
Bara så ni vet. 
 

Aldubon 10.06.1999

Idag fyller världens bästa Allu år!!! 
 
Nu är han redan 14, vart har tiden gått? Det var ju igår vi köpte en liten kille på sju år...
 
Hjärtat <3
<3<3<3
 
 
 
 
 

Bilder, Iisalmi tävling

Några bilder från Iisalmi där vi alltså tävlade för någon vecka sedan.
 

 
Rino har lite samma problem som jag - han fastnar inte till sin fördel på bilder, hehe. (det är alltså inte fel på fotografen, som faktist har en webbsida; www.miutsin.net)
 
 
Väntar på att efter något år, eller redan nästa år få någon liknande "halsbild" som den första eller sista, och se om han blivit mer musklig. Vilket han ju borde, för annars har något gått snett... Han är ju bara barnet ännu, så vi ska ge det tid. Så väntar jag också på att få jämföra vår hoppning från februari-mars med hur vi hoppar i september-oktober. Det har nämligen nu redan hänt en hel dos med förändring! 

8.6.2013

 
Idag är inte läget precis bättre än sist jag uppdaterade. Eller ja, jag själv har kanske vaknat på en bättre sida nu, men för övrigt har världen något emot mig. En vecka utan min telefon har gått och jag håller på att dö. Måste få en nuförtidens telefon NU!! Så var jag ju igår och skulle logga in på instagram på datorn, men minns inte lösenordet, så skickade efter det, men så har den tydligen åkt till en heeelt annan e-mail så nu slipper jag aldrig mer in på min istis :(
 
Utöver detta så är jag världens sjukaste. En riktig dunderförkylning av det värre slaget så man är helt slut helatiden, men feber, nej det kan jag ju inte ha vilket betyder att jag glatt varit i arbete och ska det faktist nu också. Sorry kunder för att jag ser och låter hur sjuk som helst, men hos oss måste man ha ett ben brutit för att det ska vara okej att vara borta. Typ. 
 
Så vill jag ha en Iphone men de kostar en miljon och så mycket vill jag inte lägga på en telefon. 
 
Så såhär usligt är mitt liv just nu. Nästa gång jag uppdaterar lovar jag dock att inte gnälla över någonting, bara så ni vet att ni vågar kika in fler gånger också! 
 
 
 
 
 

04.06.2013

Av någon orsak blev detta en dag då jag steg upp på fel fot. Det hjälper inte heller att min telefon är på service så jag har världens abstinensbesvär av alla dess funktioner, och att enda dagen på en månads tid som det finns tävlingar att åka på är det min brors konfirmation!!! Hur surt är inte det?!? EN MÅNADS TÄVLIGSPAUS mitt i juni??? Vad är det riktigt för sätt?? Blaaaaaah
 
Nu ska jag fortsätta med uslighetsdagen. Hoppas någon är på bättre humör än mig. 
 
Tack o hej! 
 

RSS 2.0