vad är fel?

Vad har jag för fel? Vaknade av mig själv före klockan 7, fick inte sömn så steg upp och gick och rida. Undrar när jag senast varit så tidigt upp på hästryggen, haha!

Varmt är det redan, då jag for ut visade termometern 34 grader..... Fast å andra sidan har termometern varit i solen hela tiden, höhö.


simma simma simma

Jag vill ju bara simma, simma och simma, helatiden då man har tid. Men nejdå, först ska det ridas och arbetas. Vill verkligen inte jobba denna vecka, ska ju vara så varmt och bra väder! Livet är verkligen orättvist ibland.... Där ska vi bara svettas inomhus med en massa skräp och damm och gula människor som kommit från operationer, hur roligt är inte det då andra får simma??en solig dag vid ohtakari gjorde vi en kaka! mums

lekfull dag

Igår hade jag en bra dag. En rolig och lekfull dag! Först i arbetet lekte vi läkare och dumma patienter, hahaha. Efter arbetet stack vi iväg till emmas och simmade. Härjade på i vattnet med luftmadrasser, jag menade drunkna medan andra skrattade? (sådana vänner jag har). Nåja, efteråt fick vi för oss att leka Horatio, och andra special agents runt på deras gräsmatta där jag skadade min rygg då jag smidigt skulle springa och rulla, u know? hehe


Horatio.

sex sanningar

LINA har utmanat mig!

Såhär går det till:

-Bloggare som blir utmanade skall skriva sex sanningar om sig själva i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet.
-Välj sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skall man skriva en kommentar åt dem för att låta dem veta att de är utmanade och skall läsa ens egen blogg för mer information.

Sex sanningar ni inte visste om mig:

1. Jag kan göra konstigt ljud som låter lite som en häst. (man blir som man umgås?) Jag gör det också omedvetet i sömnen säger andra.
2. Varje kväll då jag ska börja sova kommer jag ihåg förra nattens dröm oavsett om jag kommit ihåg den på morgonen eller inte.
3. Jag kan inte lyfta upp gaffeln till munnen, dricka på samma gång etc. med någon som sitter i samma bord.
4. Jag vill inte sopa stallsgången på samma gång med någon, endera sopar man ju i på samma gång eller så turvist, så det är i takt i vilket fall som helst = går inte.
5. Jag kan inte komma ihåg när jag sist skulle ha varit oriden i mer än 5 dagar. Augusti 2006?
6. Jag orkar inte tänka så ofta, därför kan jag ibland fråga svar på de lättaste frågorna...Jag utmanar:
Är så lat så jag inte orkar utmana någon. Men ifall ni kopierar den från min blogg kan ni ju ändå säga att det var jag som utmanade er ;)

NU iväg till arbetet!

RSS 2.0