21.11.2013

Oj. Inte är det väl jag som är 15 uppgifter efter i kostnadskalkylering?? Det kan väl inte vara möjligt? Haha. Nåh.. Kör med det mottot som alltid tidigare - ingen skillnad på vitsord bara man klarar kursen/skolan. En snäll lärare sa dessutom en gång att arbetsgivarna ändå inte ser på vilka vitsord man fått, utan att de ser nog mest bara på att man fått sin examen. Så det låter ju helt bra eller hur? 
 
Har aldrig varit duktig på siffror och sådant så jag är inte förvånad över hur svårt jag har det med denna jävla kalkylering. Och matematik. Tack gode gud att vi inte har haft matematik mer än en kurs på ettan!! Haha.
 
Gå nu inte och tro att jag är helt värdelös i skolan och inte gör något, sitter och skiter i mina uppgifter och aldrig lämnar in det som ska lämnas. Nejdå, jag brukar nog kunna sköta mig för det mesta!
 
Annar så är det superduper tråkigt här i vasa på vardagarna. Så, så, så tråkigt. Tur det är fredag imorgon!
 
 
 
 
 
 
 

18.11.2013

Snubblade över ett test som jag ju också ville göra! Här är resultaten:
 
 
Så ja, jag ska bli CHEF, helt klart! Haha

16.22.2013

Hej! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva eller vad jag har för ärende... 
 
Har inte sett värst mycket av dagsljuset idag efter som jag har jobbat allt från morgon till kväll, phuh. Lyssnar på gamla godingar och försöker komma ihåg sånger jag lyssnade på förr i tiden. Konstigt hur man lyckas glömma bort sina förr-i-tidens favoriter? 
 
Annars så inget nytt. Kom bara på att jag ska ha en presentation på engelska om.. Ööö.. Ja? I alla fall så på måndag ska jag ha klart powerpoint och låtsas veta vad jag pratar om, haha.
 
Har hängt med Emmi hela dagarna i jobbet och kan bara konstatera att hon är guldvärd. Ungefär. 
 
I Cypern med Emmi 2012
 
 
 
 
 
 
 

12.11.2013

Haha, jag visste att det skulle sluta såhär! I helg råkade lösgodis vara suuuuperbillit på jobbet så ja lite måste jag ju köpa.... Igår hade vid vin/tortillakväll med flickorna och idag stekte vi plättar med Lena. HAHA. Det är såhär man dietar!
 
 
Idag var vi trötta efter gårdgen och skolan började redan 8:15 (omg), satt duktigt där tills 13:15 och började därefter göra lönebokföringsuppgifter. Varför har ingen påmint mig om hur tragiskt bokföring är?? Fy
 
 
 
 
 
 

06.11.2013

Crazy workout idag igen, woopwoop! Så dag 3 av hälsosammare livsstilen är avklarad. Fast nu funderar jag nog på allvar på att öppna chokladplattan och mumsa i mig några bitar namnamnam......
 
Ska skryta hur duktig jag varit idag också - har först varit världens duktigaste elev och varit rekordmånga timmar i skolan (6 rättare sagt) och därefter ätit värsta broilersalladmåltiden. Och nu värsta gympasset. HUH vad sjukt att vara såhär hälsosam!
 
Nu kommer det Johnny Depp på tv så tror det blir några välvalda chokladbitar och lite ögongodis... Ja oops, vad var det jag sa igen om hälsosamt och världens duktigaste osvosv? öhöhöh. Men bara liiiiiite choklad kan väl inte skada ;)
 
 

05.11.2013

Dag 2 av hälsosammare livstilen är nästan slut. Fortfarande bra diciplin gällande maten och lite motion där på, woho! En dag i taget...
 
Annars så är jag lite deppad ikväll. Not fun. 
 
 
“Change can be good but its always tough to let go of the past” 

04.11.2013

Överlevde helgen och hade det superbra! Firmafester rules... hahaha
 
 
Nu är det måndag (ifall någon inte visste) och jag har börjat ett nytt liv! Bättre mat och mer motion är på schemat för framtiden, vilket har faktist börjat gaaanska bra. Broiler och wok-grönsaker var dagens maträtt och nu ska jag faktist ut och springa!? Wtf. 
 
 

1.11.2013

The day before D-day. Eller hur det nu var igen? Imorgon fyller jag år! Till min ära har Prisma ordnat fest. Gratis mat och dricka, endast för mig! Haha, nädå, men fest har vi i varje fall, "remonttipippalot", till den ära alltså att vi nu har allt helt ordentligt klart gällande utbyggnaden. Skönt! Då att det råkar vara min födelsedagsfest på samma gång är ju bara ett plus ;)
 
Igår hade jag spa-kväll med hästarna (de blev alltså behandlade som prinsar, inte jag höhö) och snart ska jag till stallet för att sedan träna. A får gå i terräg och C får nog ett dressyrpass. 
 
Har bakat en superdupergod tacopaj alldeles nyss! Ja, jag hoppas den är god, har ju inte smakat än. Men allt jag gör är ju gott så? 
 
 
 

RSS 2.0