25.08.2013

Nåja, nu är det snart dags att åka och jag har hunnit rida imorn också! 
 
Och vart är vi påväg....? Tatataaa;
 
 
Någonstans där uppe till höger om milan ska vi åka till. Tror jag. Jag hänger ju bara med, haha. 
 
Hoppas på soligt väder, pizza och pasta + bruna ben så blir det nog bra!
 

24.8.2014

Ett tag sedan sist, och det kommer det antagligen bli före nästa inlägg också, höhö. Igår var vi med Lena på en dagsresa till Haparanda, och kan ni tänka er, det gick åt mer pengar i hööks än i ikea, konstigt va?! ;)
 
Idag har jag packat, sett på EM hoppning live på nätet, varit till stan och därefter också hoppat själv. Bra fiilis efteråt så nu är det bara att lita på att mamma trimmar Allu tills nästa helg då vi ska tävla, haha.
 
Ja, imorgon åker vi på resa och eftersom alla riktiga bloggerskor ska vara mystiska och hemlighetsfulla med alla äventyr så är jag ju det också! Nä skoja, jag ska nog berätta innan jag åker iväg. 
 
 
 
 
 

Animo 15.08.2013

Alltså. Beslutsångest på hög nivå!
 
Har dreglat efter ett par Animo ridbyxor sedan jag såg ett par världens finaste i Schweiz 2011. Ja, ganska exakt 2 år sedan. Enda felet de har är deras pris, 250e eller mer?! Sjuuuukt. 
 
MEN, nu är det så att jag "råkade" hitta ett par för ett bra rea pris och är sååå sugen på att beställa hem sådana... Åååh what to do what to do?? Nu skulle det verkligen sitta fint med en väldigt generös sponsor, haha!
 
 
 

04.08.2013

SuperAllu part 2. Han var inte så jämn och bra men han var fin och felfri vilket gav oss en fjärde placering! Happyhappy hur roligt är inte det?!
 
 
 
 

1.08.2013

Fick några bilder till av Allu från söndagens tävlingar så dem ska jag ju visa!
 
 
 
 

RSS 2.0