I en rosa helikopter ska jag flyga hem till dejVill tillbaka till Ayia napa!!

Time is slipping away from us so stay

Är så ivrig över resan att jag nästan glömt bort! Min allra, allra sista arbetsdag är idag!!! Med både glädje och sorg lämnar jag alla härliga arbetskompisar och svettiga kunder. Ser fram emot studielivet nu!


You know we go, where the feeling'is right

Stresspackar. Gårdagens packning lyckades inte så bra eftersom jag bara hann ta fram lite kläder förrän jag hittade på att vila en halvtimme. (bad idea) Vaknade nästan 2 timmar senare och rushade upp ur sängen till stallet och hoppade lite med hästen min. Han var fin!

Nu har jag alltså det sista framför mig att packa, har jag kommit ihåg allt nödvändigt??? Bikini, solkräm, solbrillor, pengar, pass, flygbiljetterna.. Så mycket annat behöver man väl inte, höhö. Aaaaaa går inte att beskriva hur härligt det blir att slippa iväg lite!


It's not a big big thing if you leave me

Miss optimisten här igen.. Skulle nödvändigtvis borde ta fram och se lite på saker jag ska ha med och om något behöver inskaffas inför resan. Prioritering nr 1 alltså. Borde det vara. Men äh det hinner jag nog imorgon! Så borde jag söka några kläder att ha på mig ikväll eftersom alla kvinnor vet ju att man har garderoben full men inget att ha på sig.... Så det kan ta en stund och jag är lever ju ändå i en någorlunda tidtabell.

Så har jag totalt typ 10h arbete kvar. Känns ganska bra, speciellt efter att jag idag fick höra av en kund att jag ser onödig ut. Jaha ja, men tack!I'm so happy, do you know why?

Tävling vid Nurk 5.8. Min häst galopperade i mål med en vinnande tid och felfri runda i 1.20, på ryggen satt typ världens nöjdaste tjej. (jag alltså) Nöjdheten håller tydligen fortfarande i sig, hittar inga ord att beskriva gårdagens runda nu, det gick bara så bra och jag är så glad, haha.

En bild från 1a maj hoppet vid J-PR.


I know there's no need for me to panic

Räknar ner. Nästa vecka denna tid är vi i cyperns värme, ajajajaj vad det ska bli skönt! Orka kämpa denna vecka ännu, ordna saker, packa, fixa och sköta. Så får jag vila en vecka i 30 grader. Låter bättre än bra. Och att inte behöva jobba efter det längre känns också ganska så bra ska jag säga er!

Så ja, är ganska så nöjd med hela alltihop just nu, har så mycket roligt framför mig!


Såhär ska det se ut hela nästa vecka för mig, fast med havsutsikt såklart.

I'm letting go tonight


I play the clown, to cover up all these doubts

Jobb, ridning och ridlektioner idag. Och vet ni vad? Jag har endast 7 arbetsdagar kvar. 10 dagar till vår södernresa. Jej! Har överdrivet fullt upp nu allt till skolan börjar, och det är en måndad dit..... Phuh säger jag bara! Meeen allt program jag har är ju bara roligt, och tur är väl det?!
RSS 2.0