Stromae - Alors on danse

Såhär kom denna sång i mitt liv;

1. Jag hatade den
2. Började lite tycka om den i smyg
3. Älskar den
Samuli Edelmann - Jos sä tahdot niin

oioioi vad man kan vara slut efter helgen! Tur att midsommar är bara en gång om året, haha.

Ja, vet inte riktigt vad jag ska berätta, men.. Denna väldigt härliga och underbara finska sången var nog verkligen helgens mest lyssnade, och jag har minst en miljon myggbett....
Nu ska jag ut och motionera min kära lilla ponny, därefter ska jag själv hålla lektioner åt roliga små flickor.

På tal om det! Konstigt hur man kan bli så baby sjuk då man vid sjukhuset är på någon mamma-barn avdelning. Jag som annars inte gillar barn har faktist ändrat min åsikt om dem...! Vad har hänt???

Michael Jackson?

Sitter här på vår terass och njuter av sommaren en liten stund. Snart kallar arbetet igen, vilket betyder att jag aldrig har tid att vara ute på dagarna och bli brun!! Ifjol fick jag en riktigt bra bränna redan i början av sommaren men nu? Nej, jag är blek som.. Ja som jag vet inte vad. Michael Jackson?? Inte för att jag vet exakt hur blek han var då han levde, men om inte då så nu lär han i alla fall vara blek? Nåja det om det. Skulle bara säga att jag är sur eftersom vi är inlåsta på dagarna och inte har en chans att bli bruna.


Wooow vilken cooling!

broiler

Vi hade inget att äta, så jag gick till affären eftersom jag ändå skulle köra om där. Tänkte storshoppa mat till hela veckan för mig.... Nå, gick runt och såg på allt men hade inte lust för något, så gissa vad ja kom hem med? Ett paket broiler. BROILER!!! Och nu undrar ni säkert att vad jag riktigt tänkte? Det undrar faktist jag också.Så en halvdålig bild från provinssi! Här är vi påveg "hem", blev visst några km gående.... Ush


sommarlovet är igång

Ja, sommarlovet är igång. Egentligen har tiden gått fort? Arbete, rida, äta och sova, ungefär så ser mitt liv ut just nu, hehe. Helgerna är det förstås annat på gång!

Arbetet är tungt!!! Psykist. Fönster efter fönster, rum efter rum. Huhhuh vad man blir slut i huvudet och det hjälper inte precis att tänka dollarsedlar framför ögonen dagarna i ända. Speciellt då vi inte ens får pengar i dollar!

Jag har dessutom börjat ha ridlektioner på måndagar! Tänka sig, hihi.

Skolavslutningen var tråkig, aijaij. Helgen före var vi med om intressanta händelser som vi inte ska ta och berätta närmare om, hahaha! Kan bara säga att det är först efteråt man kunde skratta...

På fredagen åker vi igen iväg till provinssi, ifjol hade vi väääldigt rolit och i år ska vi ha det överdrivet bra också. Bara det inte regnar. Men å andra sidan, det gör väl inte så mycket då man haar feelisen på topp?

Nu ska jag fortsätta se på desperate housewives som jag förövrigt har blivit beroende av....


Ressu & Allu hoppade terränghinder en dag. Hur roligt är inte det??? Love it


Ja, här hade vi vårt avslutningsfirande. Ser ut att vara mycket folk?

RSS 2.0