Sofistikerad vecka

Dags för uppdatering! Inget speciellt har jag att komma med men... Nåja, jag har ridit mycket dressyr på senaste tiden?! Skrämmande, dessutom har jag hittat på att gå på dressyrtävlingar! Mamma tykte jag skulle mäta feber och ta en burana när jag sagt det, haha. Det kanske säger hur ofta jag föreslår sådant.

Har planerat att cykla till stan någon solig dag och ha en piknik där, hihi. Får se när det blir av. Så har vi varit väldigt sansade denna vecka, spelat guitar hero och andra sorters sällskapsspel. Vet nog inte om guitar hero hör till sällskapsspel men vi var ju 3 st som spelade så man kan ju räkna det till det ;)

Nu ska jag ta och äta något, sedan måste jag småningom gå och göra utrustningen färdig inför mårgondagens hopptävlingar i Korpilahti! Rida ska jag ju också. Ikväll bär det av till Jakobstad på Jeppisdaga... Blir i alla fall roligt att se folk man inte sett på länge! Här menar jag främst mina klasskamrater, men försås andra också! ;)

juli?

Jaja, nu först känns det som om sommaren är igång på riktigt. Första veckorna i juni försvann någonstans i ett huj, först när Juli månad började kändes det som påriktigt. Vi har inte gjort så mycket speciellt, men ändå hunnit med så mycket! Tyvärr har vi inte haft så bra väder den senaste tiden, så det är ju förstås ett minus. Malena har åkt i väg till London, och gissa om jag är avundsjuk?? Vi har gjort en tredje film med Annalina och M, var nog den mest sansade hittills, hah.

Tävlingarna har gått lite varierande, jag har vunnit, blivit diskvalificerad, och gjort medelbra resultat. Hoppas på en jämnare fortsättning....

Jag har bestämt mig vilken tatuering jag vill ha, och var. Det blir på vänstra handleden, vad det blir får änsålänge vara en överraskning. Tänkte göra den när jag fyller i november, lite som en födelsedagspresent åt mig själv, hehe.

Nu ska jag gå till stallet och fixa där, sedan tänker jag städa mitt rum. Hör och häpna - jag måste inte städa, men jag vill! Vad har hänt......??

Inkommande helg ska jag, Annalina, Emma och Lena? Till Vasa, ojojoj vad det ska bli roligt! Så börjar ju kokkola cup nästa vecka, wieee!


Första bilden; kokkolas kalajoki
Andra bilden: Vi har simmmat!
Tredje bilden: Vi försökte se vem som har brunare ben?

RSS 2.0