Råddigt rum

En lång dag. Har hunnit göra mycket känns det som. Skolan var bra, tråkiga lektioner i och för sig, men bra ändå. Så hade jag också hörförståelse eftersom jag missat den då de flesta andra hade haft den. Packade ihop sakerna vid internatet - jestas vad mycket kläder jag äger! Det var knappt så att allt rymdes med hem! Och dessutom lämnade det nog ännu kläder dit.. Så har jag ridit båda hepporna, Allu var ju för gullig! Red barbacka och härjade på med honom, han hade så roligt så! Och det hade ju jag också. Ressu var också pigg och kramsjuk. :)

Så har jag också hunnit vara hos Emmas ikväll. Lena och Annalina var också på plats. Vi drack kaffe och talade om "alsårtta", vilket var extra roligt eftersom jag inte sett varken Lena eller Emma på en evighet! Aijaij, borde nog aktivera den fronten..
Nu sitter jag då här, mätt som en plätt dessutom. Och klockan är 22, finsk tid alltså. Ganska tur att den inte är mera än så! Känns också skönt att veta att man inte behöver lägga en väckarklocka på för imorgon. Enda saken jag inte ser fram emot med morgondagen är att jag ska städa mitt rum vars tema nu just är katastrof.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0