29-12-2013

Vad passar inte bättre än ett årshoroskop för 2014 såhär i slutet på 2013? 
 

Skorpionen 24/10-22/11

Har du känt dig en aning under isen sedan oktober 2012? Säger dina vänner att du verkar mer allvarlig och kanske koncentrerar dig för mycket på arbetet? Det låter inte som den passionerade Skorpion vi alla känner till. Oroa dig inte, det är inte du, det är den biste skolmagistern Saturnus som har intagit ditt stjärntecken. Saturnus är nog världens bästa party-förstörare. Han tycker ju att alla borde vara hemma eller på jobbet och skriva organiserade scheman över olika ansvarsområden. Med Saturnus i ditt tecken har du troligen ägnat dig åt att planera i förväg. Kanske har du arbetat lite extra för att kunna spara till pensionen, även om det ligger långt i framtiden.

 

Saturnus kommer fortsätta att hålla koll på dig ända fram till december 2014. Det är bara att hålla ut. Ladda energierna med kreativa work shops eller yogaresor i år. Spirituella resor, böcker och samtal verkar närmast återupplivande på dig när du har arbetat för mycket och Saturnus tynger dig.

Din arbetsgivare hoppar nog högt av glädje att han anställde just dig. Du avslutar allt du har börjat och är en medarbetare att lita på. Pluto, som är din styrare, befinner sig i ditt kommunikationshus och studier. Pluto älskar personlig transformation, kanske studerar du för att omstrukturera din karriär. Om du studerar kan du med lätthet tillhöra gruppen topp tre bästa studenter i klassen. Saturnus får dig att arbeta hårt och Pluto ger dig ett närmast besatt intresse för att gräva ned dig i ditt valda ämne. Lyckoplaneten Jupiter befinner sig samtidigt i ditt hus för akademiska studier, vilket ger dig än mer tur och flyt. Skulle du vilja publicera en bok, är detta verkligen rätt år att göra det!

Jupiter befinner sig i ditt nionde hus fram till den 16 juli. Använd den första halvan av året att satsa på allt som Jupiter och det nionde huset älskar; res långt, studera (gärna språk,  juridik, mänskliga rättigheter eller förlagskunskap), satsa på att ge ut en bok eller ägna dig åt den feel-good filosofi som du känner dig dragen till. Du har inte haft så fina aspekter för att satsa på de här områdena sedan sommaren 2001- sommaren 2002. (Minns du var du gjorde då? Det är möjligt att du ser en röd tråd om du jämför då med nu.)

Jupiter styr över dina pengar. Kopplingen mellan din ekonomi och det nionde husets områden betyder att du under årets första sju månader faktiskt kan få betalt för att resa. Som om du blir skickad att tjänstgöra utomlands under en period. Kanske åker du utomlands för att marknadsföra en bok eller TV-program du arbetat med. (Boken eller programmet handlar gärna om hem, inredning och/eller sätter familjen i centrum)

Efter den 16 juli flyttar Jupiter, och dina inkomstmöjligheter, vidare till ditt karriärhus. Att ha Jupiter i karriärhuset är som att ha en magisk fe som tar hand om din status, utmärkelser och klättrande på karriärstegen. Tänk tillbaka på året mellan sommaren 2002- sommaren 2003. Vad hände med din karriär då? Du får nu samma fina möjligheter igen. Håll i hatten, kära Skorpion, för du kommer ha fullt upp med dina karriärframgångar ända fram till sommaren 2015.

 

PS. Det gör inget fast ni inte orkar läsa, detta är ändå här bara för min egen skull! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0